Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
Czeslawo Czesiu wake da fuck up...oczywista ze dostaniesz top produkt szybko doleci, beda mili niczym "Milli Vanilli" (btw. to tyz byl przekręt stulecia, poczytajta sobie) i sampli duzo...ale ...aaa coz ja Wam bedem tlumaczyl, nie placą mi za prowadzenie przedszkola ;-)
25.11.2024, 08:12
Zamówiłem fetę, znów przyszła i cherry cocolino- akurat cherry nie za mocne, coś pomiędzy 3cmc a 4cmc. Dostałem fale cocco i 3mmc po 3 g
25.11.2024, 11:28
Zgodnie z umową paczkę otrzymałem w 48h. Były to sample fake Coco, 4cmc, amph. Przerwa? 4 miesiące. Kontakt wzorowy, pakowanie również subtelne i bezpieczne. Niestety co do substancji mogę się wypowiedzieć tylko o 4cmc, wiem że to dobra wola vendora, ale amfetaminy dostałem 160mg XD, 4CMC 0,4G A FAKE COCO 0.2g. Amfetaminy choć nie ćpam 4 miesiące nie poczułem w ogóle. Fake Coco, to zwyczajny nep z domieszka jak vendor mówi 3mmc, efektu dla 3mmc nie czułem wiadomo nep wyparł wszystko. Działanie typowo nepowe. 4cmc oral zrobiło robotę całość podana w kapsułce żelatynowej. Mocna euforia, oczaplas, kolory 3d visual mode, libido podwyższone, ale fujara dyntyka. Czas działania ok 2h.
Reasumując kontakt ok, pakowanie bardzo dobre, ale ilość to aż wstyd to wysyłać. Wiem, DARMOCHA. Ale dla mnie nie cpajacego 4 miesiace, byla mało efektowna i efektywna.
WARING.WARING.WARING
Niestety pogłoski, które krążą nt. Vendora jakoby byłby duchem są nieprawdziwe - tak myślę. Aczkolwiek "NIESTETY" JESTEM niemalże pewny, że jest to osoba, która na pewno się z nim zna, działa i jest w stałym kontakcie. Pisząc z nim dałbym sobie rękę odciąć, że jest to frogbullshop, który zrobił scam na naszej społeczności. Duch to duch, a frogbull&che*coll*bo to osoby na pewno mające ze sobą fchuj wspólnego. Generalnie jako naszej paczce nie polecam, śmierdzi scamem... PORAZ KTORY?
Reasumując kontakt ok, pakowanie bardzo dobre, ale ilość to aż wstyd to wysyłać. Wiem, DARMOCHA. Ale dla mnie nie cpajacego 4 miesiace, byla mało efektowna i efektywna.
WARING.WARING.WARING
Niestety pogłoski, które krążą nt. Vendora jakoby byłby duchem są nieprawdziwe - tak myślę. Aczkolwiek "NIESTETY" JESTEM niemalże pewny, że jest to osoba, która na pewno się z nim zna, działa i jest w stałym kontakcie. Pisząc z nim dałbym sobie rękę odciąć, że jest to frogbullshop, który zrobił scam na naszej społeczności. Duch to duch, a frogbull&che*coll*bo to osoby na pewno mające ze sobą fchuj wspólnego. Generalnie jako naszej paczce nie polecam, śmierdzi scamem... PORAZ KTORY?
(24.11.2024, 20:25)Czeslawo napisał(a): LOBO
Tydzień temu pisałeś inaczej w temacie, dziwna zmiana...nie wnikam.
Az mnie to zaciekawilo, prosze mi zacytowac gdzie mailem inne zdanie w tym temacie...bo jzu towarzysz Lukas1985 podlapal temat...
wiec slucham Czesiu cytuj mnie tu!!
bo widze tu jakies pomowienie wyssane z palca, ktore nie mailo miejsca...
25.11.2024, 14:03
Nie, nie płaciłem grosza. Zwykła darmowka. Ale wysyłać komuś 160mg fety na test, albo 0.2 fale Coco to żart. Oceniam obiektywnie.
25.11.2024, 14:10
(25.11.2024, 13:41)LOBO napisał(a): Az mnie to zaciekawilo, prosze mi zacytowac gdzie mailem inne zdanie w tym temacie...bo jzu towarzysz Lukas1985 podlapal temat...
wiec slucham Czesiu cytuj mnie tu!!
bo widze tu jakies pomowienie wyssane z palca, ktore nie mailo miejsca...
Nie ma sensu pisać tutaj info z prywatnych wiadomości, naprawdę LOBO ” robi się wokół tego sklepu dużo niepotrzebnego zmieszania podsycanego różnymi intencjami.
Ta sytuacja tworzy podziały między użytkownikami, tworzy grupki na „tak” na „nie”, a to już zaczątki rozpadu tanki społecznej tego forum, proponuję zresetować emocje wszystkich zainteresowanych i wrócić do pragmatycznego postępowania.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !