Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
3-FMC pływa na uwalnianie i wychwyt zwrotny neuroprzekaźników takich jak dopamina i noradrenalina, czego efektem jest zwiększona czujność, euforia i poprawa nastroju...
"3-Fluoromethcathinone, czyli 3-FMC, to syntetyczny katynon, który zyskał sławę dzięki swoim efektom psychotropowym. Użytkownicy zgłaszali w Internecie, że 3-FMC zapewnia im uczucie euforii, stymulacji i empatii, podobne do działania dobrze znanych narkotyków rekreacyjnych, takich jak MDMA i kokaina. Efekty te pomogły przyciągnąć użytkowników do 3-FMC jako potencjalnego „legalnego haju” lub dopalacza."
*****Link do sklepu nie będący w dziale partnerskim*****
choc tu raczej podchodzilbym ostroznie co do wywoluje efekty jak przy MDMA...skoro wplywa na dope i nore tylko ;-)
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6154176/
**************link do forum******************
"3-Fluoromethcathinone, czyli 3-FMC, to syntetyczny katynon, który zyskał sławę dzięki swoim efektom psychotropowym. Użytkownicy zgłaszali w Internecie, że 3-FMC zapewnia im uczucie euforii, stymulacji i empatii, podobne do działania dobrze znanych narkotyków rekreacyjnych, takich jak MDMA i kokaina. Efekty te pomogły przyciągnąć użytkowników do 3-FMC jako potencjalnego „legalnego haju” lub dopalacza."
*****Link do sklepu nie będący w dziale partnerskim*****
choc tu raczej podchodzilbym ostroznie co do wywoluje efekty jak przy MDMA...skoro wplywa na dope i nore tylko ;-)
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6154176/
**************link do forum******************
06.11.2024, 12:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2024, 12:50 przez Lifeisbrutal.)
Escobar Stimiarze na pewno się ucieszą, jak najbardziej wprowadźcie do oferty. Jestem za choć sam nie biorę stimów.
06.11.2024, 13:31
3fmc dobre jest postaram się dzisiaj fotkę wrzucić
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
06.11.2024, 15:17
Sprawa brakujacej piatki w moim zamowieniu zostala zalatwiona szybko i bez problemu. Po doslownie jednej wiadomosci wystarczy cierpliwie poczekac. Escobar to ogarniety oraz slowny czlowiek, tak jak mowi, tak tez robi, a z mysla o was, nie ma opcji, ze nie zalatwi sprawy jak najszybciej.
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
06.11.2024, 16:25
3FMC miałam okazję testować bodajże 3 lata temu i nie mogę powiedzieć o tej substancji nic złego.
( z mojego pkt widzenia, bo akurat miło sobie ją wspominam )
Z plusów:
1. Długo trzyma!
2. Bardzo przypomina działaniem Amfetaminę - ale ma więcej euforii - bardzo podobnej do 3MMC ale jest trochę mechaniczna w strone 3CMC.
Jest fajny wjazd, ... przewaga stymulacji - to nie Mef ani 3MMC!
3. Bardzo otwiera gębę do ludzi. Ja gadałam bez przerwy 3 godziny masakra haha i to przy dawce w okolicach 100mg
z minusów?
- widać, że coś wzięłam - oczy jak 5cio złotówki
- zjazdy możliwe ( po prostu trzeba uważać z dawkami, a już na pewno nie bawić się w ciągi TO NIE MEFEDRON )
To takie moje punkciki, może komuś się przydadzą w ew. zamówieniu by potem nie było...
I szacuneczek dla Escobar , że chce powiekszyć ofertę, w ciekawą stronę idzie.
( z mojego pkt widzenia, bo akurat miło sobie ją wspominam )
Z plusów:
1. Długo trzyma!
2. Bardzo przypomina działaniem Amfetaminę - ale ma więcej euforii - bardzo podobnej do 3MMC ale jest trochę mechaniczna w strone 3CMC.
Jest fajny wjazd, ... przewaga stymulacji - to nie Mef ani 3MMC!
3. Bardzo otwiera gębę do ludzi. Ja gadałam bez przerwy 3 godziny masakra haha i to przy dawce w okolicach 100mg
z minusów?
- widać, że coś wzięłam - oczy jak 5cio złotówki
- zjazdy możliwe ( po prostu trzeba uważać z dawkami, a już na pewno nie bawić się w ciągi TO NIE MEFEDRON )
To takie moje punkciki, może komuś się przydadzą w ew. zamówieniu by potem nie było...
I szacuneczek dla Escobar , że chce powiekszyć ofertę, w ciekawą stronę idzie.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
06.11.2024, 16:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2024, 16:27 przez kot_kreskowy.)
To 3fmc zapowiada sie obiecująco, jestem jak najbardziej za🤘
Metamorfoza
06.11.2024, 16:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2024, 16:50 przez SztywnyMisza.)
Escobar Alfę wprowadzaj nie ma czym się sponiewierać