Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie
08.01.2025, 10:48
cofnij sie o jedna strone i wyciagnij wnioski.
Bo tu moze byc podobnie a exclisive to byla sol o dzialaniu euforycznym.
Bo tu moze byc podobnie a exclisive to byla sol o dzialaniu euforycznym.
17.01.2025, 13:17
Jak dolecą sample to pierwsza recka jaka się pojawi to będzie właśnie tej mięty. Z tego wszystkiego to najbardziej mnie ciekawi.
20.01.2025, 22:45
Bardzo bym prosił o recke tegoż właśnie produktu, gdyż upatruje w nim możliwość fazy speedowej, ale bez takiego wjazdu na libido jak po amfie, nepach ,tego typu[*]. Natomiast mimo wszystko o profilu dopaminowo-euforycznyn, a nie serotoninowy tak że klient rozlewa się w łóżku czy kanapie czy choćby na podłodze i mu wszystko jedno bo wszystko zajebiscie.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
20.01.2025, 23:34
Wstepnie powiem tak, speedu mocnego bym sie nie doszukiwal tutaj ale na obecna chwile to jest moj faworyt - jeszcze nie walilem tematu po ktorym zamiast zapychac sie nos, to czlowiek pelna piersia oddycha
Wczoraj, 13:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 13:53 przez Lifeisbrutal.)
Jaka dawka na start? Doszły mnie pewne słuchy, że siedzi tam 4-MMC i 3-FMC. Nie wale stimów typu 3-FMC. A już tym bardziej w żadnych miksach. Więc jaka dawka będzie najbezpieczniejsza dla mnie na pierwszy raz? Myślicie, że 50mg uczuleniówki będzie okej czy zrobić to jeszcze przez pół?
Wczoraj, 14:35
3-FMC sniffem mnie robiło w dawkach 70-100mg, ale nie było to mocne działanie. Chociaż chuj wie, jak to zadziała w takim połączeniu. Im mniej, tym lepiej, w końcu to dawka uczuleniowa.
Jestem mega ciekawy tego odczynnika.
Jestem mega ciekawy tego odczynnika.
Wczoraj, 14:58
Lifeisbrutal myślę że będzie spoko, uczuleniówki możesz sobie 10-20mg zrobić a tak żeby poczuć działanie to myślę 80-100mg - ja tak będę próbował
Wczoraj, 15:45
Ostatnio miałem niezbyt fajne przygody z dragami więc ja chyba zacznę od tych 20mg uczuleniowki max 50 mg, odczekam pół godziny i zobaczę. Ale docelowej dawke nie wiem jaką przyjmę bije się z myślami bo nie wiem co dokładnie w tym siedzi.