Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
28.10.2024, 00:33
Cześć.
Kolega kazał przekazać że z Escobarem zawsze się idzie dogadać. Wychodzi na to że traktuje swoich klientów tak jak on sam chciał by być traktowany.
Pozdrawiam.
Kolega kazał przekazać że z Escobarem zawsze się idzie dogadać. Wychodzi na to że traktuje swoich klientów tak jak on sam chciał by być traktowany.
Pozdrawiam.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
01.11.2024, 23:09
Witam
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc JEST
4cmc BRAK
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc JEST
4cmc BRAK
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
03.11.2024, 08:16
paka szybko doszla, pakowanie mistrzostwo 10/10, kontakt szybki i sprawny, 4mmc w chuj dobre i mocne, jedyne co sie nie zgadza to fakt, ze dostalem piatke mniej niz powinienem, ale zapewne nie bylo to zrobione specjalnie, tylko przez pomylke, wiec trudno
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
03.11.2024, 08:34
Nightmares w takich przypadkach zgłasza się reklamację na maila Escobara. Na pewno rozwiązalibyście tą kwestię.
03.11.2024, 08:48
wiem, ale nie chce mi sie tego ogarniac szczerze, jestem za granica i wedlug regulaminu wiesz w jakiej sytuacji bylem, dla siebie tematu mam tyle ile mialem miec, po prostu pare euro mniej odzsyskam z reszty i nie zalezy mi za bardzo na tym
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
03.11.2024, 12:06
Szybko 4cmc znikło dobrze że czeka na mój powrót z Holandii odłożone 25 😂. To tylko świadczy o tym że było kozackie panowie co?
Be objective and honest.
03.11.2024, 14:59
Wróci kiedys A-PVP? Albo analog Hexena? Albo prawilny hex?
Brakuje alf ogólnie.
Benzo tez fajnie byłoby widzieć. Najlepiej w prochu. Jescze LSD i nie trzeba zamawiać nigdzie indziej
Brakuje alf ogólnie.
Benzo tez fajnie byłoby widzieć. Najlepiej w prochu. Jescze LSD i nie trzeba zamawiać nigdzie indziej
03.11.2024, 15:13
(03.11.2024, 12:06)JureKiler napisał(a): Szybko 4cmc znikło dobrze że czeka na mój powrót z Holandii odłożone 25 😂. To tylko świadczy o tym że było kozackie panowie co?
JAK NA RAZIE kozackie ... to jest wszystko co miałam przyjemność testować od Pablo w labolatorium .
Widać, że vendorowi zależy na jakości, i nie zamawia byle czego... a czasami miałam obawy, że ( jak wielu ) będzie wciskać "czysty/nieczysty sort" byle się stan licznika na koncie zgadzał.
Escobar jestem pod wrażeniem! Sprzedawcy w Polsce powinni brać przykład...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM