Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife pytanie
23.12.2025, 01:48
Witam jak to tam dziala? Po zlozeniu oplaceniu zlecenia i kontakcie w wskazsny sposob zero kontaktu z ich strony nawet nie wiem czy zlecenie jest w realizacj...czy teraz mam czekac np z tydzien az sie ktis odezwie?
23.12.2025, 08:43
1.Mają problem z potwierdzeniem płatnosci nie jestes pierwszą i ostatnią osobą pewnie z tym problemem.
2.Widzialem ze paki latają wiec chyba gites.
3.Czekaj na kodzik.
3.Czekaj na kodzik.
23.12.2025, 10:20
(23.12.2025, 08:43)Forsik1910 napisał(a): 1.Mają problem z potwierdzeniem płatnosci nie jestes pierwszą i ostatnią osobą pewnie z tym problemem.
3.Czekaj na kodzik.
Ok to bylo na stronie takie info ale ja nawet niewiem czy zlecenie jest w realizacji.oplacone zostalo dane wyslane mailowo tylko nie wiem czy kto kolwiek odczytal mojego mailaz tymi informacjami😅nic nie wiadomo
23.12.2025, 10:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.12.2025, 10:43 przez Forsik1910.)
wiem oco chodzi,ale nic nowego nie piszesz tak naprawde tak jest ale paki dochodzą co widac po opiniach,tzw cisza przed burzą
23.12.2025, 13:43
(23.12.2025, 11:57)Kapitan napisał(a): Jak wysle to bedziesz mnial cierpliwosci
Twoja odpowiedz nie napawa optymizmem liczylam max dwa dni jak to standard paki lataja.jezeli mam czekac tydzien i wiecej to wolalabym wiedziec takich praktykach wczesniej jakie ma podejscie sklep do klienta bo pewnie szukalabym czegos gdzies indziej.czytam opinie na forum i nie wyglada to najlepiej.zobaczymy jak to w moim przypadku bedzie.Lubie miec mniej wiecej wszystko zaplanowane a tu narazie to co sie pojawia to jeden wielki. ?
23.12.2025, 13:53
"liczylam max dwa dni " XDD to bylo zamowic na cebulce albo u cnego paweua escobaura
no ale trzymam wciuki
no ale trzymam wciuki
23.12.2025, 14:17
(23.12.2025, 13:53)kej9 napisał(a): "liczylam max dwa dni " XDD to bylo zamowic na cebulce albo u cnego paweua escobaurano ale trzymam wciuki
Dlatego temat jak to dziala myślę, że jeżeli ktoś pisze, na przykład na swojej stronie, jakie są zasady, to się i trzyma. No ale z tego, co mogę wywnioskować po waszych wypowiedziach, że raczej to nie ma miejsca bytu.....to jak to mozna nazwac inaczej? Nie mialam styczności i akurat z tym sklepem to było takie ryzyko z mojej strony no i wychodzi na to, przynajmniej z waszych opisów ze lipa.wiesz moze za tydzien ja juz tego nie potrzebuje ,tylko w czasie deklarowanej dostawy . No to był bardziej techniczny zakup. W ramach testu zobaczyć, jak funkcjonuje współpraca, bo przy większych ilościach to pewnie byłaby mocno sfrustrowana, a tak to ogranicza się najwyżej do wkur...... Chodź jeszcze nie przesądzam sprawy tylko sugeruje sie tym co piszecie.
Kiedyś paczki dochodziły z tego sklepu, jeszcze niedawno, w max 5 dni od czasu złożenia opłaconego zamówienia, a obecnie trzeba liczyć tam z półtora tygodnia do dwóch tygodni pewnie od czasu złożenia zamówienia zanim paka dojdzie z powodu problemów sklepu rzekomo ostatnimi czasy.