Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
3 godzin(y) temu
Sniffiarz97
Twój post skłonił mnie do podzielenia się własnym odczuciem…
Cóż, moim zdaniem ten sort co ostatnio zamawiałem ok. 2 tygodnie temu, właśnie nie do końca mi podpasował.
Białe-przeźroczyste kryształy, dość łatwo kruszące się.
Niestety u mnie owszem libido podbijało, ale faza była pusta…
Ponadprzeciętnie pusta, brakowało tego „czegoś” co w Nepach poszykuje.
Twój post skłonił mnie do podzielenia się własnym odczuciem…
Cóż, moim zdaniem ten sort co ostatnio zamawiałem ok. 2 tygodnie temu, właśnie nie do końca mi podpasował.
Białe-przeźroczyste kryształy, dość łatwo kruszące się.
Niestety u mnie owszem libido podbijało, ale faza była pusta…
Ponadprzeciętnie pusta, brakowało tego „czegoś” co w Nepach poszykuje.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Czeslawo
No, a nie spotkałeś się z czymś takim, że niektóre sorty NEPa mają dobre działanie takie jak należy, jest duża poprawa nastroju, motywacja, jest to coś, a niektóre mają tylko taką samą pustą stymulację i nic więcej, wręcz nieprzyjemną, nachalną i męczącą i ta faza jest nijaka i jedyne co rośnie to pobudzenie i libido właśnie, bo ja tak miałem z tymi sortami albo mi się wydaje tylko? U różnych vendorów i różne sorty.
No, a nie spotkałeś się z czymś takim, że niektóre sorty NEPa mają dobre działanie takie jak należy, jest duża poprawa nastroju, motywacja, jest to coś, a niektóre mają tylko taką samą pustą stymulację i nic więcej, wręcz nieprzyjemną, nachalną i męczącą i ta faza jest nijaka i jedyne co rośnie to pobudzenie i libido właśnie, bo ja tak miałem z tymi sortami albo mi się wydaje tylko? U różnych vendorów i różne sorty.