Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uczciwe plusy i minusy "ćpania"
11.11.2025, 06:52
Jedynie co to fenidaty były dla mnie funkcjonalne do pracy co nie robiły mi bałaganu w głowie oczywiście przy zachowanych bhp.
11.11.2025, 08:42
Medikinet jeśli chodzi o pracę to fajna sprawa, pobudzenie ale takie żeby człowiek ma ochotę bardziej pomyśleć
12.11.2025, 04:57
Sniffiarz97 Miałem jakieś podejścia do medikinetu i przynajmniej dla mnie nie jest to warte swojej dość wysokiej ceny (zwłaszcza z nielegela). Lepiej sprawdzała się popijana yerba i jest zdecydowanie zdrowszą opcją.
22.05.2026, 07:23
(10.11.2025, 09:00)Sniffiarz97 napisał(a): Żadna używka ogólnie nie ma zalet. Jaką zaletę może mieć ćpanie/palenie fajek/picie alkoholu?
To tylko chwilowy przyjemny stan, który każdy się skończy a żniwa z tego trzeba zbierać.
Największa wada narkotyków to izolowanie się od reszty i tłumienie emocji lub ich brak. Ciągle zmęczenie, zjazdy energetyczne. Stosowanie takie sporadyczne jeszcze okej, ale jak ktoś robi ciągi na tym to tylko życie krąży wokół tego jednego i gdzie tu jakaś wtedy zaleta. Jak ktoś ma poukładane w głowie i traktuje to jako odskocznie to można powiedzieć że jedyną zaletą jest chwilowy brak zmartwień i myśli, bycie optymistą
Nie zgadzam się.
Bo tak jak wady będą stricte obiektywnym stwierdzeniem, tak subiektywnie można się doszukać zalet - bo przecież nie powiesz mi, że ćpasz tylko dlatego, że dostrzegasz tam mnóstwo wad

Dka mnie takimi zaletami są zwyczajnie odczucia z ćpania- chociażby euforia którą tak uwielbiam czy zwiekszone doznania seksualne.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
22.05.2026, 08:29
Jak wy medikinet tak traktujecie i generalnie dostarcza on wam jakiś doznań to powiem tylko tyle - nie tykajcie stimow więcej, to jest lek dla osób z ADHD i to tak po prawdzie na zachodzie stosowany głównie młodych osob, bodajże widełki są od 12 do 17 roku życia.
Mowa tutaj o dawce stricte mające pozytywny wpływ na leczona osobę bez negatywnych doznań, w Polsce stosowany również u doroslych w dawkach najczęściej na granicy zalecanej dawki maksymalnej.
Na mnie i kilkoro znajomych medikinet działał jak już to bardziej na placebo, przy dawkach które zalecono mi brać zwyczajnie dostałem rozwolnienia takiego że prawie się odwodnilem.
Więc do brzegu, to samo co TYTUS napisał, no bo nie uwierzę że walisz to dla sportu ekstremalnego. Pozytywy w odczuciu osobistym zapewne są, ale czy substancje mają swoje zalety ?
Ja tylko napomkne że pomijając 4mmc, to większość "dopalaczy" które są czasami na równi wiekiem z klasykami, to została wytworzona jako lek, albo uległa minimalnym zmiana mającym na celu zapobiec rekreacyjnych zastosowań
Dla przykładu, w Polsce dostępny jest tylko jeden lek z bodajże 2 czy 3 istniejących i mających odnotowane aktywność i osoby z ADHD czy też Aspergerem a jest nim - bupoprion, czyli lek który należy do grupy katynonow z wzorem prawie że identycznym do 3 Cmc, jednak działa zupelnie inaczej
Mowa tutaj o dawce stricte mające pozytywny wpływ na leczona osobę bez negatywnych doznań, w Polsce stosowany również u doroslych w dawkach najczęściej na granicy zalecanej dawki maksymalnej.
Na mnie i kilkoro znajomych medikinet działał jak już to bardziej na placebo, przy dawkach które zalecono mi brać zwyczajnie dostałem rozwolnienia takiego że prawie się odwodnilem.
Więc do brzegu, to samo co TYTUS napisał, no bo nie uwierzę że walisz to dla sportu ekstremalnego. Pozytywy w odczuciu osobistym zapewne są, ale czy substancje mają swoje zalety ?
Ja tylko napomkne że pomijając 4mmc, to większość "dopalaczy" które są czasami na równi wiekiem z klasykami, to została wytworzona jako lek, albo uległa minimalnym zmiana mającym na celu zapobiec rekreacyjnych zastosowań
Dla przykładu, w Polsce dostępny jest tylko jeden lek z bodajże 2 czy 3 istniejących i mających odnotowane aktywność i osoby z ADHD czy też Aspergerem a jest nim - bupoprion, czyli lek który należy do grupy katynonow z wzorem prawie że identycznym do 3 Cmc, jednak działa zupelnie inaczej