Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
09.03.2025, 13:59
Jak jest porządnie jebnięty, to jeszcze zanim przyjdzie do Ciebie, to przejdzie się po sąsiadach i zapyta, czy przypadkiem nie łazisz najebany po klatce wieczorami.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
15.03.2025, 09:35
Witam na terapii odwykowej robią co jakiś czas testy na narkotyki? Odwyk alkoholowy, mieszany
15.03.2025, 21:02
To pewnie zależy gdzie i czy mają podstawy. Pewnie mogą, ale nie muszą.
Mam kilku znajomych, którzy zwiedzili takie odwyki i o testach nikt nic nie wspominał.
Mi nawet w psychiatryku nie robili, podczas kiedy było podejrzenie, że na czymś lecę.
Mam kilku znajomych, którzy zwiedzili takie odwyki i o testach nikt nic nie wspominał.
Mi nawet w psychiatryku nie robili, podczas kiedy było podejrzenie, że na czymś lecę.
22.03.2025, 18:09
Przeciez jest wiele testow co nie tylko pokazują fete, mete i koks, sa tez takie na mefedron.
Poza tym z tego co pamietam to pochodne metkatynonu, wszystkie bez wyjatku, wychodzą jako metamfetamina.
Poza tym z tego co pamietam to pochodne metkatynonu, wszystkie bez wyjatku, wychodzą jako metamfetamina.
23.03.2025, 00:40
Miałem robione testy na narkotyki 2 razy przy dwóch pobytach w szpitalu.
W obu przypadkach brałem kilka dni wcześniej "uliczny kryształ" i w obu przypadkach wyszła amfetamina.
Umiem odróżnić działanie amfetaminy od beta ketonów i na 95% w tym co brałem nie było ani miligrama ścierwa.
Poza tym za każdym razem substancję dostawałem w zbitym krysztale, żadnego proszku, więc szansa, że była tam amfetamina, jest tym bardziej niska.
Nie wiem, jaka była pula substancji do wykrycia w testach, które miałem robione, ale zakładam, że w szpitalu nie robiliby mi multitestu z apteki.
W obu przypadkach brałem kilka dni wcześniej "uliczny kryształ" i w obu przypadkach wyszła amfetamina.
Umiem odróżnić działanie amfetaminy od beta ketonów i na 95% w tym co brałem nie było ani miligrama ścierwa.
Poza tym za każdym razem substancję dostawałem w zbitym krysztale, żadnego proszku, więc szansa, że była tam amfetamina, jest tym bardziej niska.
Nie wiem, jaka była pula substancji do wykrycia w testach, które miałem robione, ale zakładam, że w szpitalu nie robiliby mi multitestu z apteki.