Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brak Wagi - porady
20.07.2022, 18:31
Macie jakieś sprawdzone patenty jak odmierzyć COŚ w miarę trafnie nie posiadając wagi?
Dla przykładu. Kolega za czasów legalu Hex wielokrotnie sprawdzał i bardzo zbliżony do 100mg był 0.1 ml (jedna kreska) mocno ściśniętego odczynnika w narzędziu pneumatycznym zwanym pompką 2ml.
Wątek zakładam, bo zastanawiam się jak odmierzać np suchy twardy kryształ 3CMC i inne nie mając szalki.
Porównując np objętościowo do czegoś nie sproszkowany?
Czy może długość i szerokość "usypu" suchego pyłu przyrównać do wielości czegoś?
Do wygrania wakacje w tropikalnych Pasikurowicach na Mazurach i pokrowiec na szpadel
Dla przykładu. Kolega za czasów legalu Hex wielokrotnie sprawdzał i bardzo zbliżony do 100mg był 0.1 ml (jedna kreska) mocno ściśniętego odczynnika w narzędziu pneumatycznym zwanym pompką 2ml.
Wątek zakładam, bo zastanawiam się jak odmierzać np suchy twardy kryształ 3CMC i inne nie mając szalki.
Porównując np objętościowo do czegoś nie sproszkowany?
Czy może długość i szerokość "usypu" suchego pyłu przyrównać do wielości czegoś?
Do wygrania wakacje w tropikalnych Pasikurowicach na Mazurach i pokrowiec na szpadel
20.07.2022, 18:36
Ja raz właśnie sprawdzałem ile sypię na oko i czy ta miara odpowiada właściwej(ważonej) i o dziwo prawie się zgadzało
Jedynie jak recki piszę, to wtedy ważę normalnie, a tak to na oko i jest git.
Jedynie jak recki piszę, to wtedy ważę normalnie, a tak to na oko i jest git.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.07.2022, 18:39
bez wagi? Jeśli masz np 1g jakiejś substancji to zrób 10 w miarę równych kresek ,jedna kreska będzie odpowiadała 100mg
M4xxdd gorzej jak masz pakiet jakiś większy. Ostatnio jak zaebałem porcyjke na naciukane oko, to aż klęknąłem, usiadłem i się położyłem 🥵
kot_kreskowy przy mdphp nie było by tak wesoło jakby się lekko przesypało xd
@"PUDZILLA" ostatnio właśnie za Twoją radą Ziomkowi doradzałem i analogu od Esco zjadł na start pół zapałki i było już czuć z Jego relacji. Mowa o niemal identycznie długim, szerokim i wysokim co zapałka szczurku rozumiem 🤔
KACPER dlatego substancja a raczej jej forma ma duże znaczenie tutaj chyba. Wilgotne/suche, puch/kryształ.
kot_kreskowy przy mdphp nie było by tak wesoło jakby się lekko przesypało xd
@"PUDZILLA" ostatnio właśnie za Twoją radą Ziomkowi doradzałem i analogu od Esco zjadł na start pół zapałki i było już czuć z Jego relacji. Mowa o niemal identycznie długim, szerokim i wysokim co zapałka szczurku rozumiem 🤔
20.07.2022, 18:57
Już pisałem w odpowiednim dziale, że do mdphp bez wagi nie podchodzić.
Przy mocniejszych sortach tego gatunku przesypanie 10mg może się skończyć na sor.
Przy mocniejszych sortach tego gatunku przesypanie 10mg może się skończyć na sor.
NIE dla OPIO !!!
20.07.2022, 18:59
Dlatego uwazam, ze pisanie 20mg - zaplka jest strasznie niedorzeczne chociazby w wypadku mdphp
20.07.2022, 19:15
a zastanawiałem się, czy dopisać ketona
ja tak alfy dawkowałem, sprawdzałem na aphp, apihp i dwoch analogach alfy i 5 równych zapałek pokazywało 0.10 na wadze
ja tak alfy dawkowałem, sprawdzałem na aphp, apihp i dwoch analogach alfy i 5 równych zapałek pokazywało 0.10 na wadze