Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
15.10.2024, 18:20
To mnie największe smutki biorą latem, ale ja to zjebany jestem (nawiązując do pytania dnia z wczoraj xd)
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.10.2024, 20:13
Ja tam nie wiem co ludzie mają do jesieni pora roku jak każda inna i nie ma w[pływu na to jak bardzo się dobijam.
16.10.2024, 00:22
(15.10.2024, 17:14)Bogdan Boner napisał(a): kot_kreskowy opowiedz tym łobuzom o witaminie D na jesienne doły.
jest mniejsza ilość światła więc to wiadomo, że jest mniejsza ilosc wit D wytwarzana, a poza depresją to wspomaga też ogólne funkcjonowanie organizmu także zalecam każdemu suplementować
Przerobiłem większość i nie dla mnie te tableteczki. Więcej chyba ubokow niż pozytywów.
Ja mam do jesieni tyle że deprecha mi się opala bo słoneczka nie ma, jest pouro, liście opadają tak jesienne się robi i depresyjnie. Jesień to najgorszy czas właśnie.
(15.10.2024, 20:13)Martin napisał(a): Ja tam nie wiem co ludzie mają do jesieni pora roku jak każda inna i nie ma w[pływu na to jak bardzo się dobijam.
Ja mam do jesieni tyle że deprecha mi się opala bo słoneczka nie ma, jest pouro, liście opadają tak jesienne się robi i depresyjnie. Jesień to najgorszy czas właśnie.
25.11.2024, 13:59
Mój nastroju słoneczko napędza przedewszystkim jak jest jego brak lub mniej to i nastrój hujowy, dziś mamy piękną pogodę wszystkim Milego dnia życzę
25.11.2024, 15:02
Panowie depresję leczymy na dworze w lesie w krzakach w trawie nad jeziorem medytacja muzyka odpuszczenie odprężenie spojrzenie w kierunku Boga dotarcie do niego każdy odnajdzie swoją drogę nie potrBna wam do tego apteka ani filmiki erotyczne :p powodzenia narkotyki mogą pomóc albo przeszkodzić uwierzcie w siebie jak ktoś potrzebuje pomocy zapraszam na PW amen
25.11.2024, 20:33
Właśnie, nie użalaj się, inni mają gorzej, patrz ten jest na wozku i się cieszy a ty co?! Wez się w garść, albo tak idź pobiegaj dookoła bloku to ci przejdzie.
No i zestresowalem się, trzeba mnie zjeść 600mg pregaby na uspokojenie i delikatne eufo. Możecie być z siebie dumni!
No i zestresowalem się, trzeba mnie zjeść 600mg pregaby na uspokojenie i delikatne eufo. Możecie być z siebie dumni!
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir