Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Heluupiarz
Mysle ze nikt juz nie zamowi tego shitu bez sampli, jak ludzie maja uwierzyc ze teraz bedzie ok ? nie potraficie wstawic zdjecia apvp od paru dni a co dopiero polepszyc produkt hahaha , Srali muchy bedzie wiosna
05.03.2025, 09:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2025, 09:04 przez Lifeisbrutal.)
Lifeisbrutal A minusik za co ? aa opiowrak na glodzie to minusuje haha
, podobno miales zawijac sie z tego forum ? chuja prawda to forum to cale twoje zycie , nie masz kolegow , kazdy cie ma za bekse i ciamajde
, podobno miales zawijac sie z tego forum ? chuja prawda to forum to cale twoje zycie , nie masz kolegow , kazdy cie ma za bekse i ciamajde
05.03.2025, 09:22
05.03.2025, 09:36
Lifeisbrutal jprd co za patus opiowrak
przeciez sam sie chwalisz , ze trampki wpierdalasz dla fazy , a morfina po co ci byla ? a niech zdychaja wszystkie smiecie opiowraki pluć na nich tfu
przeciez sam sie chwalisz , ze trampki wpierdalasz dla fazy , a morfina po co ci byla ? a niech zdychaja wszystkie smiecie opiowraki pluć na nich tfu
05.03.2025, 09:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2025, 09:43 przez Rweqerew333.)
(05.03.2025, 08:03)snajper napisał(a): Mysle ze nikt juz nie zamowi tego shitu bez sampli, jak ludzie maja uwierzyc ze teraz bedzie ok ? nie potraficie wstawic zdjecia apvp od paru dni a co dopiero polepszyc produkt hahaha , Srali muchy bedzie wiosna
Czemu mieli by scamować?
Co to za problem dać więcej substancji aktywnej do mieszanki?
Foty nowych produktów pojawią się niebawem a jak chodzi o sample to @"HighlifeMarket" już sporo tego porozdawał.
Gdybyś był grzeczny to możliwe, że byś dostał darmową próbkę do zamówienia.
Ale zachowujesz się jak wieśniak...
05.03.2025, 09:38
I ZARAZ JEBANY OPIOWRAK KONFIDENT BEDZIE WOLAL , MANIUSIA LUB TEGO JEBANEGO WOJSKOWEGO KTORY WCZESNIEJ BYL POLICJANTEM ,
ZOBACZYCIE ZE PRZEZ TA KURWE W MUNDURZE TO FORUM UPADNIE , DOBRZE KIEDYS PUDZILLA PISAL O TEJ POLICJNEJ KURWIE
ZOBACZYCIE ZE PRZEZ TA KURWE W MUNDURZE TO FORUM UPADNIE , DOBRZE KIEDYS PUDZILLA PISAL O TEJ POLICJNEJ KURWIE
05.03.2025, 09:39
STRASZ DALEJ CWELU BANEM , JPRD NIE KUMASZ ZE JA SRAM NA CIEBEI I NA TE FORUM , ZAMAWIAM TU TYLKO PRODUKTY A TY KURWO SPEDZASZ TU POLOWE ZYCIA ,
HALO EPSIAKOS CWELAKOS DAWAJ BANA , BO CWEL LIFE IS CWEL TAK PISZE
TAK TAK TO JA , KAJA MNIE ROZGRYZLA
ALE I TAK JEBAC EPSIAKOSA POLICJANTA
HALO EPSIAKOS CWELAKOS DAWAJ BANA , BO CWEL LIFE IS CWEL TAK PISZE
TAK TAK TO JA , KAJA MNIE ROZGRYZLA
ALE I TAK JEBAC EPSIAKOSA POLICJANTA