Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
24.03.2025, 03:48
Te szpitalne testy to też różnie robić potrafią, mimo że to nie test na zawartość w moczu - mi kiedyś a-PVP wyszło jako PCP... Niemożliwe, a jednak

W szpitalu mają laboratorium, tak mi się wydaje.
Jakby oni mieli w takich krytycznych przypadkach przedawkowań czekać aż wrócą wyniki z zewnętrznego, komercyjnego laboratorium to w wielu przypadkach mogliby od razu olać wszystko i zamawiać trumnę

Z tymi "odtrutkami" to tez nie jest tak o czarno biało, nie ma "odtrutki na A", "odtrutki na B", i na C itd, owszem istnieje nalokson, ale poza nim i kwestią opio to to jest o wiele bardziej skomplikowane, z używaniem wielu takich magicznych "odtrutek" wiąże się duże ryzyko i wiele skutków ubocznych.
Nie wiem jak oni to robili, że im wyszło takie coś. Chyba mam gdzies dalej papiery z tego. Jak znajdę to sprawdze dokladnie.
24.03.2025, 21:19
Bywają sytuacje, że pacjent bez żadnego podawania mu czegoś doszedł do siebie a jak podali jakies środki które zaczęły się mieszać z tymi substancjami w jego organizmie co spowodowało atak serca.
Nigdy nie wiadomo jak ta odtrutka zadziała, tak jak mówicie wyżej. Konkretnej nie ma ale nie wiadomo jak to co jest zadziała na różne środki jakie mamy na rynku.
Nigdy nie wiadomo jak ta odtrutka zadziała, tak jak mówicie wyżej. Konkretnej nie ma ale nie wiadomo jak to co jest zadziała na różne środki jakie mamy na rynku.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
Inferno
To też.
Te zjeby potrafią podawać beta-blokery w przypadku zatrucia ketonami/stymulantami mając pełną wiedzę o tym co delikwent brał.
Znajomy kiedyś prawie wykitował kiedy podali mu Propranolol na bardzo wysoką tachykardię po jakichś stimsach wiedząc, że właśnie po nich jest.
To też.
Te zjeby potrafią podawać beta-blokery w przypadku zatrucia ketonami/stymulantami mając pełną wiedzę o tym co delikwent brał.
Znajomy kiedyś prawie wykitował kiedy podali mu Propranolol na bardzo wysoką tachykardię po jakichś stimsach wiedząc, że właśnie po nich jest.
No właśnie, w jakim celu tak robią?
Łowcy skór?
(15.03.2025, 09:35)s1mple napisał(a): Witam na terapii odwykowej robią co jakiś czas testy na narkotyki? Odwyk alkoholowy, mieszany
Na terapii byłem to co 2 godziny sprawdzali źrenice osoby które były do tego wyznaczone (2 przez miesiąc) lecz im też sprawdzali źrenice po kolei każdy z wyższej funkcji + budzili w nocy o 1-2 i musiałes wstać otworzyć oczy i pokazać źrenice
Brałem wtedy chlorprotixen jak mnie kurwa budzili o tej godzinie to zanim udało mi się oczy otworzyć bo takie sklejone były to mijalo 10minut, nie dało się za chuja.
Po 2 dniach się wkurwiłem bo spać nie mogłem później zasnąć powiedziałem im że chuj z taką terapia że ja śpie a Ci mnie budzą na sprawdzanie oczu. Proszę mnie stąd kurwa wypisać nie będziecie ze mnie idioty robić.
I tyle, koniec odwykow od wtedy.
Sporadycznie psychiatryk/detoks co 2-3 miesiące.
24.03.2025, 23:01
Inferno w którym roku byla ta terapia kurwa? W 1925 czy w 2025?
Co za kretynska metoda. Pomijajac fakt że takie "sprawdzanie źrenic" to jest tak niezawodny sposób, że chuj... Mi się zdarzyło trochę razy być oskarżonym o bycie naćpanym podczas gdy byłem całkowicie trzeźwy, a kiedy byłem zrobiony jak jebany terminator to nic

Co za kretynska metoda. Pomijajac fakt że takie "sprawdzanie źrenic" to jest tak niezawodny sposób, że chuj... Mi się zdarzyło trochę razy być oskarżonym o bycie naćpanym podczas gdy byłem całkowicie trzeźwy, a kiedy byłem zrobiony jak jebany terminator to nic

25.03.2025, 07:02
horsii to prawda sam się dziwiłem co oni odwalają, po niektórych lekach zauważyłem wywalanie się źrenic i tak jak mówisz istniało takie ryzyko.
Ta terapia była w 2018 roku o to było serio chore ale mieli to jako jedyny sposób żeby doraźnie mniej więcej sprawdzić czy ktoś jest zrobiony bo tak to badania by musieli robić a mieii zawsze na tym jakiś punkt zaczepny że jak źrenice większe to później badania.
Nie wiem jak tam jest dziś, wszystkich których tam znałem bo wcześniej byliśmy razem na innym budynku przed przejściem na terapię to wszyscy już powychodzili i nie wiem jak dziś ale podejrzewam że oni dalej tak tam robią.
Nawet stworzyli funkcje RTG i chodzą 2 z plakietką taka i w każdym możliwym momencie mówi "pokaż oczy"
Ta terapia była w 2018 roku o to było serio chore ale mieli to jako jedyny sposób żeby doraźnie mniej więcej sprawdzić czy ktoś jest zrobiony bo tak to badania by musieli robić a mieii zawsze na tym jakiś punkt zaczepny że jak źrenice większe to później badania.
Nie wiem jak tam jest dziś, wszystkich których tam znałem bo wcześniej byliśmy razem na innym budynku przed przejściem na terapię to wszyscy już powychodzili i nie wiem jak dziś ale podejrzewam że oni dalej tak tam robią.
Nawet stworzyli funkcje RTG i chodzą 2 z plakietką taka i w każdym możliwym momencie mówi "pokaż oczy"
05.04.2025, 00:39
Sprawdzanie źrenic xD nie mogę. Co jeszcze, sprawdzanie rozwarcia dupy żeby sprawdzić czy nie waliłeś nic PR? XD