Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Opinie o produkcie
03.10.2025, 06:34
Tyle gadki na tym forum że każdy czeka aż się ten produkt pojawi a coś cisza 🤣
Co drogie a vendor nie dał za darmo?? High-live zrób jakąś akcję samplowa bo ludzie się nigdy nie dowiedzą jak to smakuje hahaha
Co drogie a vendor nie dał za darmo?? High-live zrób jakąś akcję samplowa bo ludzie się nigdy nie dowiedzą jak to smakuje hahaha
03.10.2025, 19:12
Ja wam powiem w środę bo widzę że się nie doczekamy, chyba że mnie ktoś wyprzedzi
Be objective and honest.
04.10.2025, 08:04
Z taka tolerką recka bedzie obiektywna,dobry ruch
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
04.10.2025, 08:13
(25.09.2025, 13:20)moher napisał(a): Zapach ledwo wyczuwalny
Suche jak pieprz
Łatwo się kruszy
A po skruszeniu jest tak bialutki jakiego nigdy nie widziałem jeszcze.
Konsystencja -proszek , prawie jak puch
Co do różnicy w działaniu, prawie identyczne jak czwórka.
Nie bierzcie na poważnie tej opinii 🤦
(04.10.2025, 08:52)EmStO napisał(a): Lukas1985 🙈
? Jak ktoś pisze, że 3mmc jest identyczne jak 4mmc to któreś diler zrobił go w konia. A nikt nie mam czasu teraz się zastanawiać czy diler odmmefedronu czy metafedronu pocisnal mu badziewie.
04.10.2025, 12:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.10.2025, 12:24 przez DrakoMalfoy.)
No dla mnie ta opinia nic nie wniosła ale zobowiązałem wam się skleić coś porządnego i to zrobię na dodatek dodam że mam praktycznie 3 miesiące przerwy od RC więc opinia będzie miarodajna (Środa)
Be objective and honest.
08.10.2025, 17:56
Miałem okazję zapoznać się z 3-MMC od High-LifeMarket
Tak się prezentuje:
![[Obrazek: 3.jpg]](https://i.ibb.co/zhks4Mt4/3.jpg)
To 3-MMC jest dość twarde, nieco w stronę twardości 3-CMC, jednak nie do końca, jest jakby skrystalizowana powłoka (ta twardsza) a w środku nieco bardziej ziarnisty materiał, już nie taki twardy.
Nie jest bezwonne, trudno mi konkretnie jakoś porównać do czegoś, więc określę to jako chemiczno-słony zapach.
Smak też w stronę słonego.
Przed podjęciem testów zastosowałem protokół bezpieczeństwa (aby wykluczyć ewentualne alergie, działania niepożądane)
było to 20 mg donosowo, odczekane ok. 30 min nie stwierdzono w moim przypadku ani alergii, ani niepożądanych.
Właściwe testy 90 mg oral + po 10 min 40 mg snifff.
Przyjemny odczucia, zrobiło się nieco cieplej (trudno określić, czy od środka, czy zewnątrz) w każdym razie było to coś nico innego,
niż przy znanych i testowanych dragach z ostatnich miesięcy/lat.
Lekka pluszowość skojarzona z rozmyciem wzrokowym, energia na plus.
Co ciekawe, można samemu ukierunkować, w którą stronę ma iść faza, czy stone wyjścia i uderzenia w balet, czy czil na fotelu.
Warto odnotować, że libido podbite (działać przy rozsądnych dawkach można).
Docelowo co ok. godzinę wrzucałem oral 120 mg + 50 mg snifff – dla mnie było to już sporo.
Produkt godny polecenia miłośnikom RC.
Tak się prezentuje:
![[Obrazek: 3.jpg]](https://i.ibb.co/zhks4Mt4/3.jpg)
To 3-MMC jest dość twarde, nieco w stronę twardości 3-CMC, jednak nie do końca, jest jakby skrystalizowana powłoka (ta twardsza) a w środku nieco bardziej ziarnisty materiał, już nie taki twardy.
Nie jest bezwonne, trudno mi konkretnie jakoś porównać do czegoś, więc określę to jako chemiczno-słony zapach.
Smak też w stronę słonego.
Przed podjęciem testów zastosowałem protokół bezpieczeństwa (aby wykluczyć ewentualne alergie, działania niepożądane)
było to 20 mg donosowo, odczekane ok. 30 min nie stwierdzono w moim przypadku ani alergii, ani niepożądanych.
Właściwe testy 90 mg oral + po 10 min 40 mg snifff.
Przyjemny odczucia, zrobiło się nieco cieplej (trudno określić, czy od środka, czy zewnątrz) w każdym razie było to coś nico innego,
niż przy znanych i testowanych dragach z ostatnich miesięcy/lat.
Lekka pluszowość skojarzona z rozmyciem wzrokowym, energia na plus.
Co ciekawe, można samemu ukierunkować, w którą stronę ma iść faza, czy stone wyjścia i uderzenia w balet, czy czil na fotelu.
Warto odnotować, że libido podbite (działać przy rozsądnych dawkach można).
Docelowo co ok. godzinę wrzucałem oral 120 mg + 50 mg snifff – dla mnie było to już sporo.
Produkt godny polecenia miłośnikom RC.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.10.2025, 06:00
Napisal, że dla niego jest sporo, więc taką ma tolerkę, sam jestem ciekaw czy to takie 3cmc na sterydach

![[Obrazek: IMG20250925141456.jpg]](https://i.ibb.co/tpJC09Vn/IMG20250925141456.jpg)