Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife pytanie
23.12.2025, 15:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.12.2025, 15:37 przez Jystyn198@.)
(23.12.2025, 15:05)Bortak42 napisał(a): Kiedyś paczki dochodziły z tego sklepu, jeszcze niedawno, w max 5 dni od czasu złożenia opłaconego zamówienia, a obecnie trzeba liczyć tam z półtora tygodnia do dwóch tygodni pewnie od czasu złożenia zamówienia zanim paka dojdzie z powodu problemów sklepu rzekomo ostatnimi czasy.Dzięki za żeczowa opinie. Wiesz, jakbym chciała zamawiać coś za dwa tygodnie, to robiła to za dwa tygodnie albo dwa tyg wczesniej na przykład. Mam nadzieję, że w moim przypadku tak nie będzie aczkolwiek jsk to będzie wyglądało tak po prostu daruję sobie odbiór z szacunku do samej siebie. Szkoda, że nie zrobiłam wywiadu, jak to wygląda przed zakupem. Bo tak to raczej na pewno bym się nie zdecydowała na takie długi okres oczekiwania, bo to bez sensu. Na ten moment zastanawiał mnie tylko brak potwierdzenia realizacji zlecenia, co już jest. W jakis sposób dziwne. Czas pokaże, aczkolwiek, jeśli będzie tak, jak mówisz to zaskakuje mnie fakt. Ze rzeczywiście w komentarzach są osoby, którą sztywno bronią, takich zachowań, a przecież jest to w h..... nie fair. Bo można zauważyć, że jako klient nie drużynie masz prawa do podstawowych informacji do jakiegokolwiek niepochlebnego zdania na temat labu czy jakiekolwiek konstruktywnej uwagi. Tylko płać, jeśli jest cicho, a może dostaniesz co chciałeś. Tak jak mówię, to nie jest ocena, na ten moment tylko interpretacja tego, co tutaj ludzie piszą, co usłyszałam dzisiaj co można z tego wywnioskować. Nie siedzę w temacie highlife .Dopiero od kilku godzin poznaje jak sie sprawy maja. Ja oprócz wiadomości, w której ktoś pisze, że coś wreszcie dotarło, jest też sporo zawodu i innych tego typu opinii nic z tego też można wywnioskować, że chyba coś w tym jest, jak mówi o tym wiele osób, a nie jedna. Pierwsze szlify moje ale przynajmniej tu. Mniej więcej dowiaduję się, na czym stoje
Maniek napisał 23.12.2025, 16:22:
Tutaj masz najnowsze opinie na temat sklepu i szacunkowego czasu dostarczenia paczki: https://dopal.org/showthread.php?tid=4909&page=66
Tutaj masz najnowsze opinie na temat sklepu i szacunkowego czasu dostarczenia paczki: https://dopal.org/showthread.php?tid=4909&page=66
23.12.2025, 18:46
Jystyn198@ na spokojnie. Kontakt ze sklepem nadal normalnie jest. Potwierdzenie pewnie już masz. A jego brak przez chwilę - nic dziwnego - na stronie jest konkretna informacja, że mają z tym problem. Paki latają ekspresem, chociaż teraz przed świętami może być różnie ale to bardziej ze względu na kuriera. Uzbrój się w cierpliwość i ciesz się smakołykami jeszcze przed nowym rokiem. Pozdro!
24.12.2025, 05:33
(23.12.2025, 18:46)Rweqerew333 napisał(a): Jystyn198@ na spokojnie. Kontakt ze sklepem nadal normalnie jest. Potwierdzenie pewnie już masz. A jego brak przez chwilę - nic dziwnego - na stronie jest konkretna informacja, że mają z tym problem. Paki latają ekspresem, chociaż teraz przed świętami może być różnie ale to bardziej ze względu na kuriera. Uzbrój się w cierpliwość i ciesz się smakołykami jeszcze przed nowym rokiem. Pozdro!
Dzieki.Jak mowisz na spokojnie.dostalam wczoraj widomosc co i jak tak ze to najwazniejsze ze nie musze domniemac czy wszystko ok tylko cos juz wiem.zobaczymy jak wyjdzie finalnie.pozdro
24.12.2025, 10:33
z tymi 2 tygodniami to koleszka przesadził chyba troche
lataja szybciej z tego co widzialem
lataja szybciej z tego co widzialem
24.12.2025, 11:58
U mnie całą transakcja została domknieta w 6 dni, licząc dni roboczych. Kontakt ze sklepem jest bardzo słaby, opakowanie w normie. Jakośc odczynników dobrej jakości. Nep i 3cmc trzymają wysoki poziom.
25.12.2025, 00:55
No do miesiąca temu nie było żadnych problemów i wszyscy chwalili sklep i było git wszystko, a ostatnio zaczęły się jakieś problemy i masowe narzekanie na słaby kontakt i długie czekanie.