Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
05.04.2025, 00:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2025, 00:37 przez Bogdan Boner.)
horsii to już lepszy był ten metkat niż lobotomia na to że jest ci smutno po czymś po czym bycie smutnym to zdrowa reakcja
Jak ktoś ufa w takiej kwestii maszynie do mielenia tekstu to nawet mi go nie szkoda
Jak ktoś ufa w takiej kwestii maszynie do mielenia tekstu to nawet mi go nie szkoda
06.04.2025, 16:18
Jeśli Ci takiej osoby nie szkoda to lobotomia byłaby świetnym rozwiązaniem.
Szybko, tanio i więcej nie będzie szczekać.
Szybko, tanio i więcej nie będzie szczekać.
(26.03.2025, 18:05)M7G9O napisał(a): Poza SSRI na depresję masz jeszcze do wyboru NDRI, czyli legalne ćpanko, ale temat tego został już omówiony wyżej.
Czemu NDRI to ćpanie? Ja właśnie skończyłem przygodę z bupropionem, bo był chujowy i blokowal mi działanie modka. Jego efektu psychoaktywnego solo tudzież z modkiem niestety nie uswiadczylem.
07.04.2025, 14:27
(07.04.2025, 09:27)Chochlik napisał(a): Czemu NDRI to ćpanie? Ja właśnie skończyłem przygodę z bupropionem, bo był chujowy i blokowal mi działanie modka. Jego efektu psychoaktywnego solo tudzież z modkiem niestety nie uswiadczylem.
Bo jest inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny.
Wiesz co jeszcze jest inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny?
NEP
07.04.2025, 21:33
Tylko bupriopon to takie 3cmc pozbawione wszystkiego co możliwe ale nie skutków ubocznych 😁 Bupriopon to czysta noradrenalina a dopaminy tam tyle że jej nawet się nie odczuwa.Bupriopon nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych
15.04.2025, 09:51
Moja babcia zarzywa tabletki na depresję podbieram jej od czasu gdy złapała mnie depresja po stracie w wypadku pewnej osoby z rodziny więcej Na ten temat nie powiem tabletki działaja dają mi spokój w chwilach gdy mam słabszy dzień w gorsze dni z arzywam więcej gdy jest mi lepiej patrzę w tym kierunku bo nie chce ich brać pomaga mi muzyka narazie odstawilem częściowo to co było wcześniej jest już dalej jestem zadowolony z zażywania tego co mi daje spokój
27.07.2025, 02:52
Biorę rano 15mg escitalopramu i 150mg bupropionu. Jak escitalopram chyba bardzo mi nie pomógł (ciężko ocenić, bo mam go już od paru dobrych lat), tak bupriopon jest jednym z najwydajniejszych leków jakie brałem do tej pory. W połączeniu z relatywnie krótkim odwykiem, bo wyszło ponad 3 miesiące znacząco mi się polepszyło. Nawet z powrotem do brania stimów jest zdecydowanie lepiej niż bez tego leku. Wadami są: relatywnie wysoka cena, osłabienie działanie stymulantów i zwiększone tętno. Dlatego 2-3 dni przed planowanym braniem, przestaję przyjmować ten lek, aby trochę podbić siłę dragów i zmniejszyć obciążenie dla serca. Też przed ekscesami rezygnuję z brania escitalopramu, ale tylko w dniu zażywania substancji psychoaktywnych (bo zejście z escitalopramu nawet na parę dni skutkuje u mnie olbrzymim wypraniem emocjonalnym i zachowaniami niszczącymi relacje). Później parę dni po imprezie zwiększam odrobinę dawki i to też pomaga regulować wypłukanie hormonów i strudzenie neuroprzekaźników.
Niestety SSRI znacząco osłabiają siłe działania psychodelików, zatem jak już planuję odbyć porządnego tripa to stopniowo schodzę przez dłuższy czas min. przez tę kwestię rzadziej biorę kwasy itp.
Niestety SSRI znacząco osłabiają siłe działania psychodelików, zatem jak już planuję odbyć porządnego tripa to stopniowo schodzę przez dłuższy czas min. przez tę kwestię rzadziej biorę kwasy itp.