Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
11.01.2025, 22:23
Podziwiam was za takie przerwy jak kilka tygodni lub miesięcy. U mnie ja przyjdzie weekend to szczurek sam się do nosa wpierdala. Taka zjebana tradycja po 5 dniach tyrania
07.03.2025, 17:05
moher
Wystarczy, że odpuścisz sobie właśnie jeden weekend i później już będzie szło coraz łatwiej. Jak masz tradycję walenia w jeden konkretny dzień tygodnia, to właśnie odpuszczenie pierwszego i kilka dni po nim będzie przejebane, a potem luzik.
Najważniejsze, to znaleźć sobie zajęcie, bo większość ludzi ćpa z nudów.
Ja jak robiłem dłuższy detoks, to brałem jak najwięcej nadgodzin w robocie, żeby wracać do domu wyjebany jak koń po westernie, miałem siłę tylko zrobić kolację i szedłem w kimę. Pierwszy tydzień był mega chujowy, ale potem już mi weszło w nawyk.
Wystarczy, że odpuścisz sobie właśnie jeden weekend i później już będzie szło coraz łatwiej. Jak masz tradycję walenia w jeden konkretny dzień tygodnia, to właśnie odpuszczenie pierwszego i kilka dni po nim będzie przejebane, a potem luzik.
Najważniejsze, to znaleźć sobie zajęcie, bo większość ludzi ćpa z nudów.
Ja jak robiłem dłuższy detoks, to brałem jak najwięcej nadgodzin w robocie, żeby wracać do domu wyjebany jak koń po westernie, miałem siłę tylko zrobić kolację i szedłem w kimę. Pierwszy tydzień był mega chujowy, ale potem już mi weszło w nawyk.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
07.03.2025, 17:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.03.2025, 17:30 przez Lifeisbrutal.)
M7G9O Tutaj akurat masz rację i jak najbardziej się z tobą zgadzam. Na początku było to dla mnie niewyobrażalne wytrzymać tydzień, dwa tygodnie a co dopiero miesiąc i 10 dni tak jak wcześniej wspomniałem. Z tygodnia na tygodnie było coraz to łatwiej a w momencie gdy znalazłem zajęcie czyli pracę to tym bardziej mnie nie ciągnie jakoś do ćpania. No może oprócz dzisiejszego dnia, ale to na zasadzie " ale bym sobie zajebał" czy coś. Tak jak wspomniał M7G9O niektórzy ludzie ćpają z nudów i w tym byłem i ja jakiś czas temu.
08.03.2025, 15:47
No na początku jest najciężej, dobrze znaleźć sobie jakieś zajęcie żeby nie ogryzać ścian
10.03.2025, 19:43
Mnie minął w piątek ponad miesiąc detoksu i w ten dzień też odebrałem nagrodę, więc postanowiłem się nażreć.
Ale generalnie zajebiście mi tak, nawet mnie jakoś super nie ciągnęło, więc na pewno ograniczę zażywanie do raz na jakiś czas.
Ale generalnie zajebiście mi tak, nawet mnie jakoś super nie ciągnęło, więc na pewno ograniczę zażywanie do raz na jakiś czas.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
11.03.2025, 07:05
Skupić się na zdrowiu, aktywność fizyczna, ja robię rano zimny prysznic i po tym nawet nie myślę o tym. W weekend jest najczęściej problem bo jak robisz coś cyklicznie w danych dnia to nasz układ nerwowy o tym pamieta. Ja wtedy jak mam przerwę to dzwonię do kumpla albo jeżdżę do rodziców na weekend. Mija 2-3.miesiace i wszystko lepiej smakuje. Jeśli dałoby radę mogę zrobić swój dział jak powrócić do homeostazy
11.03.2025, 16:51
Najlepszą radę to ostatnio dał mi brat - " po prostu nie kupuj, bo jak nie masz to ćpasz".