Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
20.11.2024, 16:34
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu NEP ze sklepu Highlife.market
24.11.2024, 02:04
Na fotce wygląda smacznie.
Ale jak się domyślam to jeszcze nikt go go nie dostał?
Jak tylko dostanę odpowiedź że mogę zamówić to pobieram.
Mam nadzieję że odpowiedzi uzyskam szybko i że smakuje tak samo dobrze jak wygląda i że macie duży zapas.
Ale jak się domyślam to jeszcze nikt go go nie dostał?
Jak tylko dostanę odpowiedź że mogę zamówić to pobieram.
Mam nadzieję że odpowiedzi uzyskam szybko i że smakuje tak samo dobrze jak wygląda i że macie duży zapas.
Dziękuję za paczkę.
Wszystko jest w porządku. Nie mam jeszcze recenzji od testerów, ale zapach przypomina mi NEP-a sprzed 9-10 lat (złota era).
Zdjęcie w załączniku.
Jak tylko dostanę informację zwrotną z testów, od razu napiszę.
Życzę miłej reszty dnia 🤜🏻🤛🏻
html site hosting
Wszystko jest w porządku. Nie mam jeszcze recenzji od testerów, ale zapach przypomina mi NEP-a sprzed 9-10 lat (złota era).
Zdjęcie w załączniku.
Jak tylko dostanę informację zwrotną z testów, od razu napiszę.
Życzę miłej reszty dnia 🤜🏻🤛🏻
html site hosting
28.11.2024, 00:03
Szybka próba smaku (kwasno-gorzki), raczej - bardziej groszki.
Po minucie zaczyna wchodzić lekkie zdrętwienie japy i delikatnie orzeźwiający oddech.
Szybkie uczuleniowe 20mg (snif)
Z chwilą aplikacji wyostrzyło mnie od razu 😁
.................
Zapowiada się dobrze 👍👍👍
Wydaje się być mocny, ale to jeszcze przyjdzie pora
Aktualizacja:
• Waporyzacja jest świetna 🤌🏼
(Nie podrażnia gardła, a dym jest prawie bezwonny)
• Efekt jest natychmiastowy i długotrwały
Polecam do dalszych testów osobom poszukującym NEP-u.
Gratuluję dostawcy HighlifeMarket i życzę wielu wdzięcznych i cierpliwych klientów.
10/10 🥂
• Waporyzacja jest świetna 🤌🏼
(Nie podrażnia gardła, a dym jest prawie bezwonny)
• Efekt jest natychmiastowy i długotrwały
Polecam do dalszych testów osobom poszukującym NEP-u.
Gratuluję dostawcy HighlifeMarket i życzę wielu wdzięcznych i cierpliwych klientów.
10/10 🥂
29.11.2024, 16:54
Osobiście eufo nie uświadczyłem, na marginesie to z najlepszym eufo to miał kiedyś Słonik - aż się chciało żyć.
Na schizy to trzeba chwilkę poczekać... 😉
Jak już pisałem, stawia na nogi po pierwszym strzale. Nocne doładowania na plus. Po kolejnym ładunku (20mg) około 10 rano masakrycznie rozbolał mnie łeb, na tyle że musiałem wziąć wolne z pracy (mogła to być wina przerwania ciągu 4CMC). Pobudka rano - głową w porządku. O 12 kolejna próba i powtórka , zaczyna boleć mnie baniak (winę zrzucam nadal na powód który podałem wcześniej). Powrócę do zabawy na parę dni.
Dałem jeszcze komuś na testy.
Zobaczymy jak reakcje u niego
👍
.....i nieuchronnie prowadzi mnie to do testów vapo.....
Na schizy to trzeba chwilkę poczekać... 😉
Jak już pisałem, stawia na nogi po pierwszym strzale. Nocne doładowania na plus. Po kolejnym ładunku (20mg) około 10 rano masakrycznie rozbolał mnie łeb, na tyle że musiałem wziąć wolne z pracy (mogła to być wina przerwania ciągu 4CMC). Pobudka rano - głową w porządku. O 12 kolejna próba i powtórka , zaczyna boleć mnie baniak (winę zrzucam nadal na powód który podałem wcześniej). Powrócę do zabawy na parę dni.
Dałem jeszcze komuś na testy.
Zobaczymy jak reakcje u niego
(29.11.2024, 17:56)ZmiataZplanszy napisał(a): Offtop
Ta od slonika to na pewno nepik nie był xd
👍
.....i nieuchronnie prowadzi mnie to do testów vapo.....
29.11.2024, 17:56
Offtop
29.11.2024, 18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2024, 18:08 przez SztywnyMisza.)
Nep jak widać wyżej przezroczyste szkielklo łatwo się kruszy dosłownie mocniej scisniemy w palcach
Co to działania jak typowy nep głównie wypierdalacz dopaminy. Sorcik jest kozacki idealnie się vałuje dym dobry w smaku,po zjedzeniu 2g w 24,h nie uświadczyłem jakiś schiz śmiało pobieracie sorcik kozak HighlifeMarket dzięki za możliwość testów
Co to działania jak typowy nep głównie wypierdalacz dopaminy. Sorcik jest kozacki idealnie się vałuje dym dobry w smaku,po zjedzeniu 2g w 24,h nie uświadczyłem jakiś schiz śmiało pobieracie sorcik kozak HighlifeMarket dzięki za możliwość testów
01.12.2024, 08:10
Co tu się rozpisywać, nep który lata dosłownie wszedzie. Mocny dopaminowy kosior.