Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
Wczoraj, 14:02
Sniffiarz97 a ok może zamówię piątkę
Czeslawo chyba widzę że zrobił 2 zamówienia chodziło mi oto jaki produkt zamawiał
Czeslawo ok wrzucę fotkę co dostałem i recenzje
Będę zamawiał niebawem 200zl chcą Za 5G i wysyłka 30zl
Czeslawo chyba widzę że zrobił 2 zamówienia chodziło mi oto jaki produkt zamawiał
Czeslawo ok wrzucę fotkę co dostałem i recenzje
Będę zamawiał niebawem 200zl chcą Za 5G i wysyłka 30zl
Wczoraj, 14:43
Blade12
Możesz czytać co ktoś pisze ?
Gość pisze, że zrobił 2 zamówienia, a Ty sie pytasz czy coś zamawiał, po drugie takiej gramatury ta nie zamówisz jest od min. 10g.
Blade12
Spoko, jak coś Ci od nich doleci daj znać.
---------------------------------------------
Zastanawiam sie dlaczego jest ten sklep w dziale nieuczciwe sklepy, skoro nikt nie napisał, że został oszukany ?
Ten dział byłby raczej odpowiedni: https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17
Chyba, że o czymś nie wiem to piszcie.
Maniek Epsiakos
Możesz czytać co ktoś pisze ?
Gość pisze, że zrobił 2 zamówienia, a Ty sie pytasz czy coś zamawiał, po drugie takiej gramatury ta nie zamówisz jest od min. 10g.
Blade12
Zastanawiam sie dlaczego jest ten sklep w dziale nieuczciwe sklepy, skoro nikt nie napisał, że został oszukany ?
Maniek Epsiakos
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wczoraj, 17:29
Zrobiłem 3 zamówienie i mówi że zostało wysłane, zapewne jutro będzie a jak coś to próg zamówienia 5g
Dzisiaj, 05:30
(Wczoraj, 15:23)Czeslawo napisał(a): Blade12
Maniek Epsiakos
Forumowe grono stwierdziło:
Chyba frog
Nie to duch
Nie to na pewno frog
Mówię Ci, że to na pewno duch
Dowodów jako takich nie ma ale:
- styl pisania przypomina drogą, mówię Ci 💪🥲
Ja już dalej nie pytałem 😄
Dzisiaj, 06:20
Nikt nie płacze, jak zamawiasz takie ilości z rzędu 100 i więcej to może bym płakał jakby było coś nie tak. Prawda taka, że na razie na forum nie ma za bardzo co kupować, 3cmc/4cmc i nic więcej. Byłaby inna konkurencja to inaczej by wyglądało. Zapewne sporo ludzi i tak tam zamawia i nie przyznaję się do tego, nie wierzę w to że ludzie co non stop piszą o ten NEP nie pokusili się złożyć tam zamówienia
Dzisiaj, 06:28
Ja dogadałem paczkę z tym vendorem jak wyląduje dam znać o wstawię fotki.
Mam dostać fake Coco, 4cmc, amph.
Mam dostać fake Coco, 4cmc, amph.
9 godzin(y) temu
Lukas1985 a żaba to duch? Czy duch to żaba?
Ja dodam jeszcze bardzo ciekawy artefakt.
No Panowie, kto pamięta?
Że duch miał takie worki i zawsze pisał "APF" czy jakoś tak, zawsze się zastanawiałem czy tam jest AMF czy APF
No i co teraz powiecie? Ja daję sobie łapy upierdolić bo wiem kto to pisał tym markerem (mam sporo fot sortów ducha i pisanych tym identycznie )
Ps.Zdjęcie pożyczone z 1 strony od kogoś.
Ja dodam jeszcze bardzo ciekawy artefakt.
No Panowie, kto pamięta?
Że duch miał takie worki i zawsze pisał "APF" czy jakoś tak, zawsze się zastanawiałem czy tam jest AMF czy APF
No i co teraz powiecie? Ja daję sobie łapy upierdolić bo wiem kto to pisał tym markerem (mam sporo fot sortów ducha i pisanych tym identycznie )
Ps.Zdjęcie pożyczone z 1 strony od kogoś.