Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Patenty:
22.06.2026, 01:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2026, 01:56 przez DannyDeVito.)
(21.06.2026, 14:16)doxyou napisał(a): DannyDeVito
Inferno to nie diabeł.
Lekarz z powodu nowych przepisów już nie wypisze Ci recepty na leki kontrolowane jeśli nie masz historii.
Konieczna jest przynajmniej jedna wizyta fizyczna.
W glebokiej lekarskiej pizdzie maja wsztstkie przepisy. To jest grupa spoleczna ktora ma w dupie przepisy ich dotyczace. To jakim cudem byle magik bez zajrzenia w ikp wystawil mi recepte na 0.5 alproxu 1op? Napisalem tylko w komentarzu ze zostawilem wydane opakowanie na wyjezdzie i prosze o wypisanie kolejnego. Nawet nie dzwonil.
Edit: A Inferno to kto? Da sie sprawdzic za co ktos dostal bana?
Patrz Komu Ufasz
22.06.2026, 02:25
DannyDeVito
Podeślesz mi tego lekarza na DM?
Jestem bardzo ciekawy i poświęcę te kilkadziesiąt złotych żeby sprawdzić.
Z mojej wiedzy wynika, że zgodnie z prawem lekarz nie może wystawić recepty na leki kontrolowane (np. opio, benzo) bez przynajmniej pierwszej wizyty fizycznej.
Kontynuować leczenie owszem może, ale pierwsza wizyta musi być e gabinecie
Zaznaczam, że mogę pieprzyć głupoty, bo "gdzieś to słyszałem", s aktualnie jestem zbyt zaspany na robienie researchu.
Inferno nie był nikim, o kim warto dyskutować.
Podeślij stronkę na PW. Z góry dzięki.
Podeślesz mi tego lekarza na DM?
Jestem bardzo ciekawy i poświęcę te kilkadziesiąt złotych żeby sprawdzić.
Z mojej wiedzy wynika, że zgodnie z prawem lekarz nie może wystawić recepty na leki kontrolowane (np. opio, benzo) bez przynajmniej pierwszej wizyty fizycznej.
Kontynuować leczenie owszem może, ale pierwsza wizyta musi być e gabinecie
Zaznaczam, że mogę pieprzyć głupoty, bo "gdzieś to słyszałem", s aktualnie jestem zbyt zaspany na robienie researchu.
Inferno nie był nikim, o kim warto dyskutować.
Podeślij stronkę na PW. Z góry dzięki.
22.06.2026, 05:10
Nie, nie pieprzysz głupot, jest dokładnie tak jak mówisz.
Mi zjebanej dorety nie chcieli wystawić na gębę a tu mowa o jakimś benzo XD
Ewidentnie detpulowi się fartowne wylosowało a lekarz miał w piździe szukać co i dlaczego.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
25.06.2026, 14:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2026, 14:16 przez DannyDeVito.)
Gdzie napisałem że pieprzy głupoty?
Mi też głupiej pręgi ze względu na te przepisy nie chcieli przepisać w jednym recepotmacie.
A to, że jesteś niemotą, nie potrafisz w socjotechinikę to trudno żeby lekarz ci dorete przepisał. Do tego zakładam, że masz mordę jak schabowy
Mi też głupiej pręgi ze względu na te przepisy nie chcieli przepisać w jednym recepotmacie.
A to, że jesteś niemotą, nie potrafisz w socjotechinikę to trudno żeby lekarz ci dorete przepisał. Do tego zakładam, że masz mordę jak schabowy
Patrz Komu Ufasz
25.06.2026, 16:27
Widzę że czytanie ze zrozumieniem sprawia ci problemy.
Post nie był skierowany do ciebie tylko do Kurwiarza i była to bezpośrednia odpowiedź na
Zatem następnym razem jak już będziesz chciał sie zesrać, to chociaż miej ku temu podstawy.
Post nie był skierowany do ciebie tylko do Kurwiarza i była to bezpośrednia odpowiedź na
(22.06.2026, 02:25)doxyou napisał(a): Zaznaczam, że mogę pieprzyć głupoty, bo "gdzieś to słyszałem", s aktualnie jestem zbyt zaspany na robienie researchu.
Zatem następnym razem jak już będziesz chciał sie zesrać, to chociaż miej ku temu podstawy.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
25.06.2026, 20:44
Chill. Nie było tematu, jakiś nerwowy ostatnio jestem. Topic jest o receptach które z której strony nie patrzeć to coraz trudniej je zdobyć.
Patrz Komu Ufasz