Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
26.12.2024, 16:31
Na temat ceny się nie wypowiadam, ale poniekąd rozumiem dlaczego tyle chce. Po prostu jest więcej pierdolenia niż pożytku z realizacją takiego mikro zamówienia po 1g każdego produktu.
(26.12.2024, 12:58)Lifeisbrutal napisał(a): Lukas1985 " ja bym poczekał do początku stycznia jak i czy ruszą" Hm.. napisałeś to tak jakby mieli nie ruszyć, czyżby coś złego się szykowało?
Ile lat jesteś na rynku ? Ile razy było tak, że vendor zapowiadał start od konkretnej daty a potem przekładał ?
(26.12.2024, 16:29)Lifeisbrutal napisał(a): Maniek Wiem, że istnieje taka opcja, ale uważasz, że 200 zł to przyzwoita cena? Dla mnie to lekka przesada.
Dla Ciebie tak ale jak ktoś zamawia po 10/25gr to weźmie taki pakiet. Już nie wspomnę o dilerach. Ci wezmą po 24-50gr z każdego i sprawdza jak im to rynek przyjmie.
26.12.2024, 16:45
jak zobacze ich tu w styczniu i specjalnie bede patrzyl czy Ci co najwiecej gadali pierwsi sie zglosili
No i tak bedzie ale beda calkiem nowe konta zalozone bo glupio ludziom bedzie po niki,z ktorego jechali po V teraz prosili o sample jak menele pos sajlepwm
Tu bedzie typowa rasowa narkomania dworcowa .
No i tak bedzie ale beda calkiem nowe konta zalozone bo glupio ludziom bedzie po niki,z ktorego jechali po V teraz prosili o sample jak menele pos sajlepwm
26.12.2024, 16:46
Lukas1985 5 lat. Jeśli chodziło o zwykłą zmianę terminu jak czasami bywa z różnych przyczyn to ok. To były zwyczajne pytanie czysto teoretyczne nie miałem żadnych złych zamiarów pisząc to.
Odnośnie brania tych sampli po 1g dla mnie to trochę bez sensu dla osoby, która kupuje max 20g. Dla hurtowników faktycznie może to być opłacalna opcja. Wyraziłem tylko swoje zdanie.
Odnośnie brania tych sampli po 1g dla mnie to trochę bez sensu dla osoby, która kupuje max 20g. Dla hurtowników faktycznie może to być opłacalna opcja. Wyraziłem tylko swoje zdanie.
26.12.2024, 17:55
(26.12.2024, 16:21)Maniek napisał(a): Słowo sample nie oznacza z automatu, że są darmowe. Wiem, że niektórym nazwa sample kojarzy się jedynie z darmowym towarem , ale tak nie jest, bo sample to po prostu próbka/próbki. Wiele sklepów miało lub ma w ofercie 'sample pack" i jest to płatna paczka z próbkami. To dobra opcja, żeby poznać jakość produktów.
Jeśli ktoś nie chce 5 produktów na testy to zawsze można napisać i zapewne dogadać się na mniejszą ilość.
a ja chcę tylko jeden preparat na testy, to mu grzecznie napisałam, że nie chce testować 5 różnych produktów, interesuje mnie tylko jeden, konkretnie.
to mi odpisał "nie rozumiem"
i zrozum tu
mrrrrau
26.12.2024, 18:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2024, 18:57 przez kot_kreskowy.)
(26.12.2024, 16:21)Maniek napisał(a): Słowo sample nie oznacza z automatu, że są darmowe. Wiem, że niektórym nazwa sample kojarzy się jedynie z darmowym towarem , ale tak nie jest, bo sample to po prostu próbka/próbki. Wiele sklepów miało lub ma w ofercie 'sample pack" i jest to płatna paczka z próbkami. To dobra opcja, żeby poznać jakość produktów.
To prawda, alkohole wysokoprocentowe można tak próbować, np whisky.
Wtedy kupujesz te malutkie buteleczki.
Jak dla mnie to branie po gramie każdego odczynnika mija się z celem.
Po pięciu gramach można cokolwiek powiedzieć i się przekonać bądź nie.
DarkSonia
Koala jak mu położyć liście eukaliptusa na talerzu to też nie zje bo zbyt skomplikowane, zaprogramowany do zrywania i żucia.
Tu jest to samo
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
26.12.2024, 23:58
Jestem na końcówce 2h tej pvp.
Postaram się nie pisać wierszem
Wiem, że coś tam jest na rzeczy z tym sklepem. Nie wiem, nie byłem, nie widziałem. Nawet jeśli to to o czym piszecie, to na własne ryzyko przelałem 2 stówki
Kurwa mocne to jest w chuj Kurewsko mocne skurwysyństwo
Nie polecam, bo szkodzi na cerę i paznokcie
Trzymajcie kciuki za mnie, bo... o kurwa to już czwartek... No od niedzieli to dziś spałem parę godzin, zjadłem jeden posiłek i trochę alkoholu.
No i tak czekam na najgorsze
Postaram się nie pisać wierszem
Wiem, że coś tam jest na rzeczy z tym sklepem. Nie wiem, nie byłem, nie widziałem. Nawet jeśli to to o czym piszecie, to na własne ryzyko przelałem 2 stówki
Kurwa mocne to jest w chuj Kurewsko mocne skurwysyństwo
Nie polecam, bo szkodzi na cerę i paznokcie
Trzymajcie kciuki za mnie, bo... o kurwa to już czwartek... No od niedzieli to dziś spałem parę godzin, zjadłem jeden posiłek i trochę alkoholu.
No i tak czekam na najgorsze
777 - Licencja na zażywanie.
27.12.2024, 00:07
(26.12.2024, 16:45)EmStO napisał(a): jak zobacze ich tu w styczniu i specjalnie bede patrzyl czy Ci co najwiecej gadali pierwsi sie zglosiliRaczej bym powiedział, że większość weźmie alfę, bo nikt jej nie ma. A patrząc po niektórych to z czystym sercem że swojego konta będą chwalić vendora za super pakowanie i jakość.
Taki rynek.
27.12.2024, 01:44
Chyba już nie mam wątpliwości, że to samiec alfa wśród alf.
Na kolanach przeszukałem całą powierzchnię płaską mieszkania
Pozdro 😋
Na kolanach przeszukałem całą powierzchnię płaską mieszkania
Pozdro 😋
777 - Licencja na zażywanie.