Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Flubromazepam
23.07.2024, 16:29
Hej,
Ludziska, pojawil sie legitny flubro w pelletach 10mg. Raport z pierwszego lipca, sklep nie jest partnerem forum.
horsii dzieki za te stronke. Nie bylo flubro nigdzie jak pisalismy na poczatku czerwca ale sie pojawil
.
https://www.kykeonanalytics.com/results/classic
Jestem kruwa uratowany. Potrzebuje czystego flubro i nareszcie jest.
Ludziska, pojawil sie legitny flubro w pelletach 10mg. Raport z pierwszego lipca, sklep nie jest partnerem forum.
horsii dzieki za te stronke. Nie bylo flubro nigdzie jak pisalismy na poczatku czerwca ale sie pojawil
. https://www.kykeonanalytics.com/results/classic
Jestem kruwa uratowany. Potrzebuje czystego flubro i nareszcie jest.
23.07.2024, 16:38
DannyDeVito Edytuj post nie mozna podawać linków na forum, które nie są sklepem partnerskim. Epsiakos Albo Ty to zrób.
23.07.2024, 16:50
(23.07.2024, 16:38)Lifeisbrutal napisał(a): DannyDeVito Edytuj post nie mozna podawać linków na forum, które nie są sklepem partnerskim. Epsiakos Albo Ty to zrób.
To link strony z badaniami, podpatrzony od horsii ktory sam wskazal mi ta stronke kierujac na ponizszy temat:
https://dopal.org/showthread.php?tid=3848&page=3
Linku do zadnego sklepu nie podalem.
Epsiakos jesli cos spierdolilem, a staram sie byc tu grzeczny i grac zgodnie z zasadami to prosze o edycje albo dac mi znac na priv co zjebalem. Regulamin forum oczywiscie czytalem.
23.07.2024, 16:53
DannyDeVito Aaa okej, myślałem, że to link do sklepu. Wszystko jest okej, nic sie nie przejmuj.
23.09.2025, 00:40
Spodziewałem się zdecydowanie większych wrażeń po tak zachwalanym przez community zjadaczy benzosów środku.
Zdecydowanie nie moja bajka.
Bardzo długo startuje - w większości przypadków ładował mi się nawet do 2 godzin na pusty żołądek.
Miorelaksacji jak na lekarstwo, anksjoliza taka se (bardzo w tle) i trochę za dużo sedacji.
Gdybym chciał się zmulić bez żadnych innych pozytywów to zapodałbym sobie wesoły Haloperidol
Może to kwestia za małych dawek...
Aczkolwiek przyjmowałem 16-24mg po dłuższej przerwie od benzo (ok 2 miesiące), więc oczekiwałem trochę więcej.
Trzeba mu natomiast przyznać, że działa długo i stabilnie. Działanie przeciwlękowe, mimo że jest w tle, to jakieś tam jest i przez co najmniej 1,5 doby utrzymuje się na stałym poziomie. To można zaliczyć na poczet pozytywów.
Mam w pamięci jedną przyjemną przygodę z tym wynalazkiem.
Mianowicie około 1 w nocy wrzuciłem 24mg flubromazpamu, przespałem się do 10, dorzuciłem 600mg pregabaliny i 2 piwka.
Cały dzień byłem mięciuśki i do rany przyłóż.
Ale to już balans na granicy.
Jest wiele ciekawszych wynalazków małych żółtych rączek.
Zdecydowanie nie moja bajka.
Bardzo długo startuje - w większości przypadków ładował mi się nawet do 2 godzin na pusty żołądek.
Miorelaksacji jak na lekarstwo, anksjoliza taka se (bardzo w tle) i trochę za dużo sedacji.
Gdybym chciał się zmulić bez żadnych innych pozytywów to zapodałbym sobie wesoły Haloperidol

Może to kwestia za małych dawek...
Aczkolwiek przyjmowałem 16-24mg po dłuższej przerwie od benzo (ok 2 miesiące), więc oczekiwałem trochę więcej.
Trzeba mu natomiast przyznać, że działa długo i stabilnie. Działanie przeciwlękowe, mimo że jest w tle, to jakieś tam jest i przez co najmniej 1,5 doby utrzymuje się na stałym poziomie. To można zaliczyć na poczet pozytywów.
Mam w pamięci jedną przyjemną przygodę z tym wynalazkiem.
Mianowicie około 1 w nocy wrzuciłem 24mg flubromazpamu, przespałem się do 10, dorzuciłem 600mg pregabaliny i 2 piwka.
Cały dzień byłem mięciuśki i do rany przyłóż.
Ale to już balans na granicy.
Jest wiele ciekawszych wynalazków małych żółtych rączek.
23.09.2025, 06:56
Jest, nawet w prochu.
Ale to gorszy skurwiel od clonazolamu, ja po 0,75mg potrafiłem narozrabiać jak po litrze wódy na czczo
Zabawka dla prawdziwych koneserów.
Ale to gorszy skurwiel od clonazolamu, ja po 0,75mg potrafiłem narozrabiać jak po litrze wódy na czczo

Zabawka dla prawdziwych koneserów.