Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
20.05.2025, 21:50
Teoretycznie +-80% jest w sprzedaży, widziałem nawet ostatnio 74% z wynikiem z labu, ale to kupa kasy, nieopłacalne, kiedy można truć się alfą, która spina jeszcze bardziej 
Ale, z tym że powinno działać tak jak kiedyś przy większych dawkach to ciekawa teoria... Może jest nierówno mieszane i ciężko wycelować z dawką... Albo prędzej chuj Cię strzeli od nadmiaru kofeiny niż łącznie przyjmiesz 50mg czystej fuki.
Odpowiedź jest jedna: Chuj wie

Ale, z tym że powinno działać tak jak kiedyś przy większych dawkach to ciekawa teoria... Może jest nierówno mieszane i ciężko wycelować z dawką... Albo prędzej chuj Cię strzeli od nadmiaru kofeiny niż łącznie przyjmiesz 50mg czystej fuki.
Odpowiedź jest jedna: Chuj wie
20.05.2025, 22:10
Tak właśnie uważam, że bełtanie fety z kofeiną to debilizm. Jak działa kofeina w nadmiarze wiadomo i tak oto zamiast czuć dobrą fazę po przyjęciu danej ilości fety w "fecie" czujemy jedynie kurwa rozdygotanie nadmiarem kofeiny. Chochlik coś o tym wie
27.05.2025, 02:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2025, 02:25 przez Lifeisbrutal.)
Taaa xD chochlik to ostatnio miał zjazd po kofeinie i myślał, że umiera. XDD
Ale nie tylko po tym, on nawet jak leków jakiś nie zażyje lekkoman jebany to umiera. XD
Ale nie tylko po tym, on nawet jak leków jakiś nie zażyje lekkoman jebany to umiera. XD
26.06.2025, 07:06
(25.06.2025, 22:54)smakosz napisał(a): a czym ma być? jest zwykłą budżetową amfą z dobrym stosunkiem jakości do ceny i jakość jest podobna do większości fety która lata na forum cebulka. chcesz jeszcze lepszej jakości zapłać 2 razy więcej na cebulce za droższy sort premium i tylebo takie też tam są dostępne
No wiesz kiedyś za 100pln miałeś 5g 80% fety
No lapa na ulicy 80-100 zł lata więc tu nie ma żadnej przesady
Za 50 to u mnie 2,5 się dostaję i to jest średniak w Uj. Jak tam 5% amfy jest to dobrze. No może 8
26.06.2025, 08:57
Nie przesadzajmy na cebuli masz srednia cene za 100g po 800 zl , jest tez budzetowka za 500-600zl
kozaka dostaniesz po 15 zl zrobionego w stosunku 1 do 1 potwierdzaja to badania z labo , nie wiem jakie ceny sa u was w miescie , ale u nas g amfy lata po 20zl w detalu wiec biorac po 12 zl to chuj a nie zarobek. Ale sa tez miasta gdzie feta kosztuje 30 czy nawet 40 zl/g
kozaka dostaniesz po 15 zl zrobionego w stosunku 1 do 1 potwierdzaja to badania z labo , nie wiem jakie ceny sa u was w miescie , ale u nas g amfy lata po 20zl w detalu wiec biorac po 12 zl to chuj a nie zarobek. Ale sa tez miasta gdzie feta kosztuje 30 czy nawet 40 zl/g
26.06.2025, 10:49
U nas amfetamina 50zl/g tak samo koper 
Oczywiście o jakości nie muszę nic mówić, bo jest totalny kibel. I jeżeli mam się truć raz na jakiś czas to wolę wrzucić sobie np nepa.

Oczywiście o jakości nie muszę nic mówić, bo jest totalny kibel. I jeżeli mam się truć raz na jakiś czas to wolę wrzucić sobie np nepa.
26.06.2025, 11:56
50 zł za gram i jakość kibel? Zmień dillera. U mnie to lata jakość po 30 zł i jakość nie jest jakoś może rewelacyjna ale też nie jest mega chujowa. Tej od hajlajfa nie miałem okazji próbować i już raczej nie będę miał okazji.
Jak na ulicy posucha to bierz z neta... masz u nas partnerskich z fetą, a jak ci ta nie pasi to np .z cebulki, lub ogolnie, gdzies z tora. tam widzialem wpisy ze se mozna nawet wybrac doslownie ile % fety w fecie (ile wypelniaczy dadzą na 1l amph freebase, na zamowienie) Dafidov
26.06.2025, 15:00
Wow. To ciekawe info. I z tym. Wyborem pewnie Vendor ustala ci Cenę.
No kurwa zajebiści sobie to wymyślił.
No kurwa zajebiści sobie to wymyślił.