Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy
12.10.2025, 21:00
Hello wszystkim, powitac ponownie po mojej dlugiej przerwie 
Jak sytuacja na rynku? Gdzie najlepsza pvp do vapo ? Zadnych marnych podrobek, only alfa najblizsza oryginalu pvp lub pihp?
Narazie caly czas korzystam od tych z blochemist ale od paru miesiecy - odkad zmienili kucharza brakuje tego czegos wiec pora sie rozejrzec gdzie indziej
Widzialem ze Enzo wszedl do gry, jak sprawa sie ma z vapo ? Kto jeszcze sie liczy na rynku ? Ilosci tylko do 5g, hurtownikow nie potrzebuje..

Jak sytuacja na rynku? Gdzie najlepsza pvp do vapo ? Zadnych marnych podrobek, only alfa najblizsza oryginalu pvp lub pihp?
Narazie caly czas korzystam od tych z blochemist ale od paru miesiecy - odkad zmienili kucharza brakuje tego czegos wiec pora sie rozejrzec gdzie indziej

Widzialem ze Enzo wszedl do gry, jak sprawa sie ma z vapo ? Kto jeszcze sie liczy na rynku ? Ilosci tylko do 5g, hurtownikow nie potrzebuje..
13.10.2025, 12:08
dobra bolek odpada esco też. owca ma pihp ale próg 10g. Kilka dopkowych sklepów ma alfę ale ja bym nie ryzykowała. Collabo ma alfę, ale chyba najbezpieczniej to z cebulki
13.10.2025, 15:07
Jeszcze Bolka jestem w stanie zrozumieć bo co by nie mówić o sklepach z tamtego miejsca to Bolek się wyłamuje.
Ale to jest jeden sklep, ale to trąca już hazardem jeżeli rozważana jest opcja zakupów u tamtejszej owcy, gdzie tak naprawdę to jest sklep Sanda
już tu kilka osób opisywało przygodę z sortami z jego sklepu
Ale to jest jeden sklep, ale to trąca już hazardem jeżeli rozważana jest opcja zakupów u tamtejszej owcy, gdzie tak naprawdę to jest sklep Sanda
już tu kilka osób opisywało przygodę z sortami z jego sklepu
12.11.2025, 16:02
sztywny pisal ze enzo ma git ale bolek ma lepsza mowa o a-pvp
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty