Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
08.06.2026, 19:45
Dla mnie efekt "klepania" wynika z mojego ADHD. Zminimalizowanie jego objawów w stopniu znacznym, odczuwam niczym haj. Byłam tak podjarana efektem, że pominęłam ten szczegół. Brak chęci na wrzutę przy takim stanie i niskiej dawce również uznałam za pozytywny aspekt tej fety.
Maniek napisał 08.06.2026, 22:40:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Zgadzam się z przedmówczynią,choć mam większe parcie.Ale sam efekt terapeutyczny jako taki jest i niskie dawki również mnie zadowalają odpowiednio.Traktuję to analogicznie do benzo - zdrowego tak nie porobi przyjemnie jak osobę która na codzień bije się z lękami,nagle wszystko znika.
09.06.2026, 14:07
bzdur o db fecie ciag dalszy. to jest fno a nue feta. odadzam kupowac tego. nawet bym sie tu nievudzielał ( bo nie jest h-l tego warty) ale hak widze opinie klakierow ,klamliwe do cna. to musze istrzec ze oni sprzedaja trucuzne.
o jezu, ale Ty pier××××z....
(06.06.2026, 04:21)Konwalia2568 napisał(a): Dobry sorcik fetki. Przy 30 mg wrzuconej do noska z rana, odczuwałam pozytywne efekty do późnego wieczora, bez żadnej chęci na wrzuty.
o jezu, ale Ty pier××××z....
10.06.2026, 08:59
Są ludzie, którzy preferują tego typu zakupy - jakby tego nie nazwać "incognito"
A High-LifeMarket właśnie im to oferuje. Nie każdy ma znajomego Andrzeja stojącego na rogu z prawilnym towarem prosto ze słoika.
Czasy się trochę zmieniły, i potrzeby ludzi też...
Feta jaka by nie była, wielu ludzi sobie ją chwali, jeśli komuś się coś nie podoba - nikt nikogo do zakupu nie zmusza przecież.
Dla niektórych to jedyna droga by zdobyć chociaż namiastkę tego co szukają..
A High-LifeMarket właśnie im to oferuje. Nie każdy ma znajomego Andrzeja stojącego na rogu z prawilnym towarem prosto ze słoika.
Czasy się trochę zmieniły, i potrzeby ludzi też...
Feta jaka by nie była, wielu ludzi sobie ją chwali, jeśli komuś się coś nie podoba - nikt nikogo do zakupu nie zmusza przecież.
Dla niektórych to jedyna droga by zdobyć chociaż namiastkę tego co szukają..
10.06.2026, 09:43
Jak skazała Słonia Nigri (howgh!): w tym kraju nie ma leków na ADHD dla ludzi z moim wykształceniem. Feta od HL (i od każdego innego vendora którego testowałem) smakuje jak gówno wymieszane z trutką na szczury, ale działa. Jakbym miał rodziców lekarzy wypisujących mi Elvanse od ręki to bym to wywalił z obrzydzeniem do kibla
Wczoraj, 08:45
tak jasne ... mialem do xzynienia z ich feta z 2 0polowy ub roku i za 3 mies w tym roku. to straszne za kogo oni maja klientiw ze taka trucizna jest goniona. do tego nic, zadnego ustosunkowania sie do tego.
piszesz , oni jak to oni nie odp ze 3 dni. a potem napisza ze nie wiedza o co vhodzi.
NUE KUPOWAC TEGO BO MAJA WAS ZA GowNOZJADOW
piszesz , oni jak to oni nie odp ze 3 dni. a potem napisza ze nie wiedza o co vhodzi.
(Wczoraj, 08:45)porkchop napisał(a): tak jasne ... mialem do xzynienia z ich feta z 2 0polowy ub roku i za 3 mies w tym roku. to straszne za kogo oni maja klientiw ze taka trucizna jest goniona. do tego nic, zadnego ustosunkowania sie do tego.
też miałem wiele razy do czynienia z ich fetą i tak jak pisałem wcześniej jest to taki mocno budżetowy średniak, który można kupić na forum cebulka w niskiej cenie. Ale nie pierdol typie że to jakaś trucizna
Wczoraj, 23:35
(Wczoraj, 08:45)porkchop napisał(a): tak jasne ... mialem do xzynienia z ich feta z 2 0polowy ub roku i za 3 mies w tym roku. to straszne za kogo oni maja klientiw ze taka trucizna jest goniona. do tego nic, zadnego ustosunkowania sie do tego.
Zanim będziesz pisał niepochlebne opinie to potwierdź swoje zamówienie czy to z moderatorem czy z nami, bo do czego mam się ustosunkować? Zawsze reagujemy gdy coś jest nie tak z sortem, ale w tym wypadku Twoje zdanie jest mało wiarygodne, szczególnie patrząc po tym jak już kilka razy nas atakujesz bez dowodu.