Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd
Mordki, mordeczki a co powiecie żeby powstał topic ( a w zasadzie to już właśnie powstaje 🤣 ) w którym zwykły szary użytkówik Kowalski wpada, wita się i pyta się tylko czy ktoś chciałby parę g kryształu odkupić bo nie przemyślał sprawy i wziął za dużo😂 noo i tylko daje taką cynę a tam kto chce to się na PW do niego odezwie i się dogadaja xd
Tylko cichooooszaa bo to ogolnie to konspira by musiała byc I mody nie moglyby nic zobaczyć bo zaraz coś by zwęszyli i JEB po baniku bedzie dla każdego...
No ale nie tylko Kowalski tak by mógł , Nowak, Tadzik i każdy inny użytkownik któremu by nadwyżka przeszkadzała.
Tylko z umiarem kuźwa!! raz na ruski rok a nie że co drugi ćpun z forum zacznie rzucać na prawo i lewo, każdy dla każdego, a po roku albo i dwóch to nawet każdy by się dorobił własnego działu xd to by były takie jednoosobowe działalności poza gospodarcze 😂
Tylko cichooooszaa bo to ogolnie to konspira by musiała byc I mody nie moglyby nic zobaczyć bo zaraz coś by zwęszyli i JEB po baniku bedzie dla każdego...
No ale nie tylko Kowalski tak by mógł , Nowak, Tadzik i każdy inny użytkownik któremu by nadwyżka przeszkadzała.
Tylko z umiarem kuźwa!! raz na ruski rok a nie że co drugi ćpun z forum zacznie rzucać na prawo i lewo, każdy dla każdego, a po roku albo i dwóch to nawet każdy by się dorobił własnego działu xd to by były takie jednoosobowe działalności poza gospodarcze 😂
Jak zrobisz taki wątek to będzie właśnie tak jak piszesz, i sie zrobi jeden wielki stragan. W regulaminie masz
Słuchaj jak ja chciałem coś sprzedać to na czat szedłem i pytałem chłopaków czy nie chcą czegoś zakupić po znajomości bo mam za dużo Albo na odwrót, pytałem czy ktoś nie miałby czegoś odsprzedać. Już na to oko przymknięte było i tak, na takie szybkie zamianki na czacie - myśle że lepiej przy tym zostać jeśli już i nie przedobrzać.
Pomijając że tak otwarcie to robić to byłoby wbrew regulaminowi, to nawet jakby nie było, to gdy to "usystematyzujesz" w taki sposób, zakładajac specjalny wątek itd to będzie tylko gorzej - łącznie z tym że bardzo szybko zacznie sie wycie jakichś użytkowników, że jakis ktoś z forum dopał z tematu o sprzedaży go oszukał. Kto to kurwa będzie wszystko czytał, rozpatrywał, moderował całą tablice ogłoszeniową, a to tylko początek problemów.
Cytat:
- Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek informacji o prowadzonych transakcjach, zamieszczania ogłoszeń kupna lub sprzedaży jakichkolwiek produktów, opisywania procesu zakupowego bądź dostawy jakichkolwiek produktów, niezależnie od miejsca i sposobu ich nabycia.
Słuchaj jak ja chciałem coś sprzedać to na czat szedłem i pytałem chłopaków czy nie chcą czegoś zakupić po znajomości bo mam za dużo Albo na odwrót, pytałem czy ktoś nie miałby czegoś odsprzedać. Już na to oko przymknięte było i tak, na takie szybkie zamianki na czacie - myśle że lepiej przy tym zostać jeśli już i nie przedobrzać.
Pomijając że tak otwarcie to robić to byłoby wbrew regulaminowi, to nawet jakby nie było, to gdy to "usystematyzujesz" w taki sposób, zakładajac specjalny wątek itd to będzie tylko gorzej - łącznie z tym że bardzo szybko zacznie sie wycie jakichś użytkowników, że jakis ktoś z forum dopał z tematu o sprzedaży go oszukał. Kto to kurwa będzie wszystko czytał, rozpatrywał, moderował całą tablice ogłoszeniową, a to tylko początek problemów.
10.01.2025, 00:54
Sam post by naruszal regulamin :^:
Chłopaki, ale to tak z przymrużeniem oka było tylko napisane. Żeby na noc każdy do poduszki szedł z bananem na buzi jakby go post rozśmieszył (a taki byl zamiar xd )
Znam zasady panujące na forum i to taki joke tylko
Znam zasady panujące na forum i to taki joke tylko
10.01.2025, 02:09
No to na pewno codzienny problem szarego użytkownika forum że ma za dużo i nie przeje sam xD
10.01.2025, 08:18
Ja pierdole, no i na chuj takie syfy robić?
Dżołki kurwa...
Tak jak Horsiak powiedział, czat i PW jest od takich odświętnych dilów samopomocowych a nie tworzenie bazaru.
Jak każdy będzie takie DŻOŁKI tworzył to wyobraź sobie jaki byłby syf na forum.
Dżołki kurwa...
Tak jak Horsiak powiedział, czat i PW jest od takich odświętnych dilów samopomocowych a nie tworzenie bazaru.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.01.2025, 11:06
No i kto by to nadzorował żeby wałków nie było...a byłyby jakieś z pewnością
kocham piwo
10.01.2025, 13:38
(10.01.2025, 08:18)kot_kreskowy napisał(a): Ja pierdole, no i na chuj takie syfy robić?
Dżołki kurwa...
Mój blad , przepraszam szczerze za swoje poczucie humoru. Kłaniam się nisko i proszę o przebaczenie. Amen 🙏