Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie
22.01.2025, 01:26
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Amfetamina (pasta) ze sklepu Highlife.market
22.01.2025, 18:44
Nie mam doświadczenia z amfetaminą. Wytłumaczy mi ktoś jak się obchodzić z tą "pastą" i czym to się różni od suchego?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
Rweqerew333
Pasta amfetaminowa, to nie jest produkt od razu do użytku. Można powiedzieć produkt „nie w pełni dokończony” – to tak bardzo uproszczając.
W skrócie jest na ostatniej prostej do możliwości użycia (np. wciągnięcia).
Ja robię tak, biorę kartkę (zwykłą z zeszytu) i na tej kartce rozcieram pastę, tzn. na całej szerokości, aby była możliwie mała warstwa,
odczekuje 20-40 min. ( czas zależy od stopina wilgoci pasty) i ja po tym czasie zdrapuję kartą.
Wilgoć w dużym stopniu odchodzi i zabieram się do wielokrotnego (już na blacie) ponownego rozcierania i siekania.
I tak jakieś 10-20 razy i powinno być ok.
Siekasz jak por na surówkę.
Pasta amfetaminowa, to nie jest produkt od razu do użytku. Można powiedzieć produkt „nie w pełni dokończony” – to tak bardzo uproszczając.
Ja robię tak, biorę kartkę (zwykłą z zeszytu) i na tej kartce rozcieram pastę, tzn. na całej szerokości, aby była możliwie mała warstwa,
odczekuje 20-40 min. ( czas zależy od stopina wilgoci pasty) i ja po tym czasie zdrapuję kartą.
Wilgoć w dużym stopniu odchodzi i zabieram się do wielokrotnego (już na blacie) ponownego rozcierania i siekania.
I tak jakieś 10-20 razy i powinno być ok.
Siekasz jak por na surówkę.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
22.01.2025, 21:15
Wystarczy to nawet rozetrzeć na talerzu/kartce i zostawić na kilkanaście minut. Samo wyschnie i będzie gotowe do dziabania.
Ta wilgoć to głównie ten cały rozpuch, który w tym siedzi. Jak walniesz taką wilgotną, to może dość mocno podrażnić śluzówkę i dużo mocniej wjechać.
Ale lekarze tego nie rekomendują!
Ta wilgoć to głównie ten cały rozpuch, który w tym siedzi. Jak walniesz taką wilgotną, to może dość mocno podrażnić śluzówkę i dużo mocniej wjechać.
Ale lekarze tego nie rekomendują!
22.01.2025, 22:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.01.2025, 22:19 przez Nightmares.)
Rweqerew333 rozetrzyj to wszystko karta na jakiejs kartce i poloz na grzejnik na jakies 15 minut, zdrapujesz pozniej i masz calosc juz gotowa do robienia normalych lajnow, sam tak zawsze robilem i bylo git, a nie tam jakies pierdolenie sie z tym po 15 razy
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu
(22.01.2025, 20:51)Czeslawo napisał(a): Rweqerew333
...
w zależności kto to sprzedaje, czy producent - vendorowi czy vendor - detalowi
czasami po prostu pewni producenci oznaczają tak tzw "swieżośc towaru" bo mokry to że dop wyszedł z patelni
tak jak w przypadku produkcji można mówić, że ta cała pasta to czysty produkt, ale po prostu wilgotny ( nie dokończony )
tak w przypadku vendora MOŻE ( ale nie koniecznie musi ) świadczyć o tym, że vendor może nas ( ale tak jak piszę nie musi ) robić w uja dodając do niej dodatki, no i najzwyczajniej w świecie zwiększając też wagę podczas sprzedaży ( a fetę się kopie chyba najłatwiej, z całego wciągalnego świata bo tam może w niej siedzieć wszystko, zwł, jak mamy do czynienia z namiastką chociaż dobrego towaru w składzie )
jak tu jest w przypadku naszego forumowego vendora nie wiem, dodaję swoje 3 grosze do paru rzeczy jakie widziałam wiadomo gdzie, na filmach
ale ciekawa jestem jeszcze waszej opinii...
no i tak jak pise Czeslawo jest ona na ostatniej prostej do użycia, trzeba sobie to osuszyć
mrrrrau
29.01.2025, 17:39
Ta feta rzeczywiście wydaje się być mocniejsza od "suchego" odpowiednika, który możemy znaleźć w sklepie Highlife.
Taka forma "podania" również bardziej przypadła mi do gustu.
Produkt jest aktywny.
Nie zjadłem w życiu zbyt wiele fety, więc nie jestem w stanie napisać rzetelnej recenzji.
W moim przypadku wystąpiła pusta stymulacja bez jakiegoś większego wow lub przyjemnej fazy - ale właśnie może tak ma działać amfetamina.
Warto dodać, że podczas testów moje receptory były już całkiem mocno zajechane.
Taka forma "podania" również bardziej przypadła mi do gustu.
Produkt jest aktywny.
Nie zjadłem w życiu zbyt wiele fety, więc nie jestem w stanie napisać rzetelnej recenzji.
W moim przypadku wystąpiła pusta stymulacja bez jakiegoś większego wow lub przyjemnej fazy - ale właśnie może tak ma działać amfetamina.
Warto dodać, że podczas testów moje receptory były już całkiem mocno zajechane.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
29.01.2025, 22:10
Rweqerew333 dokładnie tak działa na mnie każda amfa. Niektóre mocniejsze, niektóre słabsze, ale tylko pusta stymulacja.
Koneserem nie jestem
Koneserem nie jestem
29.01.2025, 23:57
pusta stymulacja? A czego wy oczekujecie od amfy? Eufori czy może rozjebania jak po alfie?