Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25
17.09.2025, 09:47
Chyba taki po utracie najbliższej osoby, fizycznie to wszystko zniosę
Mam silną psychikę
22.09.2025, 21:10
jak dzieciaka rodzilem
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
24.09.2025, 17:11
Unikałem dentysty bardzo długo, 15 lat temu tak mnie nakurwiały zęby, że chciałem umrzeć, bo za bardzo się bałem dentysty.
Dobrze, że to już dawno za mną i uwielbiam siedzieć na fotelu i przysypiać jak mi grzebią w zębach xd
Dobrze, że to już dawno za mną i uwielbiam siedzieć na fotelu i przysypiać jak mi grzebią w zębach xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Pomimo kilku bardzo niebezpiecznych wypadków tylko jeden zabolał najmocniej na wskutek którego doznałem to uszkodzenia nerwu w prawym przedramieniu który okazał się być bólem wybitnie podłym nieprownywalnie gorszym ze wszystkich innych których doświadczyłem razem wziętych
poniekąd dlatego że trzymał mnie dobre 2tygodnie
poniekąd dlatego że trzymał mnie dobre 2tygodnie
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
24.09.2025, 20:34
Przeżyłem wiele złamań i operacji,
w tym nawet popękania kręgów w kręgosłupie i cięcia operacyjnego na ok 40cm, po którym prawie od razu mnie wybudzili.
(spokojnie, nie jestem warzywem
)
Dla zobrazowania natężenia bólu - wszyscy po takich operacjach dostawali morfinę, a ja byłem jedynym szczęśliwcem, któremu podawali oksykodon.
Natomiast to wszystko, to chuj, przy zapaleniu ucha środkowego - serio.
To jest kurwa ból, który nie pozwala żyć, to już nawet nie sytuacja gdzie z bólu nie jesteś w stanie się podnieść - to sytuacja gdzie biegasz po mieszkaniu z chęcią napierdalania głową o ścianę i w poszukiwaniu czegokolwiek co przyniosłoby chociaż trochę ulgi.
Tramale retardy w ilości 600mg nie pomagały dosłownie nic.
Na SORze wlew i.v 100mg tramadolu + 2,5g metamizolu (pyralgina) zmniejszało ból z 10/10 na 8/10.
W domu przez pierwsze kilka dni pochłaniałem dziennie 2,6g ibuprofenu i 300mg ketoprofenu o przedłużonym uwalnianiu, żeby w ogóle jakoś funkcjonować.
Przejebana sprawa, nikomu tego nie życzę.
GlasshanD
Rozumiem aż za dobrze.
Miałem poszarpane nerwy, do tej pory prześladuje mnie ból neuropatyczny.
w tym nawet popękania kręgów w kręgosłupie i cięcia operacyjnego na ok 40cm, po którym prawie od razu mnie wybudzili.
(spokojnie, nie jestem warzywem
)Dla zobrazowania natężenia bólu - wszyscy po takich operacjach dostawali morfinę, a ja byłem jedynym szczęśliwcem, któremu podawali oksykodon.

Natomiast to wszystko, to chuj, przy zapaleniu ucha środkowego - serio.
To jest kurwa ból, który nie pozwala żyć, to już nawet nie sytuacja gdzie z bólu nie jesteś w stanie się podnieść - to sytuacja gdzie biegasz po mieszkaniu z chęcią napierdalania głową o ścianę i w poszukiwaniu czegokolwiek co przyniosłoby chociaż trochę ulgi.
Tramale retardy w ilości 600mg nie pomagały dosłownie nic.
Na SORze wlew i.v 100mg tramadolu + 2,5g metamizolu (pyralgina) zmniejszało ból z 10/10 na 8/10.
W domu przez pierwsze kilka dni pochłaniałem dziennie 2,6g ibuprofenu i 300mg ketoprofenu o przedłużonym uwalnianiu, żeby w ogóle jakoś funkcjonować.
Przejebana sprawa, nikomu tego nie życzę.
GlasshanD
Rozumiem aż za dobrze.
Miałem poszarpane nerwy, do tej pory prześladuje mnie ból neuropatyczny.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)