Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
HEX-EN, N-etylonorheksedron
11.08.2025, 13:56
Konrad Curze
Mniej wchodzi na serce niż NEP na pewno i zwała też krótsza. Szybciej opuszcza organizm.
Mniej wchodzi na serce niż NEP na pewno i zwała też krótsza. Szybciej opuszcza organizm.
12.08.2025, 18:34
Pytanko mam tylko jedno, czy Heniek lubi jak mu się Mateusz wpierdala w między czasie ? Czy jest duże ryzyko kolizyjne?
12.08.2025, 19:52
moher
Sam jestem zainteresowany tym mixem, zatem chętnie posłucham co inni weterani mają do powiedzenia. Pewnie, bo zbadaniu obydwu substancji od Escobara przetestuję taką mieszankę i dam znać, jak się łączą te substancje. Nie mogę tego obiecać, bo najpierw przydałoby się zobaczyć jak wpływają na tętno i czy nie ryzykowałbym za bardzo łącząc je. Zobaczymy i dam znać, jak coś.
Sam jestem zainteresowany tym mixem, zatem chętnie posłucham co inni weterani mają do powiedzenia. Pewnie, bo zbadaniu obydwu substancji od Escobara przetestuję taką mieszankę i dam znać, jak się łączą te substancje. Nie mogę tego obiecać, bo najpierw przydałoby się zobaczyć jak wpływają na tętno i czy nie ryzykowałbym za bardzo łącząc je. Zobaczymy i dam znać, jak coś.
12.08.2025, 23:41
wyjebie ci ciśnienie w chuj. ja bym odradzał takie miksy - szczególnie niewtajemniczonym. sam hexen to juz niezłe obciązenie dla serca.
co prawda znałem takich co kurwa walili mixy typu a-pihp+hex+mpdphp+3cmc za legala... ale nie wiem czy dzis to zyją w ogole jeszcze
odradzam tak czy inaczej. chyba ze naprawdę wiesz co robisz i ćpiesz juz chuj wie ile.
za gruba akcja
13.08.2025, 00:25
Konrad Curze no ty bierzesz pod uwagę takie rzeczy, i bardzo dobrze. trzeba znac swoje mozliwosci. niektorzy moze i lubia taki wycisk dawac ukł. krązeniowemu. ale ogólnie odradzam, bo przerazajaca częsc uzytkowników mózgu nie uzywa i pizga krechy jak pas startowy z kazdego prochu jaki im w ręce wpadnie nie majac pojecia co biorą, a potem jest jak jest.
13.08.2025, 01:00
horsii
Jasne, lepiej żeby takie ostrzeżenie wybrzmiało parę razy, niż żeby ktoś przyjebał tak swojemu organizmowi, że albo skończyłby w grobie albo z poważnymi problemami zdrowotnymi.
Też będę miał to na względzie biorąc z jedną osobą, z którą regularnie zażywam. Ma niestety słabsze serducho (i tendencje do techykardii), zatem zavetuję taki mix dla jej dobra.
Jasne, lepiej żeby takie ostrzeżenie wybrzmiało parę razy, niż żeby ktoś przyjebał tak swojemu organizmowi, że albo skończyłby w grobie albo z poważnymi problemami zdrowotnymi.
Też będę miał to na względzie biorąc z jedną osobą, z którą regularnie zażywam. Ma niestety słabsze serducho (i tendencje do techykardii), zatem zavetuję taki mix dla jej dobra.
13.08.2025, 08:55
Warto też przypomnieć, że przy dobry m hexenie dawka 40-50mg to max, większe potrafią rozwalić największego "twardziela"
jak Mike Tyson biednego Andrzeja Gołotę.
Tak zwana próba uczuleniowa? 15mg.
Pojawienie się tego skurczybyka to naprawdę dobry moment, aby zainwestować 30-40 zł w wagę i nie sypać” na oko”.
jak Mike Tyson biednego Andrzeja Gołotę.

Tak zwana próba uczuleniowa? 15mg.
Pojawienie się tego skurczybyka to naprawdę dobry moment, aby zainwestować 30-40 zł w wagę i nie sypać” na oko”.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !