Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Krakow- mefedron
04.05.2026, 10:45
Co tu się odmefedroniło xd
Przyjebaliście się do pani mamy, przecież to normalne że 10cio letnie dziecko lata po mieście z naćpaną mamą, ja bym mu jeszcze browara dał żeby wyrównać stan świadomości.
Ja pierdole, co za ludzie...
Przyjebaliście się do pani mamy, przecież to normalne że 10cio letnie dziecko lata po mieście z naćpaną mamą, ja bym mu jeszcze browara dał żeby wyrównać stan świadomości.
Ja pierdole, co za ludzie...
09.05.2026, 19:58
CHCESZ mi powiedzieć Konrad Curze
że gdzieś tam, niedaleko mnie... człapie sobie idiotka z małoletnim dzieckiem szukająca towaru?
i 'przyjebana" nie wiem czy umysłowo już czy innym towarem pisze tu o pomoc ? w ogarnięciu cpania?
że gdzieś tam, niedaleko mnie... człapie sobie idiotka z małoletnim dzieckiem szukająca towaru?
i 'przyjebana" nie wiem czy umysłowo już czy innym towarem pisze tu o pomoc ? w ogarnięciu cpania?
09.05.2026, 20:44
Nie jest to wykluczone a część jej komentarzy wydaje się zbyt spójna (między wątkami) i nacechowana emocjonalnie, aby był to po prostu trolling. Chyba, że nasz potencjalny troll rzeczywiście jest dobry w roleplayu.