Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
27.12.2024, 02:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2024, 02:15 przez qazplm1233.)
Znam to
Skoro przeczesałes na kolanach od deski do deski pokój ,podnosiłes łóżko , przesuwałes meble bo się skończyła a Ty miałeś nadzieję że znajdziesz jakiś kryształek , to ta PvP ma moc
Skoro przeczesałes na kolanach od deski do deski pokój ,podnosiłes łóżko , przesuwałes meble bo się skończyła a Ty miałeś nadzieję że znajdziesz jakiś kryształek , to ta PvP ma moc
Ej! XD
Próbowałem jeszcze coś wykrzesać z methrurki, bo tam taki glut się zrobił. Zawsze się taki robi, bo ja nie mam czasu na powolne palenie xD
No i się to zapaliło od środka jak przegrzało
ALERT!
Nie bierzcie się za to. Kurwa czuję się jak niedorozwój, bo kurwa to nie jest jakaś idea, to jebana obsesja szukania na ziemi resztek. Nie chcę, idę do toalety, a nagle się orientuje, że na na glebie szukam igły w stogu. Serio.
PS. Macie jakąś propozycję, co można powiedzieć, jak ktoś zapyta co tak jebie na mieszkaniu?
Przypalona potrawa?
Od wczoraj wieczora, co miałem już iść spać zajechany od niedzieli dalej jadę z przepalonymi strupami w methfujarce. Nie jem, mało co pije, maks 3 łyczki jakiejś wody. Alkohol stoi nieruszony, teraz jakoś się zmuszam.
Nie chcę wiedzieć ile zwapowałem w nocy okruszków chleba, jakichś drobnych kawałków chuj wie czego. To jest odruch bezwarunkowy, te padanie na glebę i widzenie grudek w każdym miejscu.
Jak ktoś zamawia tą alfę, to radzę poważnie przemyśleć ile wziąć, bo od tego się ciężko oderwać, mimo, że fizycznie jesteś jak trup, to głowa pracuje.
Ament🥰
Róbcie screeny zanim usuną i przekazujcie światu
ALFIARZE! BIERZCIE TĄ ALFĘ KURWA JEST KOCUR XD
KURWA 5 DNI BEZ SNU, BEZ JEDZENIA, MAŁO NAPOJÓW, DOBĘ TEMU SKOŃCZYŁEM ĆPANIE. POWINIENEM SIĘ CZUĆ ZAJECHANY JAK KOŃ SZMACIARZA, A JA ZAPALIŁEM LUFKĘ JEDNĄ JARANIA DZIŚ I KURWA. BOMBA ŻYCIA. TAK JAK SIĘ TERAZ CZUJĘ JEST PERFEKTO,. JAKBY MI SIĘ BOMBY WSZYSTKIE JEDNOCZEŚNIE AKTYWOWAŁY
Tak się czuję człowiek, który nie ma problemów
Sory duże litery xD
Próbowałem jeszcze coś wykrzesać z methrurki, bo tam taki glut się zrobił. Zawsze się taki robi, bo ja nie mam czasu na powolne palenie xD
No i się to zapaliło od środka jak przegrzało
ALERT!
Nie bierzcie się za to. Kurwa czuję się jak niedorozwój, bo kurwa to nie jest jakaś idea, to jebana obsesja szukania na ziemi resztek. Nie chcę, idę do toalety, a nagle się orientuje, że na na glebie szukam igły w stogu. Serio.
PS. Macie jakąś propozycję, co można powiedzieć, jak ktoś zapyta co tak jebie na mieszkaniu?
Przypalona potrawa?
Od wczoraj wieczora, co miałem już iść spać zajechany od niedzieli dalej jadę z przepalonymi strupami w methfujarce. Nie jem, mało co pije, maks 3 łyczki jakiejś wody. Alkohol stoi nieruszony, teraz jakoś się zmuszam.
Nie chcę wiedzieć ile zwapowałem w nocy okruszków chleba, jakichś drobnych kawałków chuj wie czego. To jest odruch bezwarunkowy, te padanie na glebę i widzenie grudek w każdym miejscu.
Jak ktoś zamawia tą alfę, to radzę poważnie przemyśleć ile wziąć, bo od tego się ciężko oderwać, mimo, że fizycznie jesteś jak trup, to głowa pracuje.
Ament🥰
Róbcie screeny zanim usuną i przekazujcie światu
ALFIARZE! BIERZCIE TĄ ALFĘ KURWA JEST KOCUR XD
KURWA 5 DNI BEZ SNU, BEZ JEDZENIA, MAŁO NAPOJÓW, DOBĘ TEMU SKOŃCZYŁEM ĆPANIE. POWINIENEM SIĘ CZUĆ ZAJECHANY JAK KOŃ SZMACIARZA, A JA ZAPALIŁEM LUFKĘ JEDNĄ JARANIA DZIŚ I KURWA. BOMBA ŻYCIA. TAK JAK SIĘ TERAZ CZUJĘ JEST PERFEKTO,. JAKBY MI SIĘ BOMBY WSZYSTKIE JEDNOCZEŚNIE AKTYWOWAŁY
Tak się czuję człowiek, który nie ma problemów
Sory duże litery xD
777 - Licencja na zażywanie.
27.12.2024, 20:23
Przecież duch miał zawsze dobrą alfę XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
No i teraz kotek tak samo powinieneś łapać minusy
Bo jak ja napisałem że chemcollabo ma dobry towar to było źle
A jak Ty że duch miał dobrą alfę ale to duch to jest jest okej ta?
Tak?
Ba, ja zapytalem o Escrow jak działa.
I zostałem zjechany przez jaśnie mościa
Bo jak ja napisałem że chemcollabo ma dobry towar to było źle
A jak Ty że duch miał dobrą alfę ale to duch to jest jest okej ta?
Tak?
Ba, ja zapytalem o Escrow jak działa.
I zostałem zjechany przez jaśnie mościa
27.12.2024, 20:34
(27.12.2024, 20:23)kot_kreskowy napisał(a): Przecież duch miał zawsze dobrą alfę XD
Ale ktoś może być dalej obrażony na ducha i się buntować Duch czy Frog, jeśli to ty/wy taktycznie... Wy łobuzy niedobre XD każdy szanujący się ćpun, powinien umieć pewne rzeczy i olać dumę za dobre dragi czillout
27.12.2024, 21:19
Chyba pomyliłeś fora z dopkiem czy dopalajmy. Widziałeś, żeby na naszym forum były usuwane pozytywne komentarze na temat sklepów, które nie są w dziale partnerskim? Wystarczy przejrzeć ten czy inny wątek.
27.12.2024, 21:40
mnie jesszczs nikt nic nie usunal a konkurencja to juz tam musisz za kaDym razem przy logowaniu klasc jakca z kutasem na wadze XD
27.12.2024, 21:52
Mi Moderanci usunęliście u Escobara wiersz który napisałem o tym co właśnie ćpam. i to była pozytywna chuj opinia, tyle że się rymowała.
Nie macie duszy artysty
Nie macie duszy artysty