Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
13.04.2026, 14:35
Stary, jak od 2009 roku bawisz się w beta-ketony, i cię klepią mikro kreseczki 30mg, to pozostaje jedynie pozazdrościć organizmu cyborga
13.04.2026, 18:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.04.2026, 18:13 przez biernackia.)
(12.04.2026, 21:58)doxyou napisał(a): biernackia
Jakie zatem zażywasz dawki i co ile czasu?
Na szybko licząc, musiałbyś brać trochę mniej niż 100mg co 2 godziny, taka dawka daje tylko namiastkę realnych efektów, nawet u osób o zerowej tolerancji... I na pewno nie trzyma 2 godziny, więc co najmniej 30 minut przed każdą dawką powinieneś siedzieć na "zjeździe".
Może my tu wszyscy jesteśmy przetyrańcami i bierzemy dawki jak dla konia, a zażywać powinno się właśnie w sposób jaki opisałem powyżej?
Ciężko powiedzieć bo nie mierzę, "na oko" wciągałem może 50-100 mg co 2-3 godziny? Ale też od prawie roku nic nosem nie wciągałem, tylko brałem doustnie więc nosek był czyściutki.
Wiem jak działa NEP i wg mnie NEP to nie był.
kurcze w sumie nawet fajnie, już nie rozkminiając czy ktoś mówi prawdę albo czy brał mefa bo:
albo mamy super-sort ( jeśli to rzeczywiście nie NEP )
albo ludzie nagle odczuwają mikrodawki substancji, która wg. 'książek" w zaokrągleniu działa do godziny czasu
wiadomo "tolerancja" i niektórzy to już po 20 min dorzucają ale jak MEF działa do 2 godzin no to serio mamy w organizmie z wrażliwością na specyfik spoko
... prawde powiedziawszy zazwyczaj jak NA MNIE mef działał dużej niż 40-60 min to zazwyczaj albo dziwnie pachniał albo miał dziwny kolor co równało się z tym, że substancja po prostu była zanieczyszczona i efekt "stymulacji" utrzymywał się dłużej z uwagi na podwyższony metabolizm ( walki z UJ wi czym )
czyściochy... to serio, przy dawce do 150mg działają około godziny. Potem też coś działa... racja... PARCIE NA DORZUTKE.
Bardzo jestem ciekawa recenzji tych 2gram trzymających 72godziny ... co dokładnie znaczy "trzymało 3 doby" jakie leciały dawki w jakich odstępach czasu... no i jakie dawały efekty. może po prostu "zjazd jaki by nie był" też ktoś zaliczył do efektów działania mefedronu, co poniekąd było by racją.
Nas wiadomo... interesują tylko te pozytywne doznania i ile trwają
albo ludzie nagle odczuwają mikrodawki substancji, która wg. 'książek" w zaokrągleniu działa do godziny czasu
wiadomo "tolerancja" i niektórzy to już po 20 min dorzucają ale jak MEF działa do 2 godzin no to serio mamy w organizmie z wrażliwością na specyfik spoko
... prawde powiedziawszy zazwyczaj jak NA MNIE mef działał dużej niż 40-60 min to zazwyczaj albo dziwnie pachniał albo miał dziwny kolor co równało się z tym, że substancja po prostu była zanieczyszczona i efekt "stymulacji" utrzymywał się dłużej z uwagi na podwyższony metabolizm ( walki z UJ wi czym )
czyściochy... to serio, przy dawce do 150mg działają około godziny. Potem też coś działa... racja... PARCIE NA DORZUTKE.
Bardzo jestem ciekawa recenzji tych 2gram trzymających 72godziny ... co dokładnie znaczy "trzymało 3 doby" jakie leciały dawki w jakich odstępach czasu... no i jakie dawały efekty. może po prostu "zjazd jaki by nie był" też ktoś zaliczył do efektów działania mefedronu, co poniekąd było by racją.
14.04.2026, 16:04
(14.04.2026, 11:47)DarkSonia napisał(a): Bardzo jestem ciekawa recenzji tych 2gram trzymających 72godziny ... co dokładnie znaczy "trzymało 3 doby" jakie leciały dawki w jakich odstępach czasu... no i jakie dawały efekty. może po prostu "zjazd jaki by nie był" też ktoś zaliczył do efektów działania mefedronu, co poniekąd było by racją.
(13.04.2026, 11:55)BlackStar napisał(a): Doxyou. U mnie naprzykład protokół zażywania 4-MMC jest następujący. Na start 150mg a potem co godzinę 30mg az do końca grama.Fazę mam cały czas mocną.Bywa dni, że głeboko extatyczną.Nigdy nie "siedzę na zjezdzie" Zazywam raz na dwa tygodnie.
prostuj się kurwo
15.04.2026, 18:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2026, 18:16 przez biernackia.)
(14.04.2026, 11:47)DarkSonia napisał(a): Bardzo jestem ciekawa recenzji tych 2gram trzymających 72godziny ... co dokładnie znaczy "trzymało 3 doby" jakie leciały dawki w jakich odstępach czasu... no i jakie dawały efekty. może po prostu "zjazd jaki by nie był" też ktoś zaliczył do efektów działania mefedronu, co poniekąd było by racją.
Mogę powiedzieć tyle:
- Brałem raz NEPa i wg mnie NEP to nie był. 4MMC i innych z tej grupy brałem sporo i wg mnie działanie odpowiada właśnie 4MMC,
- W ciągu 3ciej doby oczywiście padałem już na ryj i widziałem jak przez mgłę, już taki młody nie jestem.
- Bywało że przez 3-4 godziny nie dorzucałem bo czułem się wystarczająco nabuzowany, więc może przez to te śmieszne 2g starczyło na 3 dni.
- Nie walę krech po 300mg na raz, tylko dorzucam co nieco by ogień buzował na stałym poziomie, więc nawet na ciągu nie zużywam więcej niż 1g ketonów.
Wciąż podtrzymuje co powiedziałem: *dla mnie* starczyło tego na 3 dni jazdy, innym może być za mało. Podkreślam tylko, że sort jest trochę dziwny bo 4MMC w przezroczystych kryształach jeszcze nie widziałem. Zawsze miałem taki zdziebko pomarańczowy, jakby nie do końca oczyszczony po syntezie, oraz już przedwcześniej kruszony. Ale na 99.999% było to 4MMC.
edit: niedługo mam zamiar zdobyć tego trochę więcej, zdam relację czy efekty te same bo może fakt że sobie coś wkręcam lol
15.04.2026, 19:16
(14.04.2026, 11:47)DarkSonia napisał(a): kurcze w sumie nawet fajnie, już nie rozkminiając czy ktoś mówi prawdę albo czy brał mefa bo:
czyli sprawa jest już jasna, koledze biernackia 2 gramulce 4 mmc starczyły na 72 godziny zabawy, a nie że go tyle czasu trzymała faza
Wczoraj, 19:59
biernackia
kurczem a jusz myślałam, że to będzie przełom jakiś
spoko... TAK też można się bawić,
... i szanuję oszczędzanie zdrowia z dawkami i pozdruFFka
kurczem a jusz myślałam, że to będzie przełom jakiś

spoko... TAK też można się bawić,
... i szanuję oszczędzanie zdrowia z dawkami i pozdruFFka