Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
EscobarStore.com - Temat główny
Ja może się powtarzam
Ale ostatnio trafiłem na taki motyw jak na screenie, gdzie kanał na tiktoku jest prowadzony w kontencie tematycznym RC/używki ogólnie, autor jest obeznany raczej i kumaty a zadaje takie pytania:
![[Obrazek: IMG-20220719-055558.jpg]](https://i.ibb.co/JW1jLT6/IMG-20220719-055558.jpg)
I tu ponownie się zastanawiam. Ja rozumiem wszystko, można gdzieś tam błędnie coś postrzegać, ale żeby widząc na stronie Vendora informacje o opiniach na forum, gdzie krytyka jest dozwolona, gdzie nie zastanawiasz się czy się moderatorom spodoba post czy nie, gdzie nie widać OFIAR SPAMERA jakoś a sugerować się określeniem "SPAM" na forach gdzie jest brutalna wręcz selekcja komentarzy itd to dla mnie niepojęte...
Ale ostatnio trafiłem na taki motyw jak na screenie, gdzie kanał na tiktoku jest prowadzony w kontencie tematycznym RC/używki ogólnie, autor jest obeznany raczej i kumaty a zadaje takie pytania:![[Obrazek: IMG-20220719-055558.jpg]](https://i.ibb.co/JW1jLT6/IMG-20220719-055558.jpg)
I tu ponownie się zastanawiam. Ja rozumiem wszystko, można gdzieś tam błędnie coś postrzegać, ale żeby widząc na stronie Vendora informacje o opiniach na forum, gdzie krytyka jest dozwolona, gdzie nie zastanawiasz się czy się moderatorom spodoba post czy nie, gdzie nie widać OFIAR SPAMERA jakoś a sugerować się określeniem "SPAM" na forach gdzie jest brutalna wręcz selekcja komentarzy itd to dla mnie niepojęte...
19.07.2022, 07:49
Widocznie osoba nie pobierała nic u Escobara, a zasugerowała się tylko wątkiem "Scam" na innym forum, które jak wiadomo nie na nic wspólnego z rzeczywistością.
19.07.2022, 08:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2022, 08:02 przez voice.of.voiceless.)
Kajabuza tylko nie mow blagam, ze to ty zapraszasz na tiktoku na dopal.net, jak widzisz kogos takiego to zglaszaj za propagowanie narkotykow - nie wazne, ze to nie jest to, nie trzeba na forum łbów z tiktoka. ja sam trafilem na dopalamy w 2017 roku, nikt mi nie pokazal palcem gdzie mam isc, ani nikt nie sluchal moich pytan.
autor nie jest kumaty, tylko robi content na bazie podstawowej, elementarnej wiedzy o rc, to swiadczy o tym jak duzo jest łbow na tiktoku, mie musze ogladac a zaloze sie, ze nie dzieli sie niczym co nie znajdziesz na wikipedii
wlasnie on dalej prowadzi ten kanal, czy juz spadl z rowerka?
autor nie jest kumaty, tylko robi content na bazie podstawowej, elementarnej wiedzy o rc, to swiadczy o tym jak duzo jest łbow na tiktoku, mie musze ogladac a zaloze sie, ze nie dzieli sie niczym co nie znajdziesz na wikipedii
wlasnie on dalej prowadzi ten kanal, czy juz spadl z rowerka?
@"PUDZILLA" napisałem to z dopal.net w afekcie, ale po czasie niedługim usunąłem z nadzieją, że autor TT zobaczył powiadomienie. No oburzyłem się co tu dużo mówić wtedy, ale nie rozsiewam takich informacji w miejscach do tego nieodpowiednich jeśli o to chodzi. 
TT owego kolegi funkcjonuje. Banowany już chyba 7-krotnie ale wraca. W sumie nie ma tam jakiegoś chamskiego propagowania narko, bo sam bym to zgłosił. Na TT dużo dzieciaków siedzi wiadomo o co kaman.

TT owego kolegi funkcjonuje. Banowany już chyba 7-krotnie ale wraca. W sumie nie ma tam jakiegoś chamskiego propagowania narko, bo sam bym to zgłosił. Na TT dużo dzieciaków siedzi wiadomo o co kaman.
19.07.2022, 08:26
i wlasnie ze wzgledu na dzieci trzeba takie kanały piętnować, dzieci są zbyt ciekawskie
#koniecofftopu
#koniecofftopu
19.07.2022, 13:19
Witam. Od piatku nie dostalem odpowiedzi od Pabla. czy ktos ma podobny problem?
19.07.2022, 14:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2022, 14:06 przez kiertnik82.)
Ponòw swoją wiadomość teraz. Ja pisząc w piątek uzyskałem odpowiedź, żebym się odezwał w poniedziałek. Pisz przez temp.pm.