Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
26.10.2025, 13:52
Czy to nie jest przypadkiem tak że na przykład takie ketony na przeciętnych testach wychodzą jako amfa na przykład?
26.10.2025, 15:24
johnmimic67 pochodne metkatynonu (cmc, mmc, emc itd) lubią wychodzić jako metamfetamina, bo są jej pochodnymi.
26.10.2025, 17:21
Ja jak byłem na sorze po przepaleniu nic nie wykryli a zażywałem 3cmc i AB-BUTINACA, test wykazał jedynie benzodiazepiny.
26.10.2025, 18:19
Ja się ściągnąłem do research chemikals kiedy zacząłem dopalacze palić kiedy były te maczanki legalne wtedy.
Wtedy bardzo się w to wkręciłem no bo palenie nie dawało mi tego samego kopa jak miałbym zapalić marihuanę i miałbym zapalić na przykład całą lufkę i ona nie da mi tego że jak spalę całą lufkę to mnie odetnie.
Ja dopalacza mogę spalić sobie pol lufki i wtedy mam tak jak po lufce zioła A jak zapalę sobie całą to mnie wtedy odcina i wtedy mam kontrolę nad tym i nikt mi nie powie że nie ma kontroli kontroli nie ma tylko po prostu jak zacznie lecieć w wiadro
No i tak się stało że RC było dla mnie już wtedy lepsze od amfy porównam tu ALFE I AMFE, wiem że nie ma czego porównywać ale ja porównam, po prostu dla mnie na równi wiadomo że jest inna faza ale jest na równi w miarę jeśli chodzi o podobieństwo no i jakbym miał to przyrównać po prostu lepsza faza po RC
CZASAMI WRACAM DO SUBTELNEJSZYCYCH, to zależy wszystko
Wtedy bardzo się w to wkręciłem no bo palenie nie dawało mi tego samego kopa jak miałbym zapalić marihuanę i miałbym zapalić na przykład całą lufkę i ona nie da mi tego że jak spalę całą lufkę to mnie odetnie.
Ja dopalacza mogę spalić sobie pol lufki i wtedy mam tak jak po lufce zioła A jak zapalę sobie całą to mnie wtedy odcina i wtedy mam kontrolę nad tym i nikt mi nie powie że nie ma kontroli kontroli nie ma tylko po prostu jak zacznie lecieć w wiadro
No i tak się stało że RC było dla mnie już wtedy lepsze od amfy porównam tu ALFE I AMFE, wiem że nie ma czego porównywać ale ja porównam, po prostu dla mnie na równi wiadomo że jest inna faza ale jest na równi w miarę jeśli chodzi o podobieństwo no i jakbym miał to przyrównać po prostu lepsza faza po RC
CZASAMI WRACAM DO SUBTELNEJSZYCYCH, to zależy wszystko
26.10.2025, 20:56
(21.09.2025, 08:33)Klefedron12345 napisał(a): W 2018 roku zaopatrywałem się u kosmicznego dostawcy (istnieje do dzisiaj) Wtedy królowało 3cmc 4cmc hexen nep alfa pihp i nieco mniej mdphp. A wsród konkurencji tego sklepu był Kolekcjoner, Pasjonat, Dark-Chem (niestety krótko działali)
Oj, było, było, a jak jest teraz ?
Nigdy nie wiadomo (mówię ogólnie, jeśli chodzi o clearnet), kto to farbowany lis, a kto kameleon.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
29.11.2025, 08:22
Wybór prosty stawiam na dobre i czyste sorty inni mają mniej słodyczy wali mnie to kto ma więcej bo daje się mniej więcej po równo

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)