Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Spamerzy i chińskie metody wychowawcze.
18.07.2022, 23:29
Przecież pisze ci że działa czasem niektórzy proszą o pw danego sklepu czy czegoś bo skąd mają znać pełną nazwę nie każdy zaczynał od tego typu stron PAmietaj! "Nie który mół nie pamięta jak był cielaczkiem" zamiast uczyć każdego co i jak w tych tematach to mam wrażenie że każdego jecie w każdym poscie
Stąd pomysł o tym, żeby, zamiast "jeść" kogoś/zamiast jedzenia Moderator machnął taką rameczkę czasami kulturalną, żeby nakierować zagubione na forum, nowe osoby, żeby zamiast widzieć, że ich komentarz zniknął bez śladu miały szanse dostać wskazówkę
Zresztą Maniek w pierwszym poście pod wątkiem wspomniał, że z Adminem to będzie musiał przemyśleć jak to załatwić jak tak patrzę dzisiejszym punktem widzenia.
Zresztą Maniek w pierwszym poście pod wątkiem wspomniał, że z Adminem to będzie musiał przemyśleć jak to załatwić jak tak patrzę dzisiejszym punktem widzenia.
19.07.2022, 05:46
(18.07.2022, 17:08)Maniek napisał(a): Gdybym miał tutaj moderować "twardą ręką" i miał usuwać WSZYSTKIE mało merytoryczne posty i karać za nie, to połowa postów by już dawno poleciała, a druga połowa userów by wylądowała na innym forum. A nie o to w tym wszystkim chodzi...
Poza tym mylisz pojęcie szeroko rozumianego spamu, a posta, który ma niewielką wartość merytoryczną. Jeśli ktoś odpisuje w "wiadomościach" jakieś swoje spostrzeżenie odnośnie newsa i jest to krótki wniosek i mało merytoryczny, to nie jest to wtedy spam. Natomiast wartość taki post ma często bardzo małą, a czasami żadną.
Zgadzam się. Nie o to w tym wszystkim chodzi.
Co nie zmienia faktu, że kolega @"M100" mógłby się nieco bardziej wysilić w pisaniu postów a w SZCZEGÓLNOŚCI w pisaniu recenzji produktu, który wygrał w konkursie, bo z pisaniem recek konkursowych część osób jest na bakier, nie tylko on. W regulaminie cotygodniowego konkursu jest jasno napisane, że wygranego prosi się o napisanie recenzji wygranego produktu.
Poza tym, napisanie owej recki, to po prostu zwykła wdzięczność i przyzwoitość.
Nikt tu nie wymaga pisania opowiadań, tak jak to robi pewien zapchlony kot ( ja tak piszę, bo lubię i nic mi nie zrobicie ) , no ale poświęcenie 10 minut na skromny i szczery opis substancji to chyba nie jest jakaś niewyobrażalna katorga...
Założenia cotygodniowego konkursu na najbardziej aktywnego forumowicza są dla mnie jasne i klarowne. Są to promocja forum oraz przyciągnięcie nowych użytkowników.
I bardzo dobrze Niech forum się rozwija, bo w naszej branży WIĘCEJ ZNACZY LEPIEJ
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.07.2022, 07:36
Pazyfea dzięki. Mam swe obowiązki, tu muszę czuwać. Zajmij się sobą a może Ci się udać. 🤗
Maniek coś mówił, że nie w Jego gusta trafia kolor itp itp a ja od razu INDYWIDUALIZM ❤️❤️❤️
I wizja, że każdy może sobie swoją własną ramkę "zaprojektować" wedle widziniedźwiedzie Wiadomo tak, żeby mieściła się w ramach nie tylko rozsądku xd
Swój pomysł dedykuję każdemu malarzowi płuciennemu. 🤭
Maniek coś mówił, że nie w Jego gusta trafia kolor itp itp a ja od razu INDYWIDUALIZM ❤️❤️❤️
I wizja, że każdy może sobie swoją własną ramkę "zaprojektować" wedle widziniedźwiedzie Wiadomo tak, żeby mieściła się w ramach nie tylko rozsądku xd
Swój pomysł dedykuję każdemu malarzowi płuciennemu. 🤭
23.07.2022, 18:37
Tak wgl zajebiscie wyglada to wyroznienie postu ktory ma duza ilosc reputacji xD
23.07.2022, 18:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2022, 18:59 przez voice.of.voiceless.)
i tak w ogole to przestancie jeden z drugim chołota napierdalac spam co tydzien w dziale wiadomosci, jak sie zbliza jebana niedziela, za kazdym razem, tydzien w tydzien im blizej weekendu tym bardziej wzrasta tendecja klepania bezsensownych postow we wspomnianym wyzej dziale
plucie w morde escobara
plucie w morde escobara
23.07.2022, 19:01
Pazyfea jako iż muszę się wykazać ze względu na pewne decyzje Góry podpowiadam:
Mogłeś edytować poprzedni post i tam dodać opinię o wyglądzie ramki gdyż ta zaśmiecajka wyżej nie była odpowiedzią na poprzedni post chodźby w małym stopniu. Narazie przyznaje upomnienie jako iż ostatnio zachwalałeś racuszki mojego wykonania.
Wypadało by dać plus razy kilka Raulowi. Yalas, ja już daliśmy!!!
Mogłeś edytować poprzedni post i tam dodać opinię o wyglądzie ramki gdyż ta zaśmiecajka wyżej nie była odpowiedzią na poprzedni post chodźby w małym stopniu. Narazie przyznaje upomnienie jako iż ostatnio zachwalałeś racuszki mojego wykonania.
Wypadało by dać plus razy kilka Raulowi. Yalas, ja już daliśmy!!!
26.07.2022, 21:44
I don't think that's possible and it's not in the moderators' power to control it.