Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
11.01.2025, 17:23
u mnie przerwy sa albo wymuszane albo zamieniam jedbo drugim tak jak teraz alko + benzo chociaz benzo to juz pod cpanie idzie ale i potrafie tez tylko pic.
(11.01.2025, 17:06)Lifeisbrutal napisał(a):TurbochujNie chce byś złośliwy, ale to ci się tak wydaje, że masz wszystko pod " kontrolą". Ćpanie w pracy to nie jest nic dobrego, a na pewno nie powód żeby się tym szczycić, chwalić.
No nie wiem stary. Jeżeli zabrzmiało to jakbym się szczycił czy chwalił to nie taki był zamiar. Mówię jak jest u mnie i to wszystko. Nie potrzebuje poklasku na forum o używkach, nie mam 17 lat. Wiesz znam siebie po prostu, mam swoje lata i wiem na co mogę sobie pozwolić, a na co nie. Ale dzięki za Twój punkt widzenia, w ogóle nie zabrzmiało złośliwe. Masz swoje zdanie i ok szanuję, ale nie uważam, że jest tak jak napisałeś.
11.01.2025, 17:41
duzo osob ma wymuszone tak jak np teraz bo czekaja na kody i przerwa bedzie do tad az email przyjdzie
Ja mam ciężko utrzymać. Mi abstynencję powyżej 3/4 tygodni. Jestem aktualnie na wyjeździe w Holandii i chciałbym do końca miesiąca czyli powrotu do Polski zachować wstrzemięźliwość jak macie jakieś protipy na wolne weekendy od pracy żeby czymś zająć głowę to dawajcie
Chochlik
Chochlik
Be objective and honest.
Lifeisbrutal oczywiście że trening już zrobiony dzisiaj, pizdzi tak tutaj w ostatnich dniach że masakra gdyby nie ta straszna pogoda to poszedłbym na spacer do takiego mini zoo które jest niedaleko mojego domu. Ale niestety strasznie pizdzi
Zamawiam chyba kapsalona i odpalam film nic nie mam na chacie także nic mnie nie skusi 😂
Zamawiam chyba kapsalona i odpalam film nic nie mam na chacie także nic mnie nie skusi 😂
Be objective and honest.