Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
30.11.2024, 05:58
Witajcie Czeslawo widze ze jestes kumatym gosciem w 100 procentach sie zgadzam sie z twoimi slowami "wiecej polityki,niz chemi w tym watku,takze wrocmy do zródel tego forum<czyli rozmowa o sklepach i jego produktach" Bo jak dawalem recke to niektorzy jakby mogli tro by mnie powiesili a nie o to chuyba chodzi!
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
30.11.2024, 06:15
(29.11.2024, 21:23)LOBO napisał(a): Lukas1985 Z tego wynika, i nie tylko z tego, ze również masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...jak i dostrzeganiem oczywistości, mozna domniemać jaki w tym cel...;-) w tym przypadku, jego opinia jest jedna z wielu podobnych na temat sklepu....
Najważniejsze, ze Ty jesteś najbardziej kumaty, wiesz wszystko i o wszystkim masz pojęcie 😅
Kończę te wymianę poglądów. 😁
30.11.2024, 10:04
tak jak pisałem już kilka razy, sklep mnie nie oszukał ani razu od kiedy funkcjonuje. 4mmc bardzo dobrej jakości, czuć po pocie, po jego woni, że to mefedron. Reszta również dobra jakość
Miałem chwilę na konsumpcję zamówienia, które to głównie zawierało NEP-a.
Wygląd, zapach, konsystencja :
Wygląda podobnie do większości Nepów z ostaniach miesięcy dostępnych na rynku, jednak już przy kruszeniu wyczuwalna jest różnica, w ręce czuć, jakby proszkowy materiał, rozkurczając od razu jest jakby roztartym, mało ziarnisty, mimo długo rozcierania, nie ma takie podatności na przetworzenie się w mączny proszek, lecz pozostaje lekko ziarnisty, zapach słabo wyczuwalny.
Aplikacja : w zasadzie bezbolesna.
Pierwsze efekty 50mg sniffa odczulacze po 5 min. Lepsze skupienie, podniesienie nastroju, libido min, na plus,
ogólnie odczycie, że poszła krecha, ale za mała.
Dorzucone 100mg kopnęło trochę bardziej, ale bez tego „uderzania mocy” typowo nepowego.
Przy kolejnych krechach nie wydobyłem tej kwintesensi NEP-a którą znałem, było bez tego „wow”, duże spocenie całego ciała.
Z czasem zacząłem się zastanawia, do czego mogę przyrównać mi ten produkt ?… chyba najbliżej pod względem, działania i konsytuacji, to bym powiedział, że 3 MMC, wrzucone zamiast na brzuch, to w nos. .
Dziwnie skojarzenie, ale takie podobne efektem kojarzę tylko z tym wspomnianym 3 MMC w jakiejś tak odsłonie, która bywała kilka lat temu w PL.
Trudno mi jednoznacznie ocenić tę substancję, bo… zastanawiam się czy opisuję produkt, który jest NEP-em,
bo, że samara podpisana - „NEP”- to nie musi oznaczać, że to to, pomyłki się zdarzają.
Przyjmując jednak, że to on to daję 6,5 – 7/10.
To max, ponieważ działanie jego nie w pełni mi odpowiada, jest inne trochę dziwne, ciężko konkretnie się mi odnieść do tej substancji,
a rzadko ma takie wątpliwości.
Oczekuję na relację z badań nad nim od dwóch znajomych, dostanę info, dopisze Wam tutaj,
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W gratisie otrzymałem mikro sample, Amfy, Fake Coco oraz 3-CMC.
Wszystkie wymienione spełniają oczekiwania odnosicie działania, więc zastosuję przy nich ocenę w skali 1-10 gdzie:
1= fatalne, a 10=-fenomenalne.
OCENY:
Feta - 8
Fake coco- 6,5
3-CMC - 8.
Co do pakowania, czasu lotu, bezpieczeństwa: silne 9/10.
Wygląd, zapach, konsystencja :
Wygląda podobnie do większości Nepów z ostaniach miesięcy dostępnych na rynku, jednak już przy kruszeniu wyczuwalna jest różnica, w ręce czuć, jakby proszkowy materiał, rozkurczając od razu jest jakby roztartym, mało ziarnisty, mimo długo rozcierania, nie ma takie podatności na przetworzenie się w mączny proszek, lecz pozostaje lekko ziarnisty, zapach słabo wyczuwalny.
Aplikacja : w zasadzie bezbolesna.
Pierwsze efekty 50mg sniffa odczulacze po 5 min. Lepsze skupienie, podniesienie nastroju, libido min, na plus,
ogólnie odczycie, że poszła krecha, ale za mała.
Dorzucone 100mg kopnęło trochę bardziej, ale bez tego „uderzania mocy” typowo nepowego.
Przy kolejnych krechach nie wydobyłem tej kwintesensi NEP-a którą znałem, było bez tego „wow”, duże spocenie całego ciała.
Z czasem zacząłem się zastanawia, do czego mogę przyrównać mi ten produkt ?… chyba najbliżej pod względem, działania i konsytuacji, to bym powiedział, że 3 MMC, wrzucone zamiast na brzuch, to w nos. .
Dziwnie skojarzenie, ale takie podobne efektem kojarzę tylko z tym wspomnianym 3 MMC w jakiejś tak odsłonie, która bywała kilka lat temu w PL.
Trudno mi jednoznacznie ocenić tę substancję, bo… zastanawiam się czy opisuję produkt, który jest NEP-em,
bo, że samara podpisana - „NEP”- to nie musi oznaczać, że to to, pomyłki się zdarzają.
Przyjmując jednak, że to on to daję 6,5 – 7/10.
To max, ponieważ działanie jego nie w pełni mi odpowiada, jest inne trochę dziwne, ciężko konkretnie się mi odnieść do tej substancji,
a rzadko ma takie wątpliwości.
Oczekuję na relację z badań nad nim od dwóch znajomych, dostanę info, dopisze Wam tutaj,
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W gratisie otrzymałem mikro sample, Amfy, Fake Coco oraz 3-CMC.
Wszystkie wymienione spełniają oczekiwania odnosicie działania, więc zastosuję przy nich ocenę w skali 1-10 gdzie:
1= fatalne, a 10=-fenomenalne.
OCENY:
Feta - 8
Fake coco- 6,5
3-CMC - 8.
Co do pakowania, czasu lotu, bezpieczeństwa: silne 9/10.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.12.2024, 12:58
(30.11.2024, 05:58)aleksander37 napisał(a): Witajcie Czeslawo widze ze jestes kumatym gosciem w 100 procentach sie zgadzam sie z twoimi slowami "wiecej polityki,niz chemi w tym watku,takze wrocmy do zródel tego forum<czyli rozmowa o sklepach i jego produktach" Bo jak dawalem recke to niektorzy jakby mogli tro by mnie powiesili a nie o to chuyba chodzi!
pozdrawiam wszystkich
"Polityka" będzie bo właściciel sklepu jak prowadził poprzedni biznes nie wysłał gronu ludzi ich zamówień ani też się nie rozliczył z nimi po zorganizowaniu tegoż sklepu.
Ostrzeżenia były i będą nadal się pojawiać.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.12.2024, 21:06
kot_kreskowy
„Prawdopodobny” właściciel sklepu może tak lepiej?
Czy masz IP, DNA, Ślady papilarne płus fotę z legitymacji szkolnej ?
Napisałem opinię o tym, co zamówiłem (powyżej) i ta opinia dotyczy tylko tej transakcji, nie daje gwarancji ani rękojmi… bo nikt nie daje, co wrzuciłem to mój pogląd odbioru produktów i kwestii dotyczących samej transakcji.
Na 08.12.2024 ocenia pozytywnie transakcje, substancję dobre (NEP średni – jestem wybredny ).
Kupujcie z głową na karku.
„Prawdopodobny” właściciel sklepu może tak lepiej?
Czy masz IP, DNA, Ślady papilarne płus fotę z legitymacji szkolnej ?
Napisałem opinię o tym, co zamówiłem (powyżej) i ta opinia dotyczy tylko tej transakcji, nie daje gwarancji ani rękojmi… bo nikt nie daje, co wrzuciłem to mój pogląd odbioru produktów i kwestii dotyczących samej transakcji.
Na 08.12.2024 ocenia pozytywnie transakcje, substancję dobre (NEP średni – jestem wybredny ).
Kupujcie z głową na karku.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !