Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
14.10.2024, 23:20
Kurde jestem marudny jak panienka ale cholernie nie lubię wiśni. Jakbyście zrobili kiedyś truskawkowe ehhh ;____;
02.11.2024, 04:31
(02.11.2024, 00:43)Chochlik napisał(a): DarkSonia
Sniff leci do płuc? Pierwszy raz słyszę.
Otóż wyobraź sobie że niczym to powietrze którym oddychasz, tak i sniff poleci również do płuc.
Oczywiście jest kilka zmiennych i będzie to zależało od suchości sprzetu jaki walisz ale do płuc nie jest wcale z nosa tak daleko więc myślę że połowa na pewno wleci
Cherry, działa tak subtelnie, że nie ma nieogaru...Aż chciało by się chciało koniecznie zatrzymać ten cały stan na dłużej więc węgorzyki co 15-20 min, jak przy królowej damie, którą śluzówki npraktycznie nie odczuwają... Mam wrażenie, iż uprzedni sorcik był troszkę mocniejszy aczkolwiek mogą to być tylko moje subiektywne odczucia.. Pablito pisał, że to zmielona w mak lodowa trójeczka z dodakiem aromatu cherry...W oprzednim sorcie jakby było więcej substancjo aktywnej a nie tak intensywny zapach tego aromatu..
Może w sklepie zawita aromat apple lub stawbeery...?
Ciekawią mnie jedynie proporcje tego specyfiku...Bo raczej mniej wydajne niż samo 3 cmc.. Ale to zapewne wie tylko Pablo, no chyba, że się z a nami podzieli? ;-)
Pozdro
Może w sklepie zawita aromat apple lub stawbeery...?
Ciekawią mnie jedynie proporcje tego specyfiku...Bo raczej mniej wydajne niż samo 3 cmc.. Ale to zapewne wie tylko Pablo, no chyba, że się z a nami podzieli? ;-)
Pozdro
02.11.2024, 16:32
jak towar jest bardzo suchy... i dobrze zmielony ( w pył )... serio... leci w płuco aż boli... widzę, że stara doświadczona gwarardia ( @"kot_kreskowy" ) mnie rozumie
najwięcej w życiu do płuc mi poleciało właśnie chlorów, kurde a zdziwicie się, że mef mi praktycznie w płucko nie wpadał
chociaż jak ja go robiłam, to nie na pył tylko na mikro kryształy, własnie z obawy o płuca
najwięcej w życiu do płuc mi poleciało właśnie chlorów, kurde a zdziwicie się, że mef mi praktycznie w płucko nie wpadał
chociaż jak ja go robiłam, to nie na pył tylko na mikro kryształy, własnie z obawy o płuca
03.11.2024, 06:36
Mi zawsze leci prosto do płuc jak wale z lewej dziury, z prawą nie mam takich problemów. I jest to strasznie uciążliwe bo człowiek zaczyna się dusić itp.