Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
HEX-EN, N-etylonorheksedron
Dzisiaj, 08:57
(Dzisiaj, 02:42)JureKiler napisał(a): Warto wrzucić do swojego menu to jeżeli nigdy nie próbowałem? Jak to klepie
Tak JureKiler ja Ci powiem że jakoś 8-9 lat temu zainteresowałem się dopalaczami, i był wtedy legal jescze. To paczki latały nawet za pobraniem. Przelewy na konto. Wszystko można było robić.
Powiem Ci że bralem SAMPLE paczki zawsze i testowałem wszystko. Był taki sklep 13rc i oni mieli wszystko dosłownie najwyższej jakości. A Nepa mieli 3 albo 4 rodzaje. Miał, kryształ, igły i jakiś lepszy.
Hex jest taki że wypierdala mocno dopaminę i na chwilkę uspokaja tak jakby ale jest totalne zezwierzęcenie, mi tak libido skoczyło po kresce pierwszej że poszedłem do lasu zwalić se konia.
Do Red reladlina dopamina to wypierdala heksan bardzo warto go używać bo ja polecam w snorterze małe Cool małe strzały co jakiś czas, jak potrzebujesz tego pierdolnięcia a nie czegoś co długo działa konkretnie.
olenuitcki..
8 godzin(y) temu
Aha czyli coś podobnego do nepa alfy dobra to jednak nie chce
Be objective and honest.
7 godzin(y) temu
Zastanawia mnie jedno Jurek na rynku RC jesteś kupę lat, bo kojarzę Twój nick z różowego, a Ty pytasz o porównanie heksenu do metafedronu?
Rozumiem, że nigdy nie miałeś do czynienia z tym odczynnikiem, ale na scenie jesteś nie od dziś, śledzisz forum i pytasz o takie blachę rzeczy.
Rozumiem, że nigdy nie miałeś do czynienia z tym odczynnikiem, ale na scenie jesteś nie od dziś, śledzisz forum i pytasz o takie blachę rzeczy.