Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
HEX-EN, N-etylonorheksedron
04.11.2025, 02:27
(16.10.2025, 16:40)alciax56 napisał(a): Mordko a masz ogarnąć hex En? Dasz jakiś kontakt do siebie telegram albo signal? Większe ilości potrzebaNasz cny forumowy Escobar powinien mieć w swojej ofercie hexenik. Mimo że, gdy od niego na wielkim otwarciu kupowałem hexa to wymagał suszenia, to była to mocarna substancja (a mieli to poprawiać z czasem).
A to Legit bo my zamowilismy dopaly z jakiegoś sklepu i nas na siano oszukali
(21.09.2025, 19:59)TheEnd napisał(a): Czyli Pablo Escobar nie wiedział co robi? A miał miliardy na koncie.. ciekawe🤔
Ty ile masz na koncie znawco Wielki? 8,99 na koniec miecha?
Co ma wielkość portfela do wartości merytorycznej tematu omawianego? Do tego ad persona...
20.11.2025, 00:42
smakosz
Cytaty z angielskiej wikipedii:
- "N-Ethylhexedrone was first synthesized by Boehringer Ingelheim in 1964."
- "The substance spread remarkably quickly in the NPS market in different European countries.[11] It was first identified in a sample from the Belgian Customs laboratory which was received at the JRC in November 2015."
Wertując ciąg dalszy wiki rzuca się w oczy fakt, że hexen był delegalizowany dopiero od 2015-2016, zatem albo Escobar (1949-1993) był prekursorem RC a legislacja w absolutnym letargu przez długie dekady, albo komuś coś się pomieszało... Wiem, że nie skorzystałem z wybitnego źródła, ale sądzę, że na potrzeby zabawy w datowanie sprawdzi się.
Cytaty z angielskiej wikipedii:
- "N-Ethylhexedrone was first synthesized by Boehringer Ingelheim in 1964."
- "The substance spread remarkably quickly in the NPS market in different European countries.[11] It was first identified in a sample from the Belgian Customs laboratory which was received at the JRC in November 2015."
Wertując ciąg dalszy wiki rzuca się w oczy fakt, że hexen był delegalizowany dopiero od 2015-2016, zatem albo Escobar (1949-1993) był prekursorem RC a legislacja w absolutnym letargu przez długie dekady, albo komuś coś się pomieszało... Wiem, że nie skorzystałem z wybitnego źródła, ale sądzę, że na potrzeby zabawy w datowanie sprawdzi się.
20.11.2025, 09:50
W myślicie że on nie miał swoich chemików? Najlepszych na świecie.. myślicie, że nie mogli z syntezować hexenu i myślicie, puścili by to wtedy w świat z czym mieszają i może odrazu przepis dla każdego.....
Nie wierzcie we wszystko co przeczytacie w necie....
Wikipedia 🤦🏻
Wikipedia 🤦🏻
20.11.2025, 20:22
(20.11.2025, 09:50)TheEnd napisał(a): W myślicie że on nie miał swoich chemików? Najlepszych na świecie.. myślicie, że nie mogli z syntezować hexenu i myślicie, puścili by to wtedy w świat z czym mieszają i może odrazu przepis dla każdego.....
Wikipedia 🤦🏻
leki leki leki leki leki bo zapomniałes o lekach
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
20.11.2025, 22:43
(20.11.2025, 09:50)TheEnd napisał(a): W myślicie że on nie miał swoich chemików? Najlepszych na świecie.. myślicie, że nie mogli z syntezować hexenu i myślicie, puścili by to wtedy w świat z czym mieszają i może odrazu przepis dla każdego.....
Wikipedia 🤦🏻
mordo ja wszystko rozumiem i wiadomo że taka osoba miała grube zaplecze itd ale mieszanie koksu i hexa moim zdaniem nie ma większego sensu. hexen praktycznie zabije całe działanie kokosa
21.11.2025, 00:58
Tylko nim substancja wyjdzie ze świata farmaceutyki i trafi "na ulice" mija sporo czasu. Czy Esco miał zaplecze, aby dokonać syntezy hexa? Zapewne tak, ale biorąc pod uwagę, że bum na rekreacyjne używanie Heńka zaczął się dekadę temu to szczerze wątpie, że tak wykorzystał swoje zasoby.