Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
22.06.2022, 12:28
Czyli zaczne od 2mg w gore?
Roztwór na normalnej wódce 40% czystej będzie ok? 100ml/250mg bromka?
Roztwór na normalnej wódce 40% czystej będzie ok? 100ml/250mg bromka?
22.06.2022, 12:36
Jeśli Bromek ma taką samą moc jak Alpra, to nawet te 2mg będzie zbyt dużo na start dla osoby z zerową tolerką
Ale czy ma taką samą moc jak Alpra? Nie pamiętam
Niech się wypowiedzą zawodowi benzożercy.
Ale czy ma taką samą moc jak Alpra? Nie pamiętam
Niech się wypowiedzą zawodowi benzożercy.
22.06.2022, 12:56
(22.06.2022, 12:42)KACPER napisał(a): @"PUDZILLA" horsii zapraszam do dyskusji
Czy nawet w przypadku przedobrzenia nie bedzie glupich sytacji typu "amnezja, latanie po ludziach, korba" mialem tak po eti w prochu od kosmity i bylo za grubooczywiscie w polaczeniu z wodka + piwem tutaj takiej glupoty niepopelnie
W przypadku benzo i mocnego przedobrzenia praktycznie zawsze jest amnezja (większa lub mniejsza) oraz latanie po ludziach, bo przecież benzo, a szczególnie takie jak bromek i alpra działają mocno prospołecznie i przeciwlękowo.
(18.06.2022, 20:17)KACPER napisał(a): Siemanko jakie apteczne benzo, ktore pozwoli dojsc do siebie (amotywacja, problemy ze snem, brak apetytu i checi do czegokolwiek) spowodowane przez nadmierne uzywanie stymulantow?
brałem kwetiapine, ale robilo to ze mnie zombie i fakt faktem przybralem na wadze, spalem, a wlasciwie przesypialem wszystko co mozliwe, ale dalej zostala amotywacja i brak checi do zycia.
Macie jakies cudowne lekarstwo na moje dolegliwosci?
Przede wszystkim to na syndrom dlugotrwalego zmęczenia po nadużywaniu stimów używa się n-acetyl-lcysteiny, a nie benzo
Co to w ogole za durny pomysł brania na to benzo
27.06.2022, 20:50
(18.06.2022, 20:17)KACPER napisał(a): Siemanko jakie apteczne benzo, ktore pozwoli dojsc do siebie (amotywacja, problemy ze snem, brak apetytu i checi do czegokolwiek) spowodowane przez nadmierne uzywanie stymulantow?
brałem kwetiapine, ale robilo to ze mnie zombie i fakt faktem przybralem na wadze, spalem, a wlasciwie przesypialem wszystko co mozliwe, ale dalej zostala amotywacja i brak checi do zycia.
Macie jakies cudowne lekarstwo na moje dolegliwosci?
Ketral jest dobry. Elegancko usypia i po obudzeniu jest wszystko ok.