Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
EscobarStore.com - Temat główny
26.04.2025, 15:10
romaooliveira nadal ciężko stwierdzić. To pierwsze rzeczywiście przypomina bardziej 3-cmc.
Aczkolwiek drugie zdjęcie nie przypomina mi nic co w ostatnim czasie dostałem od Esco (a brałem 3-cmc i 4-mmc).
romaooliveira still hard to tell. The first one really does look more like a 3-cmc.
Although the second photo doesn't remind me of anything I've recently gotten from Esco (and I've had 3-cmc and 4-mmc).
Aczkolwiek drugie zdjęcie nie przypomina mi nic co w ostatnim czasie dostałem od Esco (a brałem 3-cmc i 4-mmc).
romaooliveira still hard to tell. The first one really does look more like a 3-cmc.
Although the second photo doesn't remind me of anything I've recently gotten from Esco (and I've had 3-cmc and 4-mmc).
26.04.2025, 16:39
26.04.2025, 16:53
Dobrze wygląda, pachnie klefem i piecze. A chuj spróbowałem. Później opinia w odpowiednim wątku
26.04.2025, 21:31
Kolejne kilka dostaw wylądowało bez żadnych komplikacji.
Esco ostatnio dostarcza te paczki ekspresowo, pakowanie cały czas na najwyższym poziomie.
Gratisy prawdę mówiąc, ostatnio dostaję do każdej dostawy. Ostatni gołąb przyleciał też z nadwyżką.
Porządna firma. Polecam.
Zdjęcie nie najwyższych lotów, ale lepszego ni ma z różnych powodów.
Esco ostatnio dostarcza te paczki ekspresowo, pakowanie cały czas na najwyższym poziomie.
Gratisy prawdę mówiąc, ostatnio dostaję do każdej dostawy. Ostatni gołąb przyleciał też z nadwyżką.
Porządna firma. Polecam.

Zdjęcie nie najwyższych lotów, ale lepszego ni ma z różnych powodów.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
28.04.2025, 19:26
Z zamówień u Escobar jestem zdrowa po jego sortach z tego tu mam mniej do zrobienia za to mogę polecić cały produkt który dostarcza stałe do moich bram Szanowny mój jedyny wielki vendor z którego kazdy jest dumny za to zawsze robi mi wiecej wydaje mniej funduszy bo obszernie pakuje to co zamówiłam za co dziekuje Ania pozdrawia cały Gdańsk z trójmiasta niedługo znowu tam będę bez narkotyków oczywiscie 😁
30.04.2025, 09:43
Witamy Was
Dostępność produktów:
3cmc ICE JEST
4cmc JEST
4mmc JEST
cherry JEST
Nep JEST
Apvp JEST
Dostępność produktów:
3cmc ICE JEST
4cmc JEST
4mmc JEST
cherry JEST
Nep JEST
Apvp JEST

![[Obrazek: IMG-20250426-173731.jpg]](https://i.ibb.co/VW3xjywp/IMG-20250426-173731.jpg)