Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
08.09.2025, 19:48
Tylko takie klasyki jak trafisz na sor to widzą jak leczyć a wynalazki to huj wie .
08.09.2025, 20:14
Dla mnie RC były na początku jedyną realną opcją, z której postanowiłam skorzystać. Świat RC oferuje ogromną różnorodność substancji o różnych profilach działania, co daje większe możliwości dopasowania do własnych potrzeb niż „typowy, uliczny narkotykowy świat”. Wiele z tych związków jest też lepiej opisanych w raportach czy na forach, więc łatwiej zdobyć konkretne informacje o dawkowaniu, efektach czy ryzykach. Dla mnie to była kwestia zarówno dostępności, jak i ciekawości – chciałam poznać coś więcej niż tylko to, co jest „standardowo” dostępne na ulicy.
09.09.2025, 00:51
sagitta teraz to nawet RC łatają na ulicach. Każdy diler ma kryształ (czyli jakieś RC), u nas królują katynony i na ulicy kupuje się tego więcej niż amfetaminy czy mdma.
A jeśli ktoś szuka bardziej ambitnych RC niż tylko spid eufo, np dyso czy sajko to dobrze że nie jest zamknięty na katynony
A jeśli ktoś szuka bardziej ambitnych RC niż tylko spid eufo, np dyso czy sajko to dobrze że nie jest zamknięty na katynony
09.09.2025, 07:03
Nikt do krysztalu nie dosypie ci kofeiny, amfa teraz zwlaszcza uliczna z rączki do rączki jest przetyrana. Wydaje mi się, ze dlatego i ogólnodostępność
09.09.2025, 07:35
Jak by nie te jebane kryształy lata temu to bym wielu pięknych substancji nie spróbował różnych psychodelików i dyso
To jest jakiś malutki plusik xD
To jest jakiś malutki plusik xD
10.09.2025, 07:08
Bo daje mega bombę szybko i krótko i zajebiste libido. Taka amfa na wsciekliznie
10.09.2025, 12:51
(08.09.2025, 19:48)EmStO napisał(a): Tylko takie klasyki jak trafisz na sor to widzą jak leczyć a wynalazki to huj wie .
W przypadku większości "speedowych" tak samo klasyków jak i RC działa się właśnie tak samo.
Czyli leki przeciwgorączkowe, anksjolityki i miorelaksanty, kroplówa z magnezem i potasem - i czekamy czy delikwent zejdzie, czy zmartwychwstanie i wróci na balet.
Coraz rzadziej, ale jeszcze się zdarza, że zajebani debile na SORach podają beta-blokery na tachykardię wywołaną stymulantami - to prawie od razu prowadzi do zawału (ale tak ich nauczono na STUDIACH, tak samo jak psychiatrów tego, że benzodiazepiny to zło i należy z nich rezygnować na rzecz SSRI
)