Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Opowieść o możliwości
13.04.2025, 14:21
Opowiem wam historię, a co kto z niej wyciągnie to już indywidualna sprawa, bo historia zmyślona, ale nie niemożliwa
Dedykuję ten wątek wszystkim dobrym ćpunkom auuu
(morał na koniec)
Tytuł:
RECHOTANIE W STAWIE PEŁNYM DUCHÓW
Gdzieś w odległej krainie mefem i prądem płynącej pojawił się nowy vendor. Miał super produkty, obsługa tiptop. Funkcjonował już jakąś chwilę. Miał w ofercie 2cmc, 2mmc, 3cmc, 3mmc, 4cmc i 4mmc.
Wtem na jakimś forum Antek z Karolem wpadli na sprytny plan:
Umieli robić strony internetowe, więc zamówili 2mmc, 3cmc i 4cmc, założyli stronę "sklepu" który wypromowali rozsyłając próbki z wcześniej kupionych magicznych kryształkuf.
Zdobyli tym niemałe zaufanie i zaczęły się zamówienia. Ale... Jak zamówienia skoro sklep był zmyślony i nie było towaru własnego? To proste: Antek i Karol zbierali zamówienia które realizowali w sklepie "matce" i adresowali do klientów ich wymyślonego sklepu. Wszak obecnie vendorzy nie mają podpisanych samarek własnym logo czy znaków szczególnych. Każdy może dostać pakę i nie wiedzieć skąd tak naprawdę jest na dobrą sprawę.
"Interes" się kręcił choć nasi bohaterowie nie wiele zarabiali, ale nie taki był zamysł. Wiedzieli, że w którymś momencie będą musieli zebrać jak najwięcej zamówień i zniknąć bez realizacji, zaszywając się w ciepłych krajach, usunąć jakikolwiek ślad ich obecności poza niesmakiem i rozczarowaniem wśród ludzi.
Tak też się stało gdy sklep matka zniknął z rynku.
KONIEC
Morał?
Lepiej ćpunku bądź ostrożny i czujny
By nie ocknąć się w scamerskiej chujni

Dedykuję ten wątek wszystkim dobrym ćpunkom auuu
(morał na koniec)Tytuł:
RECHOTANIE W STAWIE PEŁNYM DUCHÓW
Gdzieś w odległej krainie mefem i prądem płynącej pojawił się nowy vendor. Miał super produkty, obsługa tiptop. Funkcjonował już jakąś chwilę. Miał w ofercie 2cmc, 2mmc, 3cmc, 3mmc, 4cmc i 4mmc.
Wtem na jakimś forum Antek z Karolem wpadli na sprytny plan:
Umieli robić strony internetowe, więc zamówili 2mmc, 3cmc i 4cmc, założyli stronę "sklepu" który wypromowali rozsyłając próbki z wcześniej kupionych magicznych kryształkuf.
Zdobyli tym niemałe zaufanie i zaczęły się zamówienia. Ale... Jak zamówienia skoro sklep był zmyślony i nie było towaru własnego? To proste: Antek i Karol zbierali zamówienia które realizowali w sklepie "matce" i adresowali do klientów ich wymyślonego sklepu. Wszak obecnie vendorzy nie mają podpisanych samarek własnym logo czy znaków szczególnych. Każdy może dostać pakę i nie wiedzieć skąd tak naprawdę jest na dobrą sprawę.
"Interes" się kręcił choć nasi bohaterowie nie wiele zarabiali, ale nie taki był zamysł. Wiedzieli, że w którymś momencie będą musieli zebrać jak najwięcej zamówień i zniknąć bez realizacji, zaszywając się w ciepłych krajach, usunąć jakikolwiek ślad ich obecności poza niesmakiem i rozczarowaniem wśród ludzi.
Tak też się stało gdy sklep matka zniknął z rynku.
KONIEC
Morał?
Lepiej ćpunku bądź ostrożny i czujny
By nie ocknąć się w scamerskiej chujni

13.04.2025, 14:44
Dropshipping dragów, tego jeszcze nie grali 
Ja bym się obawiał, czy komuś nie podsunąłeś pomysłu

Ja bym się obawiał, czy komuś nie podsunąłeś pomysłu
Jak dla mnie to idealnie wpasowuje się w sklepy z tego konkurencyjnego, acz żałosnego forum 💁
Acz domyślam się, że nie o to tu chodzi.
Acz domyślam się, że nie o to tu chodzi.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.04.2025, 18:43
Dobra, ja nie jestem dobry w te gierki, proszę mi natentychmiast rozjaśnić ten temat 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.04.2025, 22:53
O chuj, ale mi odblokowałeś wspomnienie.
Kiedyś chciałem sobie wydziarać oczy na karku - Oczy dookoła głowy
Kiedyś chciałem sobie wydziarać oczy na karku - Oczy dookoła głowy