Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Opinie o produkcie
05.04.2026, 15:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2026, 15:47 przez biernackia.)
(25.03.2026, 12:03)DrakoMalfoy napisał(a): biernackia dawaj dzisiaj recke bo ja też miałem okazję testować i będę drugie podejście w przyszłym tygodniu robić chciałbym zobaczyć co ty odczułaś
O kurwa, po pierwsze mówiłem o 4mmc z nowego sortu i teraz się dowiaduję że pomyliłem wątki, po drugie totalnie zapomniałem :/
Na próbę wziąłem właśnie niedawno trochę tego nowego 4mmc, który miał być lepszy. Czy lepszy czy nie nie powiem bo starego sortu nie testowałem. Ale ten nowy - śnieżnobiały, ładne klarowne kamienie do skruszenia sobie na miejscu, zapach smak itd. co tu mówić zwyczajnie cuchnie i gębę wykrzywia. Zachwalam sobie bardzo działanie bo już od kilku lat nie zdarzyło mi się nie przespać 3 nocek pod rząd. Co do mocy - przez te 3 doby na nogach trzymało mnie łącznie 2g, co chyba jest niezłym wynikiem.
Ten sort na pewno wg mnie jest lepszy niż ten co ostatnio brałem od bolchemista, a tam zawsze sorty były przynajmniej aktywne.
Brać w ciemno. Recenzja niesponsorowana jakby co.
(04.04.2026, 12:05)SzczeryZdzisław napisał(a): Jakiego koloru były kryształy? U mnie podobne do soli himalajskiej. Jeszcze nie testowałem.
Były to kryształy 4mmc, a nie 3mmc. Sorki, temat wątku mi się popierdzielił.
W kolorze kryształy były śnieżnobiałe tzn. pokruszone, przed kruszeniem kryształy były przezroczyste i lekko oprószone mlecznobiałym "puderkiem".
28.04.2026, 17:15
Z chęcią też dowiem się czy tutaj coś normalnego się pojawiło
Be objective and honest.
07.05.2026, 17:45
W międzyczasie ktoś coś próbował i chciałby się podzielić swymi doświadczeniami?
08.05.2026, 10:57
Jak jest jescze ten pomarańczowo żółty to nie polecam w moim odczuciu nie jest to 3mmc pusta stymulacja + schizy od pierwszych listewek nigdy w życiu nie zaobserwowałem takiego działania 3mmc
Be objective and honest.
08.05.2026, 17:29
to co mieli na początku było serio superowskie, taka miła odmiana od mefka i chlorów, praktycznie zero uboków i działało jak trzeba
podpinam się pod pytanie DrakoMalfoy bo sama jestem ciekawa jak jest aktualnie jak to wygląda i jak działa, dawać cokolwiek.
podpinam się pod pytanie DrakoMalfoy bo sama jestem ciekawa jak jest aktualnie jak to wygląda i jak działa, dawać cokolwiek.
10.05.2026, 12:05
Najlepsze 3mmc które mieli było bialutkie kruszyło się fajnie jak mef powinien błyszczał się jak brokat a po przyjęciu cieszyła się morda.
A Po tej co ostatnio testowałem to szkoda strzępić ryja.
A Po tej co ostatnio testowałem to szkoda strzępić ryja.
Be objective and honest.
No ja właśnie też miałam tę przyjemność testować ich pierwszej dostawy...
serio aż się mordka cieszyła, że jest coś ciekawego prócz 3CMC/4CMC/4MMC ... takie fajne uzupełnienie apteczki.
Działało jak trzeba, ciało się cieszyło, zęby nie wypadały, spało się normalnie, energia i zdrowie - same pozytywy ...
ja bym to nazwała Witaminą 3y
serio aż się mordka cieszyła, że jest coś ciekawego prócz 3CMC/4CMC/4MMC ... takie fajne uzupełnienie apteczki.
Działało jak trzeba, ciało się cieszyło, zęby nie wypadały, spało się normalnie, energia i zdrowie - same pozytywy ...
ja bym to nazwała Witaminą 3y