Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa pvp
19.08.2025, 14:12
Hello, our samples are expensive because they are not focused to be used by the final user. They are focused to be used by the retailers and wholesalers to check the quality before bigger order. We are looking for some one to operate a shop for final users but for the moment there is not this type of person.
Best regards
Best regards
23.08.2025, 09:15
(15.08.2025, 09:55)AniaCz napisał(a): Alfa PVP Najlepsza na rynki u GR8 ChemS zamawiam to wiem, Libido 100% najlepsza alfa jaką dostaniecie opisuje swoje podróże w dziale Gr8 zobaczcie sami Speed Eufo, długoi trzyma w krysztale lepszej nie znajdziesz kliencie kupuj z głową tu masz sklep PEWNIACZEK nie zawiedziesz się polecam gorąco to mój ulubiony sklep w dodatku daje GRATISY
To koło alfy nie leżało. Jakiś lipny analog. Próbowałam i NEP od Pablo np. kopie dużo mocniej i lepiej.
Prawdziwa alfa pvp jest u chemicals-world to mogę na 100% stwierdzić
A ori aphp jest u boolch****
03.09.2025, 09:58
Ok that's good to know, thanks for sharing. For now yes I'm rolling with boleks PHP, would love to give a try to Pablo's NEP , but if I remember correctly they're is a minimum order amount .
03.09.2025, 11:39
(19.08.2025, 14:12)info@chemical-world.to napisał(a): Hello, our samples are expensive because they are not focused to be used by the final user. They are focused to be used by the retailers and wholesalers to check the quality before bigger order. We are looking for some one to operate a shop for final users but for the moment there is not this type of person.
Best regards
You have high aspirations and faith that such a partner will be found.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
04.09.2025, 06:48
Enzio ma alfe, dobra cena ogólem. Nie wiem jak klepie ale wygladem przypomina jak od heisena, chyba pamiętacie ten scam xD
16.09.2025, 21:23
(04.09.2025, 06:48)Sniffiarz97 napisał(a): Enzio ma alfe, dobra cena ogólem. Nie wiem jak klepie ale wygladem przypomina jak od heisena, chyba pamiętacie ten scam xD
Cały czas zastanawia mnie, dlaczego ludzie tak pochopnie nazywają ludzi scamerami.
Gość przyszedł, zapłacił za banner, wjebał w nas kilkadziesiąt gramów towaru w formie sampli, po czym zrobił jeszcze promocję, gdzie jak dobrze pamiętam, było coś koło 50% off na większość produktów.
Myślicie, że exit scamie po 2 tygodniach wyszedłby na plus? No nie.
21.09.2025, 10:41
najlepsza alfa ma bolek, niestety przerobilem wszystkie sklepy z tym produktem
21.09.2025, 13:22
Ciągle to powtarzam i się śmieją. Niech się śmieją.. więcej dla mnie.alfa jak za legala .może nawet lepsza!!! Kosa!!! Jak alfa to tylko od Bolka
21.09.2025, 13:23
(16.09.2025, 21:23)doxyou napisał(a): Cały czas zastanawia mnie, dlaczego ludzie tak pochopnie nazywają ludzi scamerami.
Gość przyszedł, zapłacił za banner, wjebał w nas kilkadziesiąt gramów towaru w formie sampli, po czym zrobił jeszcze promocję, gdzie jak dobrze pamiętam, było coś koło 50% off na większość produktów.
Myślicie, że exit scamie po 2 tygodniach wyszedłby na plus? No nie.
Ludzie piszą że kozak jest.