Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najdziwniejsze miejsce w którym się obudziłeś po zerwaniu taśmy?
09.03.2026, 09:14
Nie miałem zbyt wiele takich sytuacji. Za małolata raz sie obudziłem obrzygany na kanapie u ziomka xD
09.03.2026, 11:44
Konrad Curze
Nie pamiętam dokładnie na czym ale to były czasy kolekcjonera więc w grę wchodzi abc, funky albo władziu.
A jakim cudem, to pytaj się mnie a ja ciebie xd
Nie pamiętam dokładnie na czym ale to były czasy kolekcjonera więc w grę wchodzi abc, funky albo władziu.
A jakim cudem, to pytaj się mnie a ja ciebie xd
09.03.2026, 20:36
XD - a morał z tej historii taki, że trzeba uważać z ćpaniem, bo człowiek nałyka się gumijagód czy innego szajsu i później się budzi nagi w jakiś chaszczasz.
09.03.2026, 21:36
zapaliłem u nieznanej typiary fake hash będąc już w wielodniowym ciągu bez snu, miala kota o imieniu baka początkowa faza odjebała mi, żeby gadać z kotem bo ma ładne imię a za chwilę coś mi odjebało i wyskoczyłem z jej stolika w salonie i zajebałem kopa w meblościankę naprzeciwko, zbiegłem bez butów z kamienicy na sam dół i zajebałem głową o bardzo duży filar, przebłyskiem jest policjant nade mną a samo przebudzenie, które pamiętam nastąpiło w psychiatryku przypięty do łóżka pasami, jakoś dałem radę sobie je poluzować, potem usiadłem i się z nich wypiąłem, w międzyczasie pielęgniarka wbiła na salony zapytać co robię mocno przerażona, musiałem być nieświadomie agresywny ale powiedziałem jej, że wypisuje się na własne żądanie, bez butów do recepcji zamówić taksówkę i co mnie wtedy uratowało to w kieszeni spodnii miałem dwie dyszki złożone w kwadrat na kiermanie (do dziś nie wiem czy to ja zanim mi odjebało je sobie tam wsadziłem czy może ktos mi włożył na farta); wróciłem tam gdzie przesiadywałem zanim poszedłem do tej laski na chatę, stałem na półpiętrze, żeby nikt od ziomka z chaty nie widział, że jestem bez butów - on mi moje łyżwy ocalił, zeszliśmy do piwnicy a tam posprzątane na błysk jak NIGDY - pytam wtedy co go tak nagle na sprzątanie zebrało a on do mnie, że myślał, że mam przypał i wrócę z psami dlatego wyniósł poza obszar cały materia budowlany no i chwilę później polecieliśmy dalej waląc kolejne zbrojenie do konstrukcji zdarzeń
10.03.2026, 11:23
Ta opowieść brzmi bardziej jak streszczenie jakiegoś absurdalnego snu a nie realnych wydarzeń... Nwm czy to źle czy też dobrze, ale na pewno ciekawie.

![[Obrazek: Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png]](https://i.ibb.co/BHvDCRYk/Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png)