Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uwalnia czy blokuje - jaka jest różnica?
15.04.2026, 22:59
doxyou caly zespol badaczy siedzial nad formatowaniem tego tekstu
TYTUS a co do nepa i mdphp w pracy - ogolnie na papierze sie nadaja, ale jaka kontrole nad swoim apetytem dopalaczowym ma uzytkownik to juz inna kwestia
znam osobiscie persone ktora loila MDPHP bo monotonna czynnosc jaka wykonywala w pracy przestala byc rejestrowana po ktoryms pasie, wiec zarobione za 12h roboty a tamtemu zlecialo w 30 minut
dla mnie nep to max na jaki sie odwazylem dotychczas
TYTUS a co do nepa i mdphp w pracy - ogolnie na papierze sie nadaja, ale jaka kontrole nad swoim apetytem dopalaczowym ma uzytkownik to juz inna kwestia
znam osobiscie persone ktora loila MDPHP bo monotonna czynnosc jaka wykonywala w pracy przestala byc rejestrowana po ktoryms pasie, wiec zarobione za 12h roboty a tamtemu zlecialo w 30 minut
dla mnie nep to max na jaki sie odwazylem dotychczas
15.04.2026, 23:04
Jak to jest za długie dla kogoś, to nie mam więcej pytań - nie powinna taka osoba w takim razie nigdy oczu otwierać, w ogóle, bo jeszcze niechcący przeczytałaby coś o podobnej długości

Nie no serio kurwa jesli ktoś uważa że to jest za długie, to musiał zatrzymac się w kwestii czytania na poziomie drugiej klasy szkoły podstawowej czy coś takiego.

Nie no serio kurwa jesli ktoś uważa że to jest za długie, to musiał zatrzymac się w kwestii czytania na poziomie drugiej klasy szkoły podstawowej czy coś takiego.
15.04.2026, 23:07
horsii pragne przypomniec efekty doglebnych analiz zachowania pewnej grupy uzytnikow
https://dopal.org/showthread.php?tid=2251
https://dopal.org/showthread.php?tid=2251
16.04.2026, 22:13
(15.04.2026, 23:04)horsii napisał(a): Jak to jest za długie dla kogoś, to nie mam więcej pytań - nie powinna taka osoba w takim razie nigdy oczu otwierać, w ogóle, bo jeszcze niechcący przeczytałaby coś o podobnej długości![]()
Mordo, przecież takiej osobie do szczęścia wystarczy jedynie to, żeby nos był na tyle sprawny żeby przyjmował sproszkowany kryształ
no i żeby klepało w dyńke, było 70 procent eufo, 30 % spid i amen
17.04.2026, 07:09
(15.04.2026, 21:27)smakosz napisał(a): fajny i konkretny artykuł, ale myśle że większość pożeraczy kryształów go nie przeczyta bo tekst będzie dla nich zbyt długi
Na szczęście zbyt długie węgorze nie są dla nich wyzwaniem, uffff
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
19.04.2026, 00:01
Jak nos jest zbyt mało pojemny to się robi, jak to mawiał pewien niesławny już ćpun... Tom Czik Psik Psik
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?