Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
25.11.2024, 16:39
A dlaczego chemcollabo?
Bo duch się z frogiem połączył i masz collabo XD
Bo duch się z frogiem połączył i masz collabo XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.11.2024, 17:01
(25.11.2024, 14:45)LOBO napisał(a): Czeslawo spoko możesz napisac ten cytat gdzie ja mowie co innego...! sami swoi takze smialo...sam jestem go ciekawy
Odpisałem Ci jak chciałeś, chcesz to wrzuć tutaj tę treść.
Nie ma co się unosić tą sprawą ziomeczku.
Dla uspokojenia nastrojów, nie ma sensu podkręcać tematu, nikomu to nie służy, chyba, że osobom trzecim...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Czeslawo No także tak... masz na mnie teczke "Kiszczaka";-)
Pytanie: czy zamawialem z tego sklepu,
Odpowiedz: Nie, ale epsiakos zamawial dostal pake i sampelki, i kazdy zamawia na wlasna odpowiedzialność ...
i to jest to ta zmiana zdania;-) Czesiu ryly? kaman...czytanie ze zrozumieniem sie klania, bo potem wwychodza takie perelki, nie mamy po 7 lat
na poczatku kazdy bedzie dostawal, buduja baze zaufania kapiszi?
Pytanie: czy zamawialem z tego sklepu,
Odpowiedz: Nie, ale epsiakos zamawial dostal pake i sampelki, i kazdy zamawia na wlasna odpowiedzialność ...
i to jest to ta zmiana zdania;-) Czesiu ryly? kaman...czytanie ze zrozumieniem sie klania, bo potem wwychodza takie perelki, nie mamy po 7 lat
na poczatku kazdy bedzie dostawal, buduja baze zaufania kapiszi?
LOBO
Dokładny wpis bez edycji :
"" ...z tego co czytalem do epsiakos zamowil nepa i dostal plus jakies sameplki...takze zamawial przez session normalnie ich podany...rzecz jasna na wlasna odpowiedzialnosc ;-) "
Niech każdy oceni wpis, raczej zachęcasz na własną odpowiedzialność niż zniechęcasz, tak to jest wprost napisane.
Nie ma sensu ciągnąć tematu Panie TW LOBO
Dokładny wpis bez edycji :
"" ...z tego co czytalem do epsiakos zamowil nepa i dostal plus jakies sameplki...takze zamawial przez session normalnie ich podany...rzecz jasna na wlasna odpowiedzialnosc ;-) "
Niech każdy oceni wpis, raczej zachęcasz na własną odpowiedzialność niż zniechęcasz, tak to jest wprost napisane.
Nie ma sensu ciągnąć tematu Panie TW LOBO
Wczoraj, 01:30
Oczywistym jest, że na razie rakiety będą latać, a tym bardziej jak się ma taki czarny pijar. Chcąc sprzedać towar będzie musiał go przełamać, proste. Stąd też liczne gratisy do zamówień.
Duch wie jak grać w grę 😎
Może będą latać dwa miesiące, może trzy, może i pół roku, ale miejcie z tyłu głowy że już nie raz zawijał żagle jak było gorąco koło tyłka, żeby później nie było lamentu "bo paczka nie doszła i jestem 7k w plecy" XD
Mnie to tam pierdoli bo i tak u ducha to akurat finansowo zyskałem niz straciłem ale mentalnie czuję się wykorzystany i mam mieszane uczucia.
To jest moje zdanie.
Duch wie jak grać w grę 😎
Może będą latać dwa miesiące, może trzy, może i pół roku, ale miejcie z tyłu głowy że już nie raz zawijał żagle jak było gorąco koło tyłka, żeby później nie było lamentu "bo paczka nie doszła i jestem 7k w plecy" XD
Mnie to tam pierdoli bo i tak u ducha to akurat finansowo zyskałem niz straciłem ale mentalnie czuję się wykorzystany i mam mieszane uczucia.
To jest moje zdanie.
NIE dla OPIO !!!
Zobaczymy co czas pokaże czy sklep będzie działał calczas czy jak towaru braknie to się zawinie bo tak zrobił frogbull zabrakło mu towaru nie miał skąd brać to pododawal na sklep alfy 4mmc i inne to już wtedy szykował się do ucieczki . Bo z jednej strony Sklep wysyła samary jak Duch a z drugiej strony robi błędy jak frogbull
Inferno ja pisałem że będę zamawiał 5G fety można 5G jak się dogadasz z nimi . ale nie zamawiam bo to frogbull/duch a oni mnie wyjebali na siano mam dojście na torze na futro
Inferno ja pisałem że będę zamawiał 5G fety można 5G jak się dogadasz z nimi . ale nie zamawiam bo to frogbull/duch a oni mnie wyjebali na siano mam dojście na torze na futro
Ktoś tu pisał że zamawiał 5g fety i się zastanawiam czy doleciało. Na stronie jest ze od 10g można za 350 wziąć.
A tak patrząc na ducha jak byl tu na forum to jak działał normanie - to szczerze powiem że przydał by się taki vendor.
Ja z nim dobry kontakt miałem i duch zawsze zajebiste gratisy dawał albo za zajebiste recki. Myślę że 90% osób to tu na + z nim wyszło niż na -.
Blade12
Blade12 jak możesz mi w privnote zarzucić na PW. Byłbym wdzięczny , z góry odwdzięczam się + pluskiem
A tak patrząc na ducha jak byl tu na forum to jak działał normanie - to szczerze powiem że przydał by się taki vendor.
Ja z nim dobry kontakt miałem i duch zawsze zajebiste gratisy dawał albo za zajebiste recki. Myślę że 90% osób to tu na + z nim wyszło niż na -.
Blade12
Blade12 jak możesz mi w privnote zarzucić na PW. Byłbym wdzięczny , z góry odwdzięczam się + pluskiem
3 godzin(y) temu
monio Nie, nie mają z tego, co wiem, najlepiej pytaj u źródła.
Jak Zenek coś powie to takie mądre i przenikliwe, że aż można powtarzać bez końca.
(Wczoraj, 20:48)Inferno napisał(a): Ktoś tu pisał że zamawiał 5g fety i się zastanawiam czy doleciało. Na stronie jest ze od 10g można za 350 wziąć.
Blade12
Jak Zenek coś powie to takie mądre i przenikliwe, że aż można powtarzać bez końca.