Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozgniatanie kryształów
04.12.2025, 02:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2025, 02:02 przez DrakoMalfoy.)
DarkSonia to ja juz chyba mam rozkurwione na amen bo do pracy bez dwóch paczek husyeczek nie wychodzę
Be objective and honest.
04.12.2025, 11:03
Ja mam od urodzenia problem z nawilżaniem, śluzówka. Jestem przyzwyczajony.
Żartowałem z tym nie kruszeniem materiału.
Pyłek jest ekstra. Choć u mnie tak czy siak jest mega katar.
Też muszę mieć ze sobą chusteczki przez 365 dni.. choć nie walę tyle gładzi szpachlowej to problem i tak występuje permanentnie
Żartowałem z tym nie kruszeniem materiału.
Pyłek jest ekstra. Choć u mnie tak czy siak jest mega katar.
Też muszę mieć ze sobą chusteczki przez 365 dni.. choć nie walę tyle gładzi szpachlowej to problem i tak występuje permanentnie
PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.
14.01.2026, 16:36
Wrzucasz w kartkę papieru, zginasz na pół i jeździsz kartą lub telefonem aż przestanie chrupać. Później zdrapujesz kartą z tej kartki i masz pokruszony temat. Jak coś się nie dokruszyło to już na luzie kartą rozgnieciesz te resztki.
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
14.01.2026, 17:06
Ja w woreczku strunowym krusze i nie wychodzi najgorzej, 4cmc ciężko się rozgniata
Jakis czas temu nabyłem takie naczynko z jaliehos kamienia takie cos do ugniatania przypraw kyiry okazal sie byc tym czego szukalem bo nie bylo jeszcze takiego kryształka którego nie zmielilł w drobny pyłek
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
14.01.2026, 19:46
niewiem ja zawsze dobry blat, karta jedna i tyle,kwestia wprawy tak jak rysowanie prochem nic takiego.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
14.01.2026, 20:54
Ja kruszę dopiero na talerzu co jest błędem, bo potem mi odpryskuje na wszystkie strony świata.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.01.2026, 21:45
DrakoMalfoy czytałem właśnie o tym i mam nadzieję, że w końcu spróbuję tego sposobu. Ale to na razie jeszcze mam przerwę od ćpanka.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność