Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po 4mmc
15.12.2025, 10:25
(12.12.2025, 20:55)Konrad Curze napisał(a): laro
Czy jakoś ustosunkujesz się do notki Mańka? Albo czy próbowałeś jakoś z Vendorem sprawę wyjaśnić, bo na ten moment wszystko sugeruje, że no problem słabego mefedronu jest po Twojej stronie a nie samej substancji... Ewentualnie można by sobie odpuścić żalenie się na to.
Jak najbardziej. Odnośnie ostatniego sortu od Esco, testy są w trakcie, czekam na opinie jeszcze jednego człowieka, trwa to bo nie mam go na miescu. Zauważ jedną rzecz, w tym wątku wpominam o towarze, który, dostałem już dawno temu, okazało się to być nie tym co miało być, w skrócie, potem nie chodzi już o tych dwóch Vendorów, a o sam towar, jakby ludzie czytali początek, to by zauważyli, że coś tam nie poszło dobrze, mimo, że oni są zadowoleni, a o to gdzie dostać 4mmc, jak ktoś się sparzył raz, to nie łatwo go przekonać. Zauważ, że nie wypowiadam się pod tymi chwalącymi postami, bo co mam napisać, a też nie chodzi mi o to aby wątek cały czas krążył wokół nich, ale to chyba nie możliwe, jak coś ktoś co chwile na ten temat pisze, ale są ludzi, którzy piszą coś innego niż ogólnie przyjęta lini wypowiedzi czyli chwalimy. Wbrem pozorom i wysokim poziomem chamstawa Forsik napisał dużo ciekawych rzeczy, także, że trzeba być kimś aby móc coś tu napisać, to chyba dużo wyjaśnia. Troche nie rozumiem, tego stwierdzenia o konkurencji, nie jestem z żadnej konkurencji, nie wie do końca, kto miałby nią być i dla kogo. Zależy mi na informacjach na temat dobrego towatu, inaczej, w h. zajebistego. Dlatego też dwa razy wspominam o tym, jak ważne jest ocena towaru, sądząc po recenzjach ludzie, mam wątpliwości czy ludzie mieli doświaczenia odpowiednie.
Zgadzam się, że wymiana z forsikiem zaszła za daleko, bo nie jestem na żadnej wojnie z Vendorami, niech sobie robia co chcą, chyba za grubo tam poszło, ale w sumie nie ja to napisałem, ale pewnie tylko ja dostałem moderatora
Ja jedynie mam własne zdanie na podstawie własnych doświadczeń.Chciałbym podziękować za udział w tym wątku, także tym, którzy mieli odwagę napisać coś niestandardowego. To tu to nie jest dyskusja, to jest nagonka. To moja ostatnia wypowiedź w tym wątku, zostałem wiekorotnie obrażony, podejrzany o jakaś konkurencje, i za dużo w sumie się nie dowiedziałem. Pozdrawiam
Maniek napisał 16.12.2025, 17:33:
Zostałeś podejrzany o to, że nasłała Ciebie konkurencja, bo mimo Twoich negatywnych opinii oraz faktu, że minęło już około 10 miesięcy od Twojego zamówienia, to dostałeś od vendora jakąś rekompensatę czy też nowy produkt na testy i nie napisałeś żadnej opinii, którą obiecałeś, że napiszesz. Pomyśl sam, jak to wygląda z boku, tym bardziej, że na tym forum wiele razy ktoś był nasłany przez konkurencyjne forum, żeby pisać negatywne opinie, mimo iż potem po weryfikacji wychodziło na to, że ta osoba w ogóle nie robiła żadnych zakupów.
Pozdrawiam.
Zostałeś podejrzany o to, że nasłała Ciebie konkurencja, bo mimo Twoich negatywnych opinii oraz faktu, że minęło już około 10 miesięcy od Twojego zamówienia, to dostałeś od vendora jakąś rekompensatę czy też nowy produkt na testy i nie napisałeś żadnej opinii, którą obiecałeś, że napiszesz. Pomyśl sam, jak to wygląda z boku, tym bardziej, że na tym forum wiele razy ktoś był nasłany przez konkurencyjne forum, żeby pisać negatywne opinie, mimo iż potem po weryfikacji wychodziło na to, że ta osoba w ogóle nie robiła żadnych zakupów.
Pozdrawiam.
(12.12.2025, 14:17)Sniffiarz97 napisał(a): Ogólnie to powiem tak: przyjechałem z tematem do ziomka co wali jakiś kryształ chuj wie skąd. Przywiozłem escobarowy NEP. Poczęstowałem każdego. Najgorsza rzecz jaką mogłem zrobić. Każdy zachwalał temat i mówił że nigdy nic w życiu tak dobrego nie brali. Na końcu mnie okradli z tematu, ja też głupi bo nie chowałem tematu. W przypadku 4mmc na pewno jest tak samo. Partnerskie nie pozwolą sobie na słaby temat i wszystko co brałem było Top
Człowieku, jak się ma temat to dla siebie, a nie rozdaje na prawo i lewo. Nie dzieli się tylko samemu się zażywa i ma swój towar. Już nie mówiąc o tym, że może Cię ktoś na policję wsypać, jak mu powiesz, że masz.
15.12.2025, 16:04
no to.. temat był tak zajebisty - że aż Cię okradli ?
czy ... tak dziwny i popierdolony... że pojebał w psychice, że z uczciwych ziomeczków smyrających kryształy od czasu do czasu... zrobił złodziei ? ...
bo... nie do końca rozumiem ten wpis Sniffiarz97
zwł. że to temat o 4MMC
czy ... tak dziwny i popierdolony... że pojebał w psychice, że z uczciwych ziomeczków smyrających kryształy od czasu do czasu... zrobił złodziei ? ...

bo... nie do końca rozumiem ten wpis Sniffiarz97
zwł. że to temat o 4MMC
15.12.2025, 16:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2025, 16:18 przez Forsik1910.)
zgadzam sie z bortakiem,dobrze mowi nic dodac nic ując,a sonia sluchaj cpuny zawsze beda cpunami i za 2g towaru zrobią ci loda,podrawiam dziewczyny z wlok... z ldz 
laro mądralo 98% czystosci ma pewna osoba z cebulki narc...s wiec jak taki wybredny jestes to sie wykaz i se zamów,masz.

laro mądralo 98% czystosci ma pewna osoba z cebulki narc...s wiec jak taki wybredny jestes to sie wykaz i se zamów,masz.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
15.12.2025, 17:33
Warto zauważyć, że nie każda osoba biorąca narkotyki jest ćpunem. Ćpuństwo to atrofia kręgosłupa moralnego i wszelkich innych wartości cenionych przez jednostkę, jeżeli stoją one na drodze do kolejnej działki...
15.12.2025, 20:51
(15.12.2025, 16:16)Forsik1910 napisał(a): zgadzam sie z bortakiem,dobrze mowi nic dodac nic ując,a sonia sluchaj cpuny zawsze beda cpunami i za 2g towaru zrobią ci loda,podrawiam dziewczyny z wlok... z ldz
no ale... nikt go chyba nie zmusza do ... zadawania się z "takimi" typami ?
to że ćpuny dla towaru potrafią zrobić wiele, to wiem doskonale nie raz widziałam sytuacje, które przeczą wszelakiej logice...
a tu było proste pytanie, zwł,. że trochę z tematem kolega zszedł bo jesteśmy w wątku o 4MMC
16.12.2025, 17:44
Maniek
Rozumiem skąd Twoje podejrzenia, ale się mylisz, w piątek odebrałem paczkę od High-Life'ów, możesz sprawdzić. Napisałem, że napisze i napiszę, odnośnie rekompensaty od Esco. Sprawa jest nie oczywista, dlatego wole aby więcej osób sprawdziło i się wypowiedziało, aby nie było cienia wątpliwości, ani pomyłki w ocenie.
Rozumiem skąd Twoje podejrzenia, ale się mylisz, w piątek odebrałem paczkę od High-Life'ów, możesz sprawdzić. Napisałem, że napisze i napiszę, odnośnie rekompensaty od Esco. Sprawa jest nie oczywista, dlatego wole aby więcej osób sprawdziło i się wypowiedziało, aby nie było cienia wątpliwości, ani pomyłki w ocenie.
laro a nie jest tak... że towar ( pomimo iż spełnia wszelkie normy EU PL BPH itp ) najzwyczajniej w świecie cię... NIE POROBIŁ?
i w skutek czego powstały żale i frustracje? które wylałeś na forum... licząc na jakieś odbicie "pozytywne" piłeczki ( może akurat ktoś miał tak chujowo jak ja ) ?
teraz pytanie - dlaczego "cię nie porobił" ? może to nie wina sortu tylko - Twoja ?
a ziomki? inni testerzy? MEF to nie ALFA... jak TY czy inni lecicie na "chlorach" jakiś czas... cała magia MEFA po prostu pryska... działa "tak se"
sama jestem fanką MEFa, i fanką MEFa od naszego forumowego vendora... i ZAWSZE po imprezach z 3CMC mefedron działał... "tak se".
Pozatym nikt Ci tu nie broni pisać, po prostu czasami wystarczy trochę kultury, weź pod uwagę , że nie każdy musi się z Tobą zgodzić, każdy ma swoje życie, problemy i ... ulubione narkotyki, które być może przypadkiem kupuje u vendora po którym właśnie jedzisz - stąd riposta od jednego czy dziesięciu leci w Twoją stronę, no bo jak... "nas smyrają a nonejma który wbił na forum nie wiaodmo skąd nagle nie )
temat obecny jest w porządku, zarówno u HL jak i u Esco... tutaj nie ma co wybrzydzać, nawet powiem więcej, brać póki jest... bo kto wie co będzie w kolejnym rzucie
i w skutek czego powstały żale i frustracje? które wylałeś na forum... licząc na jakieś odbicie "pozytywne" piłeczki ( może akurat ktoś miał tak chujowo jak ja ) ?
teraz pytanie - dlaczego "cię nie porobił" ? może to nie wina sortu tylko - Twoja ?
a ziomki? inni testerzy? MEF to nie ALFA... jak TY czy inni lecicie na "chlorach" jakiś czas... cała magia MEFA po prostu pryska... działa "tak se"
sama jestem fanką MEFa, i fanką MEFa od naszego forumowego vendora... i ZAWSZE po imprezach z 3CMC mefedron działał... "tak se".
Pozatym nikt Ci tu nie broni pisać, po prostu czasami wystarczy trochę kultury, weź pod uwagę , że nie każdy musi się z Tobą zgodzić, każdy ma swoje życie, problemy i ... ulubione narkotyki, które być może przypadkiem kupuje u vendora po którym właśnie jedzisz - stąd riposta od jednego czy dziesięciu leci w Twoją stronę, no bo jak... "nas smyrają a nonejma który wbił na forum nie wiaodmo skąd nagle nie )
temat obecny jest w porządku, zarówno u HL jak i u Esco... tutaj nie ma co wybrzydzać, nawet powiem więcej, brać póki jest... bo kto wie co będzie w kolejnym rzucie